Otirači se mogu brendirati po Vašoj želji, a na Vama je da birate neku od opcija koje nudimo.

Postoji bezbroj mogućnosti!

Приказ 1–12 од 14 резултата

Brendirajte svoj otirač!

Ako želite da dodate karakter i stil Vašem ulazu, brendirajte svoj otirač. Tako neće više služiti samo da zaštiti Vaš pod od prljavštine i prašine. Otirače možemo da brendiramo po Vašoj želji, a na Vama je da birate neku od opcija koje nudimo.

Postoji bezbroj mogućnosti!

Pre nego što klijent udje u Vaše poslovne prostorije, formiraće se njihov prvi utisak o Vama. A svi želimo da taj utisak bude pozitivan. Jedno od proverenih rešenja za to su otirači za ulazna vrata sa Vašim brendom. Naši otirači su vrhunskog kvaliteta, praktični i moderni.

Proizvedeni su od upijajućih materijala, a imaju blago hrapavu površinu koja odlična u ukljanjanju prljavštine i vlage sa obuće.

Naši otirači su elegantni i odlično se uklapaju bez obzira na vrstu ulaza. Sa njima možete biti sigurni da će prljavi otisci obuće nestati iz Vaših poslovnih prostorija. Izradjeni su od ekološki prihvatljivih materijalai biorazgradivi su. Izdržljivi su i namenjeni su za poslovnu upotrebu, a to znači da im je vek trajanja duži.

Radili smo ih za puno domaćih i stranih firmi pa Vam možemo pokazati dizajn i stil otirača koje smo radili za njih.

Ali možemo da napravimo otirač onako kako Vi to želite.

Sama podloga otirača ima zaštitu od klizanja, pa ne morate da brinete da će neko pasti.

A i Vaš novi otirač će ostati na svom mestu!

 

Otirači za ulazna vrata sa Vašim brendom. Naši otirači su vrhunskog kvaliteta, praktični i moderni.

Štampani otirači za noge. Prilika da budete kreativni!

Štampani otirači za vrata proizvedeni u Promo Logu imaju visoke performanse i odlični su za sve vremenske uslove.

Ali svoje pravo lice će pokazati najbolje tokom jeseni i zime. Savršene su za firme koje traže kvalitetnu podnu prostirku za teške uslove rada. Do sada smo imali puno narudžbina za prodavnice, škole, hotele, fakultete, recepcije i kancelarije. Zahvaljujući našoj vrhunskoj štampi, u mogućnosti smo da Vam ponudimo prvoklasan kvalitet izrade.

Sa našom štampom visoke definicije dobićete neprevazidjenu postojanost štampe, a to znači da je gubitak boje tokom pranja gotovo zanemarljiv.

Dodavanje dekorativog stila Vašem ulazu uz pomoć naših otirača će biti jednostavno. Pored zadržavanja prašine i prljavštine imaće mnogo važniju ulogu.

A to je da Vas predstave na pravi način.

Poželite dobrodošlicu Vašim klijentima i neka budu sigurni da su na pravom mestu. Ostavićete odličan prvi utisak i daćete toplinu Vašem poslovnom prostoru.

Naše prostirke za ulazna vrata sprečavaju topljenje snega ili kišnice na podu Vaših radnih prostorija. Tako će Vaše prostorije ostati čiste i uredne. Otkrićemo Vam jedan trik koji uvek radi.

Ako su napolju ekstremni vremenski uslovi (pada jaka kiša ili sneg) biće dovoljno da stavite komad nekog materijala koji dobro upija tečnost ispod Vašeg otirača.

Tako ćete povećati moć upijanja suvišne tečnosti sa obuće, a Vaše poslovne prostorije će biti suve i čiste.

Otirači za ulazna vrata sa Vašim brendom. Naši otirači su vrhunskog kvaliteta, praktični i moderni.

Da li vam je potreban personalizovan otirač za firmu?

Personalizovan otirač znači da možete sa ponosom da prikažete „ime i prezime“ svoje firme na ulaznim vratima.

Ali on ne mora biti samo na ulaznim vratima. Često su ih kompanije naručivale da bi brendirali svoj poslovni prostor i da bi uneli malo topline. Ovo je dobra ideja ako želite da oplemenite svoj radni prostor. A ujedno je jeftina i praktična reklama. Nije skupa i traje godinama.

Gotovo savršeni marketinški alat!

Personalizacija otirača se radi na osnovu pripreme koju ste nam dostavili. To može biti logo Vaše kompanije ili neka marketinška poruka. Neke kompanije za koje smo radili su ih menjali u zavisnosti od godišnjeg doba koje je u tom trenutku.

Jednostavno su koristili motive iz prirode koji predstavljaju svako godišnje doba.

Poenta je u tome da možemo da odštampamo bukvalno sve. Ako niste sigurni ili nemate inspiraciju u tom trenutku, prepustite taj posao našim dizajnerima. Oni imaju već veliko iskustvo i daće Vam sigurno nekoliko dobrih predloga.

Ulazne prostirke, odnosno otirači, svoje mesto najčešće nalaze na ulaznim i zadnjim vratima. Ali budite kreativni i pronadjite im novo mesto. Mogu se lepo uklopiti ispred kupatila ili ispred ulaza u kuhinju.

Često manje firme imaju kućne ljubimce u svojim kancelarijama, pa zašto ne biste stavili otirač ispod njihove posude za jelo i piće.

Biće lep ukras na hodnicima, a možete ih koristiti i van zgrade ako imate svoje dvorište. Uvek će imati efekat 2 u 1.

Dobra reklama i dobro čišćenje obuće!

Otirači za ulazna vrata sa Vašim brendom. Naši otirači su vrhunskog kvaliteta, praktični i moderni.

