Da li Vam trebaju značke?

Mi izradjujemo značke samo od visoko kvalitetnih metala.One neće izgubiti ništa na svom kvalitetu dugi niz godina. Sama površina se zaštićuje posebnim materijalom kako se štampa ne bi skinula ili ogrebala. Možemo raditi više vrsta štampi za značke.

Mi Vam od srca preporučujemo 3D štampu za značke. Sa ovom vrstom štampe dizajn dolazi do punog izražaja. Svaka naša značka ima dobar sistem za kačenje. Lako se otvara i bez problema ćete moći da nosite značku na košulji, sakou ili džemperu.

Značka može biti sjajan modni detalj i na Vašem rancu.

Postale su neizbežne u modnoj industriji. Pogledajte nove sakoe, jakne, torbe ili uniforme. Danas su značke važnije nego ikad. Ali za izradu kvalitetne značke treba uložiti puno truda.

I znanja, jer bez njega nikada nećete dobiti značku koja ima dugi vek trajanja. Mi smo odavno preležali dečije bolesti. Zato ih danas izradjujemo bez greške.

Pored znački, izradjujemo i bedževe. Ako ste bili klinci osamdesetih godina prošlog veka sigurno se sećate bedževa. Tada se tako otkrivalo koja Vam je muzička grupa ili pravac u muzici bio omiljen.

Dizajn bedževa je mnogo jednostavniji. Ako Vam je budžet ograničen, bedževi su sjajan izbor.

Ako želite nešto luksuzno i trajno, za Vas je značka bolje rešenje. Ali važno je razumeti kako odabrati pravi stil?

I kako prilagoditi dizajn za izradu znački?

Dosta kompanija ima već unapred pripremljeno rešenje za štampu proizvoda. U dokumentu koji nam dostave sve je detaljno objašnjeno. Na taj način je i nama puno lakša izrada znački.

Medjutim, ako nemate idejno rešenje tu je tim naših dizajnera. Oni znaju tajne dizajnerskog zanata i kako da kvalitet uoči Vaš potencialni klijent.

Proizvodimo ih od prvoklasnog gvoždja, bakra ili mesinga. Značke su emajlirane i udubljene u područjima gde se nanosi štampa. Sam izgled može biti rustičan ili savremen.

Na Vama je da odaberete pravi!

Značke su postale neizbežne u modnoj industriji. Pogledajte nove sakoe, jakne, torbe ili uniforme. Danas su značke važnije nego ikad. Ali za izradu kvalitetne značke treba uložiti puno truda.

Da li ste znali da izradjujemo značke prema Vašoj ideji?

Nakon čitanja ovog teksta, možda nećete biti sigurni da li su za Vas rešenje značke ili bedževi.
Da bi Vam izbor bio lakši navešćemo Vam par razlika:
  • Najčešće se izradjuju od mesinga ili bakra. Razlog je taj što su metali mekši i lakši za obradu. Ali gvoždje sve češće ulazi u proizvodnju znački jer je znatno jeftinije. Gvoždje zna da bude lako lomljiv materijal i može da se desi odbacivanje neke značke u toku proizvodnje. Ali sve ukupno gvoždje postaje lider u izboru materijala za izradu znački. Kao što sami znate budžeti za marketing se sve više smanjuju, pa treba uvek imati neku alternativu za klijente.
  • Emajlirane značke se bolje poliraju i mogu dobiti lakše izgled višeg kvaliteta. Kada se značka oblikuje i ohladi, poslednji korak je brušenje i poliranje. Ovo se radi da bi se dobila savršeno glatka površina. Ona na značkama mora biti fina na dodir. Jedino se tako dobija savršen kvalitet završne obrade.
  • Konačna i možda najvažnija prednost značke u odnosu na bedž je vrsta štampe. Na bedžu štampa može biti odlična, ali nema mogućnost primene raznih vrsta otisaka. Možemo ih raditi u 3D štampi koja je neprikosnovena za značke. Na taj način je moguće naneti najsitnije detalje u vrhunskom kvalitetu.

Zbog kompleksnijeg načina izrade, značke uvek moraju biti skuplje od bedževa. Ali nemojte da Vas ovo obeshrabri. Razlika je više nego očigledna. A sama razlika u ceni bedža i značke nije tako dramatična.

Pošaljite nam upit još danas, a mi ćemo Vam brzo odgovoriti ponudom!

Ako niste sigurni kako da odaberete značku za Vašu kompaniju, pokušaćemo da Vam pomognemo u sledećih par redova. Nadamo se da ste shvatili da spadaju u elegantne i ugladjene detalje za odeću.

Lako dokazuju koliko je važan Vaš biznis ili preduzeće. Metal koji se koristi za izradu siguran i trajaće decenijama. Može da se primeni najbolja vrsta štampe.

Sa dobro uradjenim značkama se nikada nećete obrukati.

Značke su postale neizbežne u modnoj industriji. Pogledajte nove sakoe, jakne, torbe ili uniforme. Danas su značke važnije nego ikad. Ali za izradu kvalitetne značke treba uložiti puno truda.

Pomoći ćemo Vam da budete jedinstveni!

Zar nije dobro biti originalan?
Danas je konkurencija velika i važno je biti uvek korak ispred. Značke verovatno nisu rešenje za to, ali će biti značajan deo slagalice. One će pomoći Vašoj kompaniji da se izdvoji iz gomile dugih brendova. One su jedan od najisplativijih oblika marketinga za bili koji brend.
Možda su male, ali mogu imati ogroman uticaj na Vašu kompaniju. Mogu povezati Vaše zaposlene i oni će osetiti da su deo jednog uspešnog kolektiva. 
Mi smo često izradjivali značke za kompanije koje su nagradjivali radnike za postignuća u okviru poslovanja. Kada nagradite radnika, on će uvek osetiti obavezu da ubuduće uloži još više truda u posao. A i ostali zaposleni će pokušati da dodju u posed značke.
Ako Vaši zaposleni nose značke na nekim takmičenjima ili seminarima, biće im lakše da se istaknu. Oni će nositi logo Vašeg preduzeća i pokazati ostalima šta je važno u jednoj kompaniji.
Time će dokazati da su profesionalci i lakše će privući ozbiljne klijente.
Značke možete uraditi tako da postanu nagrada Vašim vernim kupcima. Taj poklon će oni shvatiti kao simbol zahvalnosti. Značke su odličan poklon klijentima za kupljenu robu ili usluge Vaše kompanije. Možete uraditi značke za regularne i VIP kupce.
Mi imamo široku lepezu znački i zavisno od Vaših potreba pomoći ćemo Vam da odaberete najbolju za Vas. Naše značke su izdržljive i dobro obradjene.
Zato izgledaju vredno, što može biti presudno za predstavljanje Vašeg imidža klijentu.
Značke su postale neizbežne u modnoj industriji. Pogledajte nove sakoe, jakne, torbe ili uniforme. Danas su značke važnije nego ikad. Ali za izradu kvalitetne značke treba uložiti puno truda.

Pogledajte našu galeriju za malo inspiracije. Ako želite da nas pozovete kliknite ovde.

Tu ćete saznati broj našeg telefona i adresu gde se nalazimo.

Objasnite nam ukratko šta Vam treba, a mi ćemo Vam brzo poslati ponudu kao odgovor.

Ako ste u mogućnosti dodjite do nas, čekamo Vas!