Ring držač za mobilni telefon

 

Ring držač za mobilni telefon je zabavan način da personalizujete svoj pametni telefon, a istovremeno Vam daje bolju kontrolu dok ga koristite.

Naš ring držač za mobilni telefon Vam omogućava da pokrijete bilo koji deo ekrana uz smanjeno naprezanje prstiju i šake.

Možemo da uradimo reklamu na njima kakvu god poželite!

Nema pronađenih rezultata

Stranica koju ste tražili nije pronađena. Pokušajte da suzite pretragu, ili koristite navigaciju iznad kako biste pronašli objavu.

Šta je ring držač za mobilni telefon?

Ne postoji ograničenje oblika ili boja ring držača za mobilni telefon koji se lepi na poledjini Vašeg mobilnog telefona.

Svi materijali koje koristimo u njihovoj izradi su visokokvalitetni i otporni na habanje. To znači da će jedan ovakav držač za telefon trajati dugo vremena.

Vrlo lako se postavljaju na poledjini telefona.

Dovoljno je da odlepite zaštitnu traku i zalepite ring držač za mobilni telefon na pozadinu pametnog telefona. Odličan je ako često pravite selfije ili snimate videa koja kasnije objavljujete.

Ako ste ljubitelj serija i filmova ne postoji bolje rešenje.

Dovoljno je da telefon postavite na sto, a ugao koji Vam najviše odgovara ćete lako podesiti.

Pročitaj više

Za filmove, serije i video pozive nema bolje alternative!

Lepo prijanja na svaku površinu, a prsten na ring držaču za mobilne telefone klizi po površini na kojoj je postavljen.

Medjutim tu nije kraj njegove upotrebe. Mnoge žene ga koriste kao ogledalo kada treba da poprave šminku. Ring držač za telefon je odličan za duge video pozive i kada želite da su Vam obe ruke slobodne.

Odličan je za ljude kojima često ispada mobilni telefon iz ruke.

Dovoljno je da provučete kažiprst kroz prsten dok pričate na telefonu.

Bićete gotovo 100% sigurni da Vam telefon neće ispasti iz ruke

Da li tražite ring držač za telefon? Izradićemo brendirani ring držač za telefon po Vašem dizajnu. Proizvodnja, brza isporuka, odlične cene!
Da li tražite ring držač za telefon? Izradićemo brendirani ring držač za telefon po Vašem dizajnu. Proizvodnja, brza isporuka, odlične cene!

Brendirani ring držač za mobilni telefon

Do sada smo Vam objašnjavali koje su njegove praktične vrednosti.

Sada želimo da Vam objasnimo kako možete da učinite da ring držač za mobilni telefon radi za Vas!

Po našem mišljenju ring držač za mobilni telefon je jedan od najboljih reklamnih proizvoda koje mi proizvodimo kada uzmemo odnos cena/kvalitet. Nisu skupi, a možemo da sprovedemo u delo svaku Vašu ideju.

Oblik površine koja se lepi na telefon možete Vi da odredite. Možemo da napravimo vernu kopiju oblika flaše, automobila, cipele, životinje, džempera, oblaka……

U suštini sve zavisi od posla kojim se bavite.

Štampa se radi u full koloru, pa je zato moguće raditi boju po njenoj šifri. Primena više boja se podrazumeva.

Radili smo za najveću svetsku kompaniju bezalkoholnih pića držač za mobilni telefon u obliku njihovih flašica i limenki.

Pročitaj više

Porudžbina je bila za teritoriju Srbije i za region.

Limenka je izgledala potpuno isto kao limenka iz supermarketa. Boja, font, raspored texta. Dobili smo od njih pravila kako treba izgleda njihov brendirani ring držač za mobilni.

Pokazaćemo Vam i druge primere kako biste stekli dojam šta sve možemo da napravimo.

U ovom slučaju ne postoje granice!

Možemo da sprovedemo u delo svaku Vašu ideju. Čak i ako nikada niste ništa slično radili, na raspolaganju su Vam naši dizajneri. Oni su puni ideja, a imaju odlične softverske alate koji im pomažu u radu.

Ako nešto niste sigurni, prepustite njima ceo proces.

Daće Vam nekoliko saveta i ideja kako bi sproveli u delo Vaš brendirani ring držač za telefon. Ako imate gotovo rešenje i pravila poput velikih kompanija, to će biti mnogo lakše i brže za nas.

Ako nemate, ne brinite.

Tu su naši dizajneri da Vam priskoče u pomoć!

Kako ring držač za mobilni telefon može da unapredi Vaš telefon?

Naši mobilni telefoni su multitalentovani mali uredjaji.

Pozivanje i slanje poruka je samo jedan delić njihovih mogućnosti. Oni su postali naš kalendar, kamera, foto aparat, muzički plejer, bioskop.

Mobilni telefon može da postane šta god poželite uz pomoć neke aplikacije. Zato je užasan osećaj dok gledate kako se ekran Vašeg telefona približava podu.

To ćete lako izbeći uz pomoć ring držača za mobilni telefon.

Dok razgovarate ili nosite telefon, biće dovoljno da provučete kažiprst kroz metalni prsten.

Naš napredni ring držač za mobilni telefon ima novu vrstu 3M lepka i prsten koji se može rotirati 360°.

Pročitaj više

To je odlična vest za ljubitelje filmova jer će tako lakše namestiti ugao koji im odgovara za gledanje filmova i serija.

Ring držač za mobilni telefon će Vam pružiti estetski prijatno, funkcionalno i zabavno rešenje.

Primarna vrednost držača za mobilni telefon je sigurno rukovanje telefonom. Za razliku od mnogih drugih modela njegova prednost je to što zahteva samo jedan prst.

Lepak odlično prijanja i ne odlepljuje se tako lako.

Ring držač za mobilni telefon je jeftin dodatak koji će Vam pomoći da sprečite oštećenje telefona prilikom pada. Kada govorimo o marketingu niste svesni kakva sjajna rešenja smo uradili za naše klijente.

Ring držač za mobilni telefon ne doprinosi samo lepoti Vašeg telefona, on Vam može uštedeti puno novca.

Ovo nije beskorisni mobilni dodatak, ali to ćete shvatiti kroz njegovu praktičnu upotrebu.

Isprobali smo više verzija materijala i oblika dok nismo došli do savršenog. Tokom proizvodnje ring držača za mobilni telefon shvatili smo da su kod njega bitne tri stvari, a to su kvalitet lepka, veličina prstena i završna obrada tela (deo koji se lepi na telefon).

U nastavku ćemo Vam objasniti na šta trebate obratiti pažnju kada ih budete naručivali.

Da li tražite ring držač za telefon? Izradićemo brendirani ring držač za telefon po Vašem dizajnu. Proizvodnja, brza isporuka, odlične cene!

Kratak vodič za kupovinu ring držača za mobilni telefon

Da li tražite držač za telefon? Izradićemo brendirani ring držač za telefon po Vašem dizajnu. Proizvodnja, brza isporuka, odlične cene!

Pokušaćemo da Vam damo par važnih saveta koji će Vam biti od pomoći kada budete naručivali reklamni ring držač za mobilni telefon.

Na prvom mestu je veličina prstena.

Vodite računa da postoji nekoliko veličina zavisno da li su za decu, muškarce ili dame.