Otirači se štampaju na najsavremenijim digitalnim mašinama!

Naši štampani otirači za ulazna vrata se uvek rade na najsavrenijim digitalnim mašinama za štampu. Boje su trajno odštampane posebnom tehnologijom kojom je gubitak boje sveden na minimum. Pomoću naše mašine za štampu, reprodukcija detalja je gotovo savršena.

HD štampa, senčenje ili trodimenzionalne slike se uz pomoć naše štamparske mašine lako postiže. Samo da naglasimo da Vaš dizajn nije odštampan samo na površini otirača, već je bojen po dubinskom sistemu bojenja. Tako se izbegava „mutan“ dizajn.

A tako se osigurava da se vek Vašeg otirača znatno produži.

Sistem održavanja je vrlo lak. Biće dovoljno da otirač operete u mašini za pranje veša ili ga odnesete u specijalizovan salon za čišćenje tepiha. Ako ih pravilno i redovno održavate, trajaće Vam jako dugo.

Zahvaljujući sirovinskom sastavu, naši otirači su se pokazali dobro u borbi sa mrljama. Radi dugotrajnosti i zaštite svi naši podni otirači su oivičeni crnim koncem.

Praktično rešenje koje je daje dobru polaznu osnovu za digitalnu štampu.

Sublimacioni otiraci

Imamo već gotove uzorke koji su spremni za štampu. To znači da posle dogovora o dizajnu možete vrlo brzo dobiti svoj personalizovani otirač.

Nudimo ih u dve veličine. Naš savet je da unapred predvidite sva mesta gde biste mogli da koristite svoje brendirane otirače da bismo Vam dali najbolju moguću ponudu.

Savetujemo Vam da uzmete i nekoliko komada više jer se otirači znatno brže troše na ulaznim vratima i prometnim mestima. Štampa omogućava smanjeno klizanje zahvaljujući „kandžastoj završnoj obradi“.

To se naravno ne vidi, ali na primer čini lakšim pristup invalidskim kolicima.

Još niste sigurni da li Vam je potreban otirač za noge sa natpisom?

Nama nije cilj da Vam po svaku cenu prodamo otirač. Ali sami razmislite da li Vam je potreban. On nema samo praktičnu stranu zahvaljujući kojoj će Vaše prostorije biti čistije. Gledajte to i sa marketinške strane i razmislite koliko je to moćno oružje u današnjem biznis svetu.

Ne samo da ih možete koristiti u svojim poslovnim prostorijama, već ih možete poklanjati svojim poslovnim partnerima. Svako od nas će pronaći mesto gde će iskoristiti otirač koji je dobio na poklon. Ne zaboravite da otirač nije sezonska stvar i da mu je vek trajanja bar nekoliko godina.

To je savršeni marketing i sve to sa Vašom reklamom!

Navešćemo Vam nekoliko karakteristika naših podnih otirača, kako biste doneli pravu odluku:

 • Materijal – Izdržljiv, veštačkog je porekla i odlično skriva prljavštinu

 • Boje – Postoji puno boja i lako ćemo kreirati Vaš logo u boji kojoj želite

 • Dimenzije – Imamo ih nekoliko

 • Ivice i podloga – Neklizajuća i dobro prijanja na sve vrste podova

 • Protivpožarna klasifikacija: BS 4790

 • Statička električna sklonost: Idealan za upotrebu ispred liftova i drugih područja sa visokom statikom

 • Upijanje i prljavštine: Odlične performanse

 • Čišćenje: Može se prati mašinski ili ručno

 • Sušenje: Moguće na otvorenom ili u sušilici do 60 stepeni

 • Unutrašnja/spoljna upotreba: Da

 • Veličina: 900mm x 600mm/ 600mm x 400mm

 • Tolerancija: +/- 2%

Sublimacioni otiraci

Ako želite ukratko da saznate nešto o nama….

Ako Vam je potrebna ponuda, biće dovoljno da nas kontaktirate. Kliknite ovde za našu kontakt stranicu. Pozovite nas ili nam napišite email, kako Vam je lakše. Tako ćete nam ukratko objasniti šta Vam je potrebno.
Naši dizajneri Vam mogu dati nekoliko predloga. Ako sve ide kako treba i nemamo veliku gužvu, sve može biti gotovo vrlobrzo. Najbitnije je doneti dobru odluku za dizajn.
Poslujemo skoro 20.godina, a otirače radimo više od 10 godina. Naši dizajneri i majstori imaju već veliko iskustvo u izradi personalizovanih ulaznih otirača. Uvek se trudimo da naši klijenti dobiju vrhunski proizvod za što kraće vreme. Ne volimo masovnu proizvodnju, već težimo da svaki proizvod koji ste naručili od nas bude savršen.
Zato cenimo svaku Vašu ideju ili predlog. I želimo da Vam pomognemo u rastu Vašeg preduzeća, koliko god je to moguće.
Promo Logo pokreće kreativnost naših zaposlenih i zato su oni nešto najdragocenije u našoj firmi.
Dodjite do nas. Nalazimo se na Novom Beogradu i lako ćete nas naći. Upoznaćemo Vas sa desetinama proizvoda koje možemo da uradimo za Vašu firmu. Puno puta smo na zahtev klijenata počeli sa proizvodnjom nekih artikala koje nismo do tada izradjivali.
Zato nam slobodno predložite neke svoje zamisli i ideje!
Volimo nove i specifične narudžbine, jer nas one teraju da napredujemo.
Voleli bismo da započnemo saradnju sa Vama. Jer možemo da Vam ponudimo još puno toga što uopšte nije predstavljeno na našem web sajtu.
Zato, ako ste u mogućnosti dodjite do nas.