REKLAMNI ZIDNI SATOVI

Reklamni zidni satovi za svaki prostor!

U našoj ponudi možete naći više od 30 modela kada su u pitanje reklamni zidni satovi. Od minimalističkog i vrlo svedenog dizajna do ultra modernih zidnih satova. Svaki naš reklamni zidni sat ima neku svoju priču. Bitno je da izbor sata prilagodite prostoru kojem je namenjen.

Ako niste sigurni uvek savetujemo što jednostavniji dizajn. Boja bi trebala da bude što neutralnija da bi se savršeno estetski uklopila sa enterijerom. Zidni satovi mogu naći svoje mesto u svakoj prostoriji, bez obzira da li je to nečiji dom ili su u pitanje poslovne prostorije.

Naravno, reklamni zidni satovi ne trebaju biti baš u svakoj prostoriji.

Gledajte na zidni sat kao jedan dekorativni detalj koji ima svoju funkciju. Bez obzira što većina ima ručni sat ili telefon, uvek će biti lakše i brže proveriti vreme na zidnom satu. Ovaj sat će imati jedinstveno vreme koje važi podjednako za sve zaposlene u istoj prostoriji.

Tako da neće biti neuskladjenog vremena medju njima, obzirom da svako ima svoj sat. Zakačite zidni sat i jednostavno ćete izbeći kašnjenja u toku radnog dana. Reklamni zidni satovi se lako kače. Biće dovoljno da ukucate jedan mali ekser.

Ako je zid od betona, možete ga jednostavno zalepiti na zid.

Sam dizajn naših reklamnih zidnih satova je takav da su svi modeli inspirisani nekim dogadjajem ili delom nekog trenutka. Svaki zidni sat priča neku svoju priču. Ako želite da ispriča Vašu, to ćemo zajedno rešiti.

Radili smo zidne satove za puno klijenata. Obično su to bili pokloni za godišnjicu firme, novu godinu ili za neki poseban dogadjaj. Imaju veliku površinu za štampu tako da ima više nego dovoljno za Vaš logotip ili neku marketinšku poruku.

Dizajn možemo uvek prilagoditi Vašim potrebama.

Dovoljno će biti da nam kažete za koju namenu želite da ih iskoristite, a mi ćemo Vam pokazati više primera.

U našoj ponudi možete naći više od 30 modela kada su u pitanje reklamni zidni satovi. Od minimalističkog i vrlo svedenog dizajna do ultra modernih zidnih satova. Svaki naš reklamni zidni sat ima neku svoju priču.

Koliko su dobri zidni satovi kao reklama?

Biće previše ako kažemo da su najbolji. Ali verujte nam da spadaju u sam vrh genijalnih marketinških trikova. Mogu se koristiti sve boje, a svaki dizajn se može primeniti.

Štampa se radi na digitalnim mašinama i posebnim softverima za tu namenu. Zato naša štampa jednostavno blista i kristalno je čista. I ne samo to. Možemo odštampati i neku sliku koja će na kraju biti savršeno jasna. Tu neće biti nikakvog prelivanja boja ili zamućenja.

Sa kvalitetno uradjenom pripremom, rezultati su savršeni.

Ako imate svoj dizajn, biće nam mnogo lakša i brža izrada zidnih reklamnih satova. Ako nemate, tu je tim naših dizajnera. Imaju veliko iskustvo, ali i dalje vole nove izazove.

Budite sigurni da ćete se iznenaditi njihovim idejama!

Mi volimo da proizvodimo lepe stvari i da ih delimo sa našim klijentima. I želimo da to prenesemo na reklamne zidne satove. Pokušavamo da primenimo savremeni dizajn u delovima ili znakovima. Ne volimo da preterujemo.

Za nas uvek manje više vredi. Jednostavan dizajn i kratka poruka je ono što svaki čovek pamti. Razmislite samo koliko su kratki slogani svake velike kompanije. Svega nekoliko reči!

Zato i Vama savetujemo isto. Što kraće i jednostavnije je uvek bolje. Ako su Vaši zahtevi drugačiji, uradićemo onako kako ste zamislili.

