GUMENE UŠIVNE ETIKETE

Mi zaista možemo da proizvedemo gumene ušivne etikete za Vas!

Po vašoj narudžbini možemo izraditi personalizovane gumene ušivne etikete. Kao materijal najčešće koristimo meku prirodnu gumu, pvc ili silikon. Vrlo važno je to, da je naš silikon bez  tragova olova u sebi. Tako da je siguran i za decu! Verujte nam da je prilagodjena gumena ušivna etiketa jedna od najboljih stvari koja će obavestiti ceo svet da postojite na tržištu. Na majici je ona glavna. Gumene etikete su mekane na dodir i daju pravu vrednost Vašem brendu.

Mi ih radimo uglavnom za tekstilnu industriju i za proizvodjače obuće i tašni.

Zato i mislimo da su gumene ušivne etikete posebno dobre za spoljnu upotrebu. Dodavanjem kanala za šivenje lako ćete ih zašiti na bilo koji proizvod. Često proizvodjači pribegavaju jednom triku koji je brži i jeftiniji za njih. To je lepljenje gumene etikete na proizvod uz pomoć lepka.

Nije tako dobra kao prva tehnika, ali nekad je teško ušiti gumenu etiketu pa je ovo jedini način. Sam dizajn Vi diktirate. Biće dovoljno idejno rešenje. Ako ga nemate, nema problema. Naš tim dizajnera će ga uraditi za Vas. Već imaju veliko iskustvo, tako da će im biti dovoljno par smernica.

Napraviće vam nekoliko predloga, a Vaše je da izaberete onaj koji vam se najviše dopada.

Šta naše gumene ušivne etikete čini tako posebnim?

To što ih radimo prema Vašim potrebama i zahtevima. Za razliku od naših konkurenata možemo ih napraviti brzo i kvalitetno. Možemo Vam za nekoliko dana dati idejno rešenje i napraviti probni uzorak. Još par dana će biti potrebno ako je serija malo veća. Ne brinite za vreme, sve možemo da ubrzamo. Ne brinite ni za cenu.

Iako konkurencija nije toliko jaka u ovom segmentu, naše cene za gumene ušivne etikete su jako dobre.

Proverite nas!

Gumene ušivne etikete

Radimo gumene ušivne etikete u svim dimenzijama!

Ovo je apsolutno tačno.

Prema Vašim potrebama možemo ih uraditi u obliku koji poželite. Možemo na njima primeniti vrstu štampe koju dozvoljavaju. Mogu biti 2D ili 3D. Odlične su za Vaš logo ali i za tekstualne poruke. Možemo na njima uraditi kombinaciju boja tačno po ton karti. Sve će biti prilagodjeno vašem proizvodu. Visina, dužina, štampa.

Ako ne želite gumene etikete koje se ušivaju, možemo za Vas napraviti samolepljive gumene etikete, na čičak traku ili na neki drugi način. Tehnike štampanja su danas tako savršene da obična štampa može da izgleda kao 3D štampa. Sve u svemu, naša proizvodnja će se prilagoditi Vašim potrebama!

Na Vama je da izaberete pravu opciju i potrebnu količinu. Kao što smo rekli u mogućnosti smo da Vam napravimo probni uzorak. Tako ćete najlakše videti da li veličina odgovarajuća. Ovo su neki detalji koji kasnije mogu biti vrlo bitni. Ali ne brinite za to, puno puta smo radili gumene etikete, pa ponekad imamo više iskustva od klijenata koji ih poručuju za kompaniju.

Postoje neki standardi o veličini ušivne etikete kojih se pridržavamo kada nismo sigurni. Naravno, tu su navedene skoro sve vrste proizvoda gde mogu da se koriste gumene etikete i njihove preporučene veličine. Tu je tačno odredjen minimum i maksimum teksta ili detalja za odredjenu veličinu ušivnih etiketa od gume.

Ako niste sigurni za font, uvek birajte što jednostavniji dizajn.

I nemojte nikada da povećavate veličinu fonta. Zapamtite, manje je uvek više!

Ako opet niste sigurni, mi imamo nekoliko predloga za Vas. Zatražiite od nas besplatnu ponudu! Koristimo samo prvoklasne materijale za izradu gumenih etiketa. Naše mašine za štampu su poslednje generacije.

I zato kod nas možete dobiti samo vrhunski proizvod po vrlo razumnoj ceni. I sa kratkim rokom isporuke. Za nas serije nisu problem. Radili smo za velike fabrike, ali i za male zanatlije.

Dobićete ušivne gumene etikete koje savršeno predstavljaju Vaš brend.

I dižu cenu čak i običnoj majici.

Gumene ušivne etikete

Gde se sve koriste gumene etikete?

Koriste se na puno predmeta, a pomenućemo nekoliko najčešćih. Majice, jakne, obuća, tašne, pantalone su neki od tih proizvoda. Gumene etikete se obično postavljaju na spoljnu stranu proizvoda. Jako su otporne na spoljašnje uticaje. Ne smetaju im ni visoka, ni niska temperatura. Elastične su i ne menjaju se ni u teškim uslovima. Mogu se prati u mašini za pranje veša bez ikakvih posledica.

Što se tiče UV zračenja vrlo su otporne, a to se odnosi i na štampu.

Gumene etikete su najčešće silikonske i pvc. Na prvi pogled su jako slične. Oba materijala ne ugrožavaju životnu sredinu i lako se prilagodjavaju vrsti štampe. Vodootporni su i ne blede na direktnom suncu. Zavisno od potrebe, gumene etikete možemo uraditi tako da budu ušivne ili na čičak traku.

Ipak treba da znate da su pvc etikete jeftinije od silikonskih.

Nije ogromna razlika, ali ona postoji. Silikon kao materijal je za nijansu ekološki prihvatljiviji. Mekši je i više prija ljudskoj koži. Važno je znati da su pvc ušivne etikete otporne na toplotu do 50 stepeni celzijusa, a silikon do 200 stepeni celzijusa.

Gumene ušivne etikete

Moramo da Vam napomenemo jednu važnu stvar. Gumena ušivna etiketa bi trebalo da bude debljine oko 1 milimetar. U slučaju da je deblja preporučujemo da se obavezno doda kanal za njeno ušivanje na proizvod. Ako ne bi postojao kanal za šivenje, jako često bi se dešavalo pucanje igala za šivenje. Iako je guma meka i nije gusta kao neki drugi materijali, dovoljno je čvrsta da znatno uspori proces šivenja.

Bez obzira na sve, uvek treba dati prednost šivenju u odnosu na lepljenje. To je trajno rešenje i ne postoji bolji način da Vaš proizvod i gumena etiketa „postanu jedno“. Znajte da su gumene etikete skuplje, ali su u svakom smislu bolji proizvod od tkanih tekstilnih etiketa.

Ako želite da Vam napravimo seriju gumenih ušivnih etiketa, biće dovoljno da nas kontaktirate.

Kliknite ovde i bićete na našoj kontakt stranici web sajta. Neko od naših zaposlenih će Vam se javiti ili će Vam odgovoriti na email. Biće dovoljno par podataka da Vam kažemo okvirnu cenu i rok proizvodnje.

Zato nas pozovite, čekamo Vas!