+381 11 296 04 94 promologo@sbb.rs

3D ŠTAMPA I LENTIKULAR

3D ŠTAMPA U SRBIJI

Ako niste znali 3D štampa je savremena tehnologija štampanja. U trodimenzionalnoj štampi objekat se kreira sukcesivnim nanošenjem slojeva materijala. 3D štampa predstavlja generalno brže, jeftinije i lakše rešenje od drugih tehnologija proizvodnje, odnosno štampanja. Omogućava izradu delova I sklopova od više različitih materijala, različitih mehaničkih i fizičkih svojstava u jedinstvenom procesu.

Ova tehnologija proizvodi štampu koja verno oponaša izgled, utisak i funkcionalnost proizvoda prototipa.

U poslednjih nekoliko godina 3D štampači su postali finansijski dostupni malim i srednjim preduzećima, čime se izrada prototipa pomera iz teške industrije i u kancelarijsko okruženje. Sada je moguće i istovremeno uklapanje različitih vrsta materijala. Osim izrade prototipova, 3D štampači nude veliki potencijal za proizvodnju različitih aplikacija u oblasti proizvodnje nakita, obuće, industrijskog dizajna,  automobilske industrije, avio, stomatološke i medicinske industrije.

Medjutim mi ovde govorimo o 3D načinu štampe koji je namenjen Vama kao našem klijentu. Ova vrsta štampe se može primeniti na mnogim proizvodima. Često se koristi je rdaje dodatnu vrednost proizvodu.

Nije skupa, deluje luksuzno i ubedljivo.

Kada budete uporedili 3D štampu sa nekom drugom vrstom štampe videćete o čemu pričamo. Jednostavno je superiorna u odnosu na druge!

3D štampa i lentikular

JOŠ MALO O 3D ŠTAMPI

3D štampa se jako brzo razvija pa je upotreba najnovije opreme i softvera jako bitna za vrhunske rezultate. Zato se mi uvek oslanjamo i koristimo proverena rešenja i sirovine od industriskih lidera na polju 3D štampe. Ipak volimo ponekad da isprobamo neki od proizvoda ili sirovina iz kategorije “nezavisnih proizvodjača”.

Jer često nam se dešavalo da su neki njihovi proizvodi i alati davali bolje rezultate u odnosu na najbolje iz mainstream oblasti 3D štampanja.

Zahvaljujući profesionalnoj 3D opremi koju koristimo i redovno servisiramo, u stanju smo da ispunimo najviše zahteve. Za nas je visoka preciznost i kvalitet izrade 3D štampe imperativ! Zavisno od veličine predmeta koji se štampa, moguća je 3D štampa sa visokim nivoom detalja. Naša štampa je otporna na habanje i sigurno je da će dugo trajati. Štampu možemo da radimo u punom koloru, sa izraženim detaljima.

Ustvari dajte nam idejno rešenje i pokazaćemo Vam probni uzorak. To je kod nas normalan process kada su u pitanju velike serije. Uvek želimo da nam potvrdite da je to ono što ste hteli.

Za kvalitet, ne brinite!

Uvek pratimo šta se dešava u našem sektoru. Do covid-a smo učestvovali na puno domaćih i još više stranih sajmova iz oblasti dizajna štampe. Zato danas imamo puno porudžbina iz inostrantva. Ako ne živite u Srbiji, budite bez brige ako razmišljate kako da organizujete prevoz robe do Vas. Taj deo posla smo tako razradili da smo gotovo sigurni da možemo da pošaljemo naš proizvod u bilo koji grad na svetu.

Biće dovoljno da nam pošaljete grad i državu, a mi ćemo Vam dati vrlo brzo preciznu ponudu za izradu i ponudu za prevoz robe.

Ne brinite, sve je potpuno bezbedno i brzo!

3D štampa i lentikular

A rok isporuke?

Mi smo ozbiljna firma i imamo puno klijenata. Sigurno nismo najbrži na tržištu i ne možemo da Vam napravimo proizvod za sutra. Ali naši rokovi su sasvim razumni. Ono na šta stavljamo akcenat je kvalitet proizvoda. To je po nama najvažnije. Videćete to i sami.

Naši proizvodni procesi i softverski alati koje koristimo nam omogućavaju višestruku vremensku uštedu u odnosu na klasičnu 3D štampu. Ako Vam je baš hitno, pitajte nas da li postoji mogućnost ekspresne izrade. Često se dešava da nam se javljaju klijenti za hitne projekte.

Zato uvek vredi pitati nas da li je to izvodljivo.

Naša firma nudi profesionalnu i pristupačnu uslugu za 3D štampanje proizvoda. Uglavnom radimo veće serije za firme, ali ako imamo vremena možemo Vam uraditi i neki manji posao. Koristeći najnovije mogućnosti 3D štampe u stanju smo da materijalizujemo Vaše ideje.

Naš tim je tu za Vas. Pružićemo Vam profesionalne savete i podršku na putu otkrivanja novih proizvoda. Pokazaćemo Vam koje su to tehnologije budućnosti.

S obzirom na iskustvo koje imamo u 3D štampi naći ćemo pravo rešenje za Vas!

Ako želite da saznate gde se nalazimo kliknite ovde. Taj klik će Vas prebaciti na našu kontakt stranicu. Ako nismo do sada saradjivali, predlažemo Vam da za prvi put dodjete kod nas. Tako ćemo se upoznati i najlakše uraditi ono što Vam je potrebno. Ako niste u mogućnosti da dodjete do nas, pošaljite nam e-mail. U njemu ukratko napišite šta Vam je potrebno. U najkraćem roku će Vas neko iz naše firme pozvati.

I ne brinite za slanje robe, bilo da ste iz Srbije ili inostranstva!

Sve ide brzo i sigurno.

Naša firma se nalazi u mirnom delu Novog Beograda, u blizini nove autobuske stanice. Ako ne poznajete dobro Beograd, kontaktirajte nas i neko od naših zaposlenih će doći po Vas.

Zato ne oklevajte, već nas pozovite!

Čekamo Vas!