Ako mislimo da nešto može da se ispravi da bi dizajn bio bolji, predložićemo Vam. Sam proces stvaranja je takav. Zato je to najbolji način da se dobijaju najbolji komadi.

Ako želite, radićemo zajedno na tome!

Satovi su raznih dimenzija i podloga. Materijali koji se koriste za telo reklamnog zidnog sata su najčešće tanki čelićni lim, drvo, visokokvalitetna plastika i aluminijum. U principu sve zavisi od modela sata.

Neki imaju, a neki nemaju zaštitni poklopac iznad kazaljki od stakla ili plexiglasa. Većina je okruglog oblika, ali ima modela zidnih reklamnih satova četvrtaskog oblika. Svi satovi rade na baterije.

Podrazumeva se da je baterija uključena u cenu za svaki naručeni sat.

U našoj ponudi možete naći više od 30 modela kada su u pitanje reklamni zidni satovi. Od minimalističkog i vrlo svedenog dizajna do ultra modernih zidnih satova. Svaki naš reklamni zidni sat ima neku svoju priču.

Kome pokloniti reklamni zidni sat?

Naši reklamni satovi su napravljeni u širokom rasponu materijala ili stilova. Ali ne brinite, lako ćete naći onaj koji će Vam savršeno odgovarati. Ovo može da bude zgodan poklon Vašim radnicima ili poslovnim partnerima. Biće savršen jer odgovara svima i svakom je potreban.
Jedan isti model reklamnog zidnog sata možete pokloniti ženama i muškarcima bilo kog uzrasta ili ranga u Vašem preduzeću. Odgovaraće svakom Vašem poslovnom partneru. I svako od njih će naći savršeno mesto za Vaš zidni sat.
Teško je izračunati koliko puta u toku jedne godine će videti reklamu za Vaše preduzeće.
Još bolje od toga, zamislite koliko u proseku traje jedan zidni sat?
Videćete koliko se isplati uložiti u jedan takav predmet koji ima centralno mesto na svakom zidu. A nije skup!
Prvi modeli reklamnih zidnih satova su se pojavili u 19.veku. Uglavom su ih kupovali hoteli, restorani, prodavnice i preduzeća. Na dnu svakog sata je bio logotip firme koja je napravila taj zidni sat. Tada je bilo popularno da reklamni zidni satovi proizvode neki zvuk u nekom vremenskom intervalu.
Početkom 20.veka gotovo svi zidni satovi su imali reklamu nekog oglašivača. Tada su i nastali čuveni Coca-Cola zidni satovi koji su i danas jako popularni medju kolekcionarima. I da danas Coca-Cola deli svojim mušterijama, za posebne prilike, brendirane reklamne zidne satove.
Zato Vam savetujemo da zajedno učimo od boljih!

Reklamni zidni satovi su pravi izbor ako želite da širite Vaše poslovne poruke dugi niz godina.

Jer vreme je važno u svakom poslu!

Svaki put kada budu pogledali u sat videće Vaš logo. Oni su praktični. Da li znate neku kancelariju koja nema zidni sat?

Ne zauzimaju puno mesta na zidu, a ništa oko njega neće smetati Vašoj reklami. Imamo reklamne satove koji će se uklopiti u svaki budžet. Ako imate široku publiku, možemo Vam napraviti reklamni zidni sat za redovne kupce ili zidni sat za VIP kupce.

Bitno je da ostavite pravi utisak na Vašeg potrošača. A to je zagarantovano ako mu poklonite zidni sat sa Vašom reklamom.

Ovo je zaista savršen promotivni poklon!

U našoj ponudi možete naći više od 30 modela kada su u pitanje reklamni zidni satovi. Od minimalističkog i vrlo svedenog dizajna do ultra modernih zidnih satova. Svaki naš reklamni zidni sat ima neku svoju priču.

Ako ste zainteresovani za naše reklamne zidne satove, pozovite nas. Biće dovoljno da kliknete ovde i dobićete brojeve naših telefona.

U slučaju da dolazite do nas, na kontakt stranici ćete naći mapu.

Čekamo Vas!