SILIKONSKE NARUKVICE

U PONUDI IMAMO JOŠ : 

 

 • PAPIRNE TYVEK NARUKVICE
 • ID-ALL INCLUSIVE NARUKVICE 
 • POLIESTERSKE NARUKVICE
 • POLIESTERSKE NARUKVICE SA QR KODOM
 • PLASTIČNE VINYL NARUKVICE
 • PAPIRNE BOP NARUKVICE

Silikonske narukvice su cool!

Silikonske narukvice su jeftin i efektan promotivni artikal. Često se koristi za prikupljanje sredstava, akcije, dogadjaje i dobrotvorne aktivnosti.  Dostupne su u mnogim bojama i moguće je odštampati bilo šta na njima. Može se utisnuti poruka ili logo tako da odgovaraju bilo kojoj nameni.

Naši kupci često uzimaju seriju silikonskih narukvica u nekoliko boja. Na taj način svaka boja ima neko svoje značenje. Tako na primer članovi jednog tima imaju silikonske narukvice u istoj boji.

Naše silikonske narukvice često nazivaju gumenim narukvicama. One izradjene od 100% silikona koji je najboljeg kvaliteta. Ne sadrži olovo ili lateks u svom sastavu. Silikon je iz uvoza i ima SDS sertifikat. To znači da možete biti sigurni u ispravnost materijala. I zato ne morate brinuti o nekim neželjenim posledicama.

Naše silikonske narukvice su izuzetno izdržljive. Neke naše mušterije i dan danas nose silikonske narukvice koje smo im izradili pre nekoliko godina. Izgledaju gotovo isto!

Jako su elastične i teško pucaju.

Možemo Vam ponuditi nekoliko različitih opcija i dobićete uvek povoljan proizvod. Lako ćemo ih prilagoditi Vašim potrebama kako bi bile jedinstvene. Kod nas imate priliku da napravite personalizovane silikonske narukvice koje će biti Vaša najbolja reklama, bez obzira na svrhu ili funkciju.

Ako niste sigurni u dizajn, tu su naši zaposleni koji će Vam pomoći.

Ako vas zanimaju narukvice sa natpisom, ne morate dalje da tražite. Našli ste pravu firmu koja je za to jedna od boljih u regionu. Imamo puno ideja i primera koje Vam možemo pokazati. Nažalost, samo smo Vam jedan manji broj silikonskih narukvica prikazali na našem web sajtu.

Silikonske narukvice su jeftin i efektan promotivni artikal.

Da li postoji samo jedna vrsta silikonskih narukvica?

Ne, mi ih imamo nekoliko vrsta. Uglavnom se razlikuju po dizajnu i štampi. Materijal je uglavnom uvek isti, 100% silikon. Postoje razne dužine i širine. To zavisi uglavnom od pola i namene.

Pomenućemo Vam nekoliko najčešćih:

 

 • Silikonske narukvice po meri su naš najpopularniji proizvod kada su narukvice u pitanju. Štampane su tako da je grafika ili tekst uglavnom na vrhu silikonske narukvice. Štampa je otporna na habanje. S obzirom da se štampa nanosi direktno može se postići gotovo savršena štampa. Odlične su ako ste u škripcu sa vremenom. Možemo ih brzo izraditi i zaista nisu skupe. Da znate da štampa uvek bolje izgleda na silikonskim narukvicama jarkih boja. Tu koristimo sjajno mastilo koje pomaže da se poruka ili logo vide još bolje. 

 • Personalizovane silikonske narukvice sa utisnutom štampom su i dalje jako popularne. Podsećaju na „Live Strong“ silikonske narukvice koje su se nosile pre mnogo godina. Proces utiskivanja znači da se grafika i tekst laserski urezuju na narukvicu od silikona. Ako želite vrhunski izgled biće dovoljno da se doda mastilo na utisnutom području. Boju možete izabrati bez ikakvog ograničenja. Ako Vam je bitan rok trajanja, znajte da su ove narukvice od čistog silikona sa utisnutom štampom dugotrajnije. 
 • Reljefne silikonske narukvice rade se po narudžbini. Tekst ili grafika na njima se može postaviti kako god zamislite. Za razliku od prethodnih, ove silikonske narukvice imaju ispupčenu štampu. Možete je bez problema osetiti pod prstima. Inače ovo vrsta je počela da se koristi za slepe ljude. Medjutim kasnije je postala jako popularna kao pomoć njima. Danas je njihova upotreba zaista raširena. Ako se primeni prava štampa možete dobiti 3D izgled. Vreme njihove izrade je zbog komplikovanije proizvodnje nekoliko dana duži.
Silikonske narukvice su jeftin i efektan promotivni artikal.

Ako niste sigurni, zajedno ćemo uraditi dizajn!

Naš dizajnerski alat je odličan i vrlo lako možemo prilagoditi silikonske narukvice Vašim zahtevima. Možete kod nas poručiti više od 15 boja silikona za izradu silikonskih narukvica. Ako Vam bude trebala odredjena boja možete nam poslati šifru boje.

U tom slučaju ne bi bila moguća narudžbina manja od 1.000 komada.

Standardna širina koju izradjujemo je 6 mm, 12 mm i 18 mm i to najčešće u dva obima. Medjutim možemo da ih izradimo po dimenziji koja Vama odgovara.

Možete birati tri vrste štampe, a to su:

 • Sito štampa
 • Laserska gravura
 • Direktna štampa

Nudimo Vam i svetleće silikonske narukvice. Sjajne su za leto i nijedan veliki dogadjaj na otvorenom ne može proći bez njih. Njihov izbor boja je sužen, ali sve to može da se nadoknadi štampom.

Trenutno Vam svetleće narukvice od silikona možemo ponuditi u plavoj, tamnozelenoj i rezedo zelenoj boji.

Ako želite kao kompanija da doprinesete društvu, ovo je sjajna prilika. Ako niste znali LiveStrong fondacija je prodajom silikonskih narukvica uspela da prikupi čak 470 miliona dolara. Iznos koji su prikupili je poslužio za pomoć obolelima od raka. Tako je nastalo još puno pokreta koji su takodje koristili silikonske narukvice koje su ljudi širom sveta sa ponosom nosili. One su odličan način da pokažete ličnu podršku i pomoć.

Zato mislimo da su narukvice od silikona sjajan način da promovišete Vašu kompaniju. Ako želite da se razlikujete od uobičajnih promotivnih akcija, razmislite o silikonskim narukvicama. One su jeftin i dugotrajan proizvod koji se može napraviti samo za Vas, baš onako kako Vama je potrebno.

Postoji nekoliko ozbiljnih firmi u Srbiji koje proizvode narukvice od silikona, ali nijedna nema fleksibilnost i mogućnost prilagodjavanja kao mi.

Silikonske narukvice su jeftin i efektan promotivni artikal.

Ako Vas je ovo malo zainteresovalo, predlažemo Vam da nas pozovete. Biće dovoljno da kliknete ovde!

Tako ćete biti prebačeni na kontakt stranu našeg web sajta gde ćete naći sve potrebne podatke. Tu su naši telefoni, e-mail i mapa gde se nalazimo.

Nadamo se da ćete nas pozvati i doći do nas.

Naša firma se nalazi u industrijskom delu Novog Beograda u blizini buvljaka.

Da znate da radimo još puno stvari koje nismo uspeli da prikažemo na našem web sajtu!

Čekamo Vas!