AKREDITACIJA

Izradjujemo za Vas sve vrste akreditacija!

Kod nas možete dobiti sve što zahteva izrada profesionalnih akreditacija vrhunskog kvaliteta. Bilo da Vam je potrebna akreditacija za fakultet, sportski dogadjaj ili konferenciju. Mi ćemo sigurno pronaći pravo rešenje za Vas. Ako niste sigurni šta je akreditacija, objasnićemo Vam.

Priznanje i verifikacija da određena organizacija ili osoba ispunjava specijalizovane standarde naziva se akreditacija. Obično smo do sada radili personalizovane akreditacije.

Ali ako Vam treba neka izmena, lako ćemo se prilagoditi.

Proizvodimo akreditacije već više od 15 godina. Zato Vam možemo pružiti svu potrebnu pomoć ako negde zastanete ili niste sigurni. Pokazaćemo Vam neke primere kako biste se lakše odlučili za dizajn. Naš kompetentni tim dizajnera je sposoban da za Vas uklopi izradu akreditacija prema Vašim potrebama. To je vrlo jednostavan posao i možemo ga uraditi vrlo brzo. U zavisnosti od Vaših potreba će zavisiti cena.

Ali ne brinite jer vodimo računa da naše cene budu više nego korektne za naše klijente.

Biće dovoljno da zatražite ponudu!

Za Vas ćemo besplatno uraditi ponudu. Dovoljno je da nam date svoje idejno rešenje. Ako ga nemate naši dizajneri će Vam uraditi nekoliko predloga. U tom slučaju im možete sugerisati šta Vam se dopada a šta ne.

Tako ćete vrlo brzo i lako doći do pravog rešenja.

Bez brige, jer ceo proces jako kratko traje. Ako niste u mogućnosti da dodjete do nas, sve možemo obaviti putem e-mail-a ili zoom-a.

Izradjujemo za Vas sve vrste akreditacija!

Kreirajmo zajedno Vašu akreditaciju!

Ovo naglašavamo jer za razliku od nekih proizvoda, akreditacija zahteva da uložite malo truda.

Na osnovu našeg dosadašnjeg iskustva nikad nismo izradili dve iste vrste akreditacija. Dizajn je ovde manje bitan i brzo se rešava. Tu mislimo na odabir pozadine, fonta, položaj slike, podatke koji se štampaju na akreditaciji. Postoji nekoliko osnovnih formi koje već imaju dobar dizajn.

Na tim primerima akreditacija ćemo lako uraditi akreditaciju koja će biti za Vas savršena.

Akreditacije se obično rade na plastici ili posebnom papiru. Ako Vam je potrebna akreditacije koje će se koristiti duži vremenski period, onda Vam savetujemo da naručite plastičnu karticu. Jako je otporna i prima odlično štampu. Može se uraditi u dimenzijama po Vašoj želji.

Ako niste sigurni pokazaćemo Vam nekoliko primera kako biste se lakše odlučili.

One su vodootporne, a ako želite dodatnu zaštitu možemo je presvući slojem laminata. Kvalitet je na visokom nivou i gotovo da možemo da garantujemo da su otporne na krivotvorenje.

Ako su Vam potrebne akreditacije za neki kraći dogadjaj, savetujemo Vam da naručite akreditacije izradjene na papiru. Naravno, ovde se koristi posebna vrsta papira koja je jako otporna. Ako je dogadjaj na otvorenom prostoru savetujemo Vam da papirnu akreditaciju zaštitite plastifikacijom.

Taj proces nije skup i minimalno povećava ukupnu cenu. To je neka naša osnovna ponuda akreditacija.

Do sada su se pokazale odlično našim klijentima za širok spektar dogadjaja i pristupnih rešenja.

Izradjujemo za Vas sve vrste akreditacija!

Šta je sve bitno da sadrži akreditacija?

Akreditacija se može štampati bilo kojim dizajnom i potpunom personalizacijom od ivice do ivice materijala na kojem se štampa.

Ono što je do sada kod nas bilo traženo da se nalazi na akreditaciji je sledeće:

  • Osnovni podatci o nosiocu akreditacije
  • Fotografija (opciono)
  • Logo manifestacije ili kompanije
  • Bar kod ili QR kod

Možete pogledati i par primera akreditacija koje smo radili po narudžbini naših klijenata na našem web sajtu. Ako imate već kompanijske upute kako treba da izgleda akreditacija, nikakav problem. Biće dovoljno da nam pošaljete zadatak i za par dana će akreditacije biti spremne.

U svakom slučaju smo sposobni da uradimo prikladno rešenje za sve Vaše zaposlene, sportiste, novinare, vip osobe ili učesnike bilo kog dogadjaja. Kao što smo pomenuli moguće su sve veličine za izradu akreditacija. Po potrebi možemo probušiti akreditaciju i provući Vam reklamne trakice.

Ovo je vrlo zgodan način za nošenje akreditacije. Možemo ih izraditi za Vas i brendirati onako kako Vi to želite.

Ako Vas zanima nešto više o reklamnim trakama kliknite ovde.

Štampa se radi na mašinama poslednje generacije. Ona je savršeno čista i jasna. Moguća je primena nekoliko tehnika štampe. Ako zahtevate možemo izraditi nekoliko vrsta akreditacija, zavisno od nekog nivoa koji Vi odredite.
Da znate da se sve akreditacije izradjene kod nas mogu reciklirati. Možemo da ih štampamo obostrano sa minimalnom razlikom u ceni koštanja. Standardno mi naše akreditacije isporučujemo kompletno odštampane, sa obradjenim uglovima, plastifikacijom (opciono) i kružnim otvorom za trakicu.
Kada budete došli do nas, predstavićemo vam materijale za izradu akreditacija. Postoji više nivoa kvaliteta, a lako ćemo pronaći koji je najbolji za Vas zavisno od Vašeg budžeta.
Dobrim dizajnom mogu postati prava umetnička dela! Mogu se izraditi sa završnicom u mat, polusjaju ili visokom sjaju. Na Vama je da odaberete pravu opciju.
Mi smo tu da Vam pomognemo u dizajnu i izradimo je za Vas.
Izradjujemo za Vas sve vrste akreditacija!
Ako Vam je potrebna izrada akreditacija, ne oklevajte. Biće dovoljno da nas pozovete.
Kliknite ovde i saznajte brojeve naših telefona ili naše e-mail. Na kontakt stranici pronaći ćete još i mapu da biste lako došli do nas.
Nalazimo se na Novom Beogradu u blizini nove autobuske stanice. Biće nam drago da nas posetite i upoznate se sa našom ponudom. Da znate da imamo puno proizvoda koje izradjujemo, a koje nismo uopšte pomenuli na našem web sajtu.
Sigurno ćete naći još neki proizvod koji Vam je neophodan u radu Vašeg preduzeća.
Zato nas pozovite, čekamo Vas!