OTVARAČI ZA FLAŠE

Ručno pravljeni otvarači za flaše. Otvorite flašu kao profesionalac!

Na pravom ste mestu, ako su vam potrebni otvarači za flaše. Ne bismo da preterujemo, ali smo ih uradili baš puno. Tako da verovatno znamo već unapred kakav vam je potreban.

Ako takav nismo do sada radili, biće nam drago da ga napravimo za vas. Uvek smo otvoreni za nove ideje i proizvode. To je ono što nas gura napred. Mi ne pravimo samo obične otvarače za flaše.

Ako želite da bude cool i osetite kakav otvarač koriste najbolji barmeni, izaberite neki od modela iz naše ponude.

Naši otvarači se mogu napraviti tako da budu još i magnet za frižider. Ili ih možete prikačiti na gajku od vaših pantalona. Postoji puno opcija, a na vama je da izaberete pravu. Mi razumemo i znamo kakav treba da bude ozbiljan otvarač za flaše.

Više puta smo menjali alate da bismo dobili savršen model. A to je model koji Vas nikad neće ostaviti na cedilu. Mi znamo da otvaranje boca treba biti u znaku dokolice i uživanja. Da uložite minimalan napor, a dobijete maksimalan užitak.

Mi smo to usavršili do savršenstva!

Naši metalni otvarači za flaše su izradjeni od najboljeg elastičnog nerdjajućeg čelika. Na taj način je njihova upotreba mnogo duža i osigurana je njegova izdržljivost. Za njihovu funkcionalnost ne treba da brinete. Vaše je samo da odaberete stil koji vam najviše odgovara.

Imamo puno mogućnosti kada je u pitanje izrada otvarača za flaše. Pratimo inovacije na tom polju i stalno osvežavamo našu ponudu. Na našem web sajtu ćete videti samo par primera za otvarače.

Većina kompanija koja ih je radila kod nas uglavnom ne želi to javno da objavljuje. I mi to zaista poštujemo! 

Radili smo otvarače za mnoge restorane. Tako smo dobili povratne informacije od konobara i barmena šta bi eventualno trebalo da se ispravi. Zato tvrdimo da su naši otvarači za flaše jedni od najboljih na tržištu.

I to po vrlo povoljnoj ceni!

Potrebni su vam otvarači za flaše. Ne bismo da preterujemo, ali smo ih uradili baš puno. Tako da verovatno znamo već unapred kakav vam je potreban. Ako takav nismo do sada radili, biće nam drago da ga napravimo za vas.

Pa koji otvarač za flaše da izaberem?

Pa već smo vam naveli dve vrste koje najčešće izradjujemo.

Prvi je otvarač za flaše sa funkcijom magneta za frižider. Odličan proizvod ako je za kućnu varijantu!

Pravili smo ih za restorane, hotele, turističke agencije, trgovine….

Zaista se može davati kao poklon u puno različitih situacija. Odlični su za promociju brenda i ne zaboravite da ćete ih gledati puno godina na frižideru. Nije tako skup za izradu a reklamiraće Vas dugo vremena. Ovo je zaista pun pogotak ako tražite proizvod koji će dugo trajati i koji daje sjajne marketinške rezultate.

Drugi otvarač za flaše koji preporučujemo je metalni otvarač. Tu mašta dolazi do punog izražaja. Ako ne volite da rizikujete odaberite klasičan metalni otvarač. Može biti sa štampom ili možemo da izgraviramo nešto po vašoj želji. Tu nema greške.

Ali ako ste više tip osobe koja voli ponekad da rizikuje, odaberite onda metalni privezak otvarač za flaše u obliku koji poželite. Ili metalni otvarač za flaše sa 3D stikerom.

Ovaj model smo često radili sa magnetom, vrlo koristan dodatak.

Potrebni su vam otvarači za flaše. Ne bismo da preterujemo, ali smo ih uradili baš puno. Tako da verovatno znamo već unapred kakav vam je potreban. Ako takav nismo do sada radili, biće nam drago da ga napravimo za vas.

Dodjite do nas!

To Vam toplo preporučujemo ako ste početnik ili ako nismo saradjivali do sada. Tako ćemo najlakše i najbrže doći do rešenja šta Vam je zaista potrebno.
Mi ne volimo da pritiskamo klijente da bi što više poručili. Mi želimo da budete zadovoljni i da dodjete ponovo kod nas. Nama prodaja nije na prvom mestu. Ne želimo da proizvedemo nešto što Vam zaista nije potrebno. Mi razmišljamo na duge staze. Zato imamo puno vernih klijenata koji nas preporučuju prijateljima i kolegama.
A to je zaista najbolja reklama za nas!
I zato nam je srce puno.
Radimo sa puno domaćih i stranih klijenata. Jedan delić toga možete videti na našem web sajtu. Veći deo Vam možemo pokazati u našoj fabrici. Ni mi sami više ne pamtimo neke poslove, a toliko ih je bilo. Ali zahvaljući njima smo stekli jako vredno iskustvo.
A to je ono što se najteže dobija!
Zato i garantujemo da ćete biti zadovoljni proizvodom koji ste naručili. Da znate da puno stvari koje Vam verovatno trebaju upravo mi proizvodimo.
Mi jednostavno ne možemo ovde da nabrojimo šta smo sve sposobni da napravimo. Uglavnom ovde prikazujemo neke osnovne delove naše delatnosti.
Za neki proizvod koji Vam je potreban iz naše branše biće dovoljno da nas pozovete ili pošaljete e-mail.
Potrebni su vam otvarači za flaše. Ne bismo da preterujemo, ali smo ih uradili baš puno. Tako da verovatno znamo već unapred kakav vam je potreban. Ako takav nismo do sada radili, biće nam drago da ga napravimo za vas.

Ako kliknete ovde, bićete prebačeni na našu kontakt stranu gde ćete naći naš telefon, e-mail i druge osnovne podatke o nama.

Danas imamo dovoljno posla, ali uvek želimo da upoznamo nove klijente. Oni nam daju nove ideje i često radimo za njih stvari koje nismo radili do sada. Ne volimo da delimo firme na nove ili stare. Na velike ili male.

Trudimo se da svi vi budete za nas isti. Prilagodljivi smo i uvek raspoloženi za saradnju.

Radili smo serije od 100 komada, ali smo radili serije od 100.000 komada.

Uvek nam je bilo važno da je kupac zadovoljan.

Znamo da je teško da poverujete da je to istina, ali dodjite do nas i uverite se sami u ono što je napisano.

Čekamo vas!