Proizvodi od stakla

Pogledajte proizvod

stakleni magnet

Pogledajte proizvod

stakleni magnet

Pogledajte proizvod

stakleni magnet

Pogledajte proizvod

stakleni magnet

Pogledajte proizvod

stakleni magnet

Pogledajte proizvod

stakleni magnet

Pogledajte proizvod

stakleni podmetači

Pogledajte proizvod

staklo ram sa 3D stikerom

Pogledajte proizvod

magnet nepravilnog oblika 

Proizvodi od stakla i staklo

Više od 10. godina radi naš pogon za staklo. Proizvodi od stakla koje izradjujemo imaju širok spektar specifičnih primena u marketinškoj industriji. Bez obzira koje su potrebe, sposobni smo da odgovorimo na Vaše zahteve.

Naše mašine i iskustvo u obradi stakla, omogućiće da napravimo najbolje rešenje za Vašu promotivnu kampanju. Ako imate preliminarne skice ili Vam treba pomoć naših dizajnera, Promo Logo je tu da Vam pomogne.

Znamo da samo precizan dizajn može da dovede do savršenog proizvoda.

Proizvodi od stakla koje izradjujemo u našem pogonu, nastali su tehnikom koja je poznata kao fuzija stakla. To je tehnika oblikovanja stakla gde se termičkom obradom na temperaturi od 800 do 1000 stepeni spajaju delovi različitog ili istog stakla kako bi se dobio originalan predmet. Stakleni proizvodi su poslednjih godina postali jako popularni.

Koristiti se u skoro svim promotivnim aktivnostima.

Za naše klijente izradjujemo magnete od stakla, podmetače od stakla, staklene pločice za kupatilo i kuhinju, stakleni nakit, staklene lampe i lavaboe od stakla. Možemo da odgovorimo na najrazličitije zahteve u vezi sa dizajnom, oblikom i dimenzijama predmeta od stakla.

Zahvaljujući novim tehnikama masovne proizvodnje došlo je do rasprostranjene dostupnosti stakla u velikim količinama. To je dovelo do znatnog pojeftinjenja predmeta od stakla. 50-tih godina prošlog veka je u Engleskoj počela masovna proizvodnja Float stakla.

To su bili visokokvalitetni listovi stakla koji su savršeno ravni i bezikakvog izobličenja. Tada je i krenula izrada predmeta od stakla u promotivne svrhe širom sveta.

Danas uz pomoć savremenih mašina je moguće napraviti savršen predmet od stakla.

Podloga za miš

Šta je staklo?

Staklo je čvrst materijal koji se može oblikovati na visokim temperaturama.

Obično je providan, ali se može izraditi u bilo kojoj boji. Staklo se uglavnom pravi od silicijum dioksida. Postoji staklo koje se radi samo od silicijum dioksida i naziva se silicijum staklo. Postoji puno vrsta stakla koja se razlikuju po svom sastavu.

U principu sve zavisi od njegove krajnje namene.

Promenom proporcija i dodavanjem različitih sastojaka mogu se napraviti različite vrste stakla. Obojeno staklo se proizvodi dodavanjem malih količina metalnih oksida. U ovom slučaju staklo dobija plavu boju zahvaljujući kobalt oksidu.

Na primer, kristalno staklo se dobija dodavanjem oksida olova i cinka. To zapravo nije kristalno staklo, već samo nosi to ime. Po svojoj prirodi staklo spada u kategoriju nekristalnih čvrstih supstanci. Da znate da se kristalno staklo naziva rezanim samo ako je ručno sečeno.

Nekad je postojao mit da je staklo zapravo tečnost. Ta zabluda je nastala zbog stakla na prozorima koji su se proizvodili pre 200 do 300 godina. Razlog je u tome što su ti prozori bili deblji na dnu u odnosu na vrh.

