ZATVARAČI ZA FLAŠE

Da li su zatvarači za flaše neophodni?

Po nama jesu neophodni. Nije tajna da ako ostavite otvorenu flašu vina nekoliko dana da će se ona pretvoriti u kvalitetno vinsko sirće. Iako se originalni čep može vratiti na svoje mesto, zatvarači za flaše su mnogo bolje rešenje ako želite da sačuvate svežinu i ukus pića.

Nakon što se otvori flaša vina, najveći neprijatelj je vazduh odnosno oksidacija. To dovodi do toga da se arome i ukusi vina počinju naglo pogoršavati. Par dana je dovoljno da se i najbolje vino pokvari. Probušena pluta će takodje omogućiti oksidaciju, ali malo sporije.

Zato poznavaoci kažu da su zatvarači za flaše najbolje rešenje ako želite da sačuvate svoje vino duži vremenski period.

Dobri zatvarači za flaše su funkcionalni. Mogu se koristiti za večinu flaša. A sve to zahvaljujući prstenovima od silikona koji se lako prilagode svakom otvoru flaše.

Tako će Vaše vino ostati nepromenjeno nekoliko nedelja. Crni silikon zatvara Vašu bocu, a detalji od nerdjajućeg čelika su otporni na koroziju i vinske kiseline. Da budemo još jasniji, neće promeniti ukus nijednom piću.

Naš zatvarač za flaše će Vam omogućiti da sa uzivanjem popijete omiljena vina do poslednje kapi. Sačuvaće svežim i Vaša penušava vina.

Mi Vam možemo ponuditi više modela zatvarača za flaše. Postoje univerzalni koji su namenjeni svim vrstama pića i posebni koji se koriste na primer za šampanjce. Problem je u tome što penušava vina zahtevaju dodatno jače zatvarače za flaše.

Naš univerzalni zatvarač za flaše je podesiv i odgovara i širim i užim otvorima boce. Njega preporučujemo svim našim klijentima. Biće dovoljno da ga postavite na otvor flaše i kružnim pokretom u smeru kazaljke na satu sami odredite koliko duboko će ući u bocu.

Otvaranje će biti još lakše, samo povucite lagano na gore zatvarač za flaše. Za razliku od plutanih, naši zatvarači za flaše neće propustiti tečnost čak i ako okrenete flašu naopako.

Da napomenemo još da su zatvarači za flaše perivi u sudomašini.

Zatvarači za flaše su funkcionalni. Mogu se koristiti za večinu flaša. A sve to zahvaljujući prstenovima od silikona koji se lako prilagode svakom otvoru flaše.

Da li se zatvarač za flaše može koristiti u reklamne svrhe?

Naravno, sada ćemo Vam objasniti kako. Tri četvrtine zatvarača za flaše upravo služi da zaštiti Vaše piće. Ali najvidljivi gornji deo je baš namenjen za Vašu reklamu. U ovom slučaju je to krug koji se može štampati obostrano. Dizajn može biti kakav poželite. Nema nikakvih ograničenja vezano za boje ili slike.
Da se razumemo, nema puno prostora za štampu kao neki drugi proizvodi. Ali opet je to savim dovoljno mesta za Vaš logotip ili neku kratku poruku. Možete birati nekoliko oblika glave zatvarača za flaše koji je namenjen za Vaš logotip.
Pogledajte našu galeriju slika i možete videti nekoliko primera. Imamo digitalne mašine poslednje generacije koje završeno rade štampu.
Ako želite možemo Vam uraditi i 3D štampu koja je savršena za njih.
Svi naši zatvarači za flaše su spakovani u luksuznim kutijama. Zato će biti odlični kao poklon Vašim poslovnim partnerima ili gostima na nekom dogadjaju. Obzirom da su izradjeni od nerdjajućeg čelika i silikona imaće dug vek trajanja.
Ako ima potrebe, možemo ih personalizovati. Imali smo više puta porudžbine za venčanja, gde su mladenci delili kao poklon naše zatvarače za flaše.
Njihov dizajn je vrhunski i uvek će podsetiti Vaše goste na glamurozan dogadjaj na kojem su ga dobili.
I ne samo to, ovo je prvom mestu praktičan poklon. I na kome se nalazi baš Vaša reklama!

Kada koristiti zatvarač za flaše?

Kada god ne možete da popijete celu flašu. U stvari zatvarači za flaše omogućavaju da produžite rok trajanja pića koje je otvoreno. Čaša vina može biti odličan način da se malo opustite posle napornog radnog dana.

Ali većina nas će popiti flašu vina iz nekoliko puta. Uzmite u obzir da Vam se juče pilo crveno vino, a danas roze. Vina nisu jeftina i šteta je da se pokvari. Ovo je posebno važno za restorane.

Zato smo imali porudžbine od nekoliko vinarija koje su uz više kupljenih vina kod njih, besplatno poklanjali zatvarače za flaše vina sa njihovim logotipom.

Inače ovo je dobra reklama koja i dalje traje za pojedinačne kupce i restorane u tim vinarijama.

Zatvarači za flaše su funkcionalni. Mogu se koristiti za večinu flaša. A sve to zahvaljujući prstenovima od silikona koji se lako prilagode svakom otvoru flaše. Zatvarači za flaše su funkcionalni. Mogu se koristiti za večinu flaša. A sve to zahvaljujući prstenovima od silikona koji se lako prilagode svakom otvoru flaše.

Ako niste sigurni, dodjite do nas!

Svetlucavi dizajn naših zatvarača za flaše sigurno će privući poglede kupaca i klijenata. Imaju savršenu težinu i stabilnost. Prefinjen izgled koji će se uklopiti u većini boca. Ako tražite zatvarač za flaše koji Vas nikad neće izdati, na pravom ste mestu. Možete ga koristiti na Vašim bocama viskija.
Ako želite da nagradite verne kupce, zašto im ne biste poklonili Vašu brendiranu verziju zatvarača za flaše. Biće to sjajan poklon koji se može koristiti u svakom domu ili preduzeću. Bez obzira da li gradite lojalnost brendu ili dodajete dašak sofisticiranosti svom restoranu ili kafiću, brendirani zatvarač flaša će ostaviti savršen dojam na Vašu publiku.
Osim toga zatvarač za flaše Vam može pomoći da se izdvojite iz mase barova, kafića ili restorana koji iznova nude uvek isti stil. Poboljšajte svoj nivo poslovanja ovim zatvaračima i smanjite nepotrebne troškove.
Naši zatvarači za flaše se fokusiraju na sigurnost, izdržljivost i jednostavnost korišćenja. Dizajn koji je omogućio da se umesto gume koristi silikon, doprineo je da se znatno poboljša njegova funkcionalnost.
Upotrebom naših zatvarača za flaše pomažete spašavanju naše planete jer su oni trajno rešenje. Napominjemo da naši zatvarači flaša ne zadrže BPA, olovo ili PVC. Ne ispuštaju nikakve hemikalije niti menjaju ukus Vašem piću. Apsolutno su bezbedni za svakodnevno korišćenje.
Zahvaljući visokokvalitetnom nerdjajućem čeliku zaboravićete na koroziju metala.
Zatvarači za flaše su funkcionalni. Mogu se koristiti za večinu flaša. A sve to zahvaljujući prstenovima od silikona koji se lako prilagode svakom otvoru flaše.

Ako Vas je ovo zainteresovalo, pozovite nas. Biće dovoljno da kliknete ovde i saznate naš broj telefona.

Ako ste u mogućnosti, dodjite do nas.

Bilo bi nam drago da pored zatvarača za flaše možemo da Vam predstavimo i naše druge proizvode. Jedan deo možete videti na našem web sajtu, ali jedan veći deo proizvoda čeka da dobije svoje mesto i svoju web stranu.

Nalazimo se u industrijskom delu Novog Beograda. Ako Vam lakše pogledajte na kontakt strani mapu sa našom tačnom adresom. Uvek želimo nove klijente jer nas oni teraju da napredujemo!

Zato ne oklevajte i slobodno nas pozovite.