Proces izrade stakla u to vreme nije bio savršen kao danas i teško je bilo dobiti savršeno ravne površine. Da znate još da je staklo odličan materijal za reciklažu. Može se koristiti iznova nebrojeno puta.

Staklo danas ima široku praktičnu i dekorativnu upotrebu.
Tako su i nastali proizvodi od stakla koje Vam nudimo, a koji mogu da služe kao reklama Vašem brendu. Najstarije pronadjeno staklo vodi poreklo iz Egipta i staro je više od 5.000 godina. To su bili predmeti u obliku perli koji su se najverovatnije koristili kao nakit. Zbog svoje lakoće oblikovanja, staklo se tokom istorije koristilo uglavnom za posude, boce, vaze, čaše i slične proizvode.
Danas staklo ima potpuno nove upotrebe. Na primer, za digitalnu industriju se izradjuju ekstrudirana staklena vlakna koja se koriste kao optička vlakna u komunikacionim mrežama.
Poslednjih decenija je gradnja nezamisliva bez upotrebe staklene vune kao termoizolacionog materijala.
Podloga za miš

Promo Logo i naši proizvodi od stakla?

Aktivni smo u izradi predmeta od stakla više od 10. godina. Naši majstori imaju veliko iskustvo u obradi stakla i vladaju različitim tehnikama obrade. Praktično imaju znanje i mašine sa kojima mogu da urade najrazličitije predmete od stakla.
Mnogi naši stakleni proizvodi krase kuhinje, dnevne sobe, kancelarije, restorane i druge poslovne prostore širom sveta. Radili smo po porudžbini za nekoliko restorana pribor za jelo izradjen od najfinijeg stakla. Ideja je nastala od jednog našeg dizajnera koji video nešto slično na Pinterest-u.
Bila je to prilično revolucionarna ideja, ali su je kasnije prihvatili i drugi restorani. Danas se pribor od stakla koristi u tim restoranima za neka odredjena jela.
Mi se uvek držimo u poslu osnovnih principa, a to je da izradimo vrhunski proizvod za klijenta po razumnoj ceni. To važi i za predmete koje izradjujemo od stakla. Našim ditigalnim mašinama smo u mogućnosti da Vam odštampamo bilo koju sliku ili promotivnu poruku na predmetima od stakla.
Svaku porudžbinu radimo tradicionalnim tehnikama izrade. Ne volimo masovnu proizvodnju i svaki komad koji proizvedemo je za nas malo umetničko delo. Trudimo se da budemo svoji, drugačiji.
Da pružimo ono što drugi ne mogu ili neće. I cenimo svaki Vaš predlog i ideju.
To nam pomaže da predmet od stakla bude na kraju savršen.

Zajedno ćemo oživeti Vaše ideje i podelićemo naše znanje sa Vama. Nudimo Vam našu pomoć ne očekujući ništa zauzvrat. Voleli bismo da zaključimo posao sa Vama, ali to nije nužno u svakom slučaju. Naš cilj je da Vam pomognemo u izgradnji Vašeg brenda i preduzeća.

Naša želja je da se upoznamo sa Vašim idejama i planovima kako bismo što bolje i brže obavili posao za Vas. Zahvaljujući tome imaćete više vremena da se posvetite Vašem poslu.

Izgradili smo mesto gde je kreativnost živa i napreduje dalje jer je pokreću ljudi. Volimo specifične i neobične narudžbine jer nas one teraju da napredujemo.

Podloga za miš

Na našem web sajtu ćete pronaći tek jedan deo proizvoda koji možemo da Vam ponudimo.

Ako Vas nešto više zanima kliknite ovde da biste saznali naše telefone. Ili nam pošaljite email sa predlogom ili idejom.

Neko od naših zaposlenih će Vam brzo odgovoriti.

Ako ste u mogućnosti dodjite do nas.

Naša štamparija se nalazi u industrijskom delu Novog Beograda u blizini nove autobuske stanice.

Nadamo se da ćete nas uskoro posetiti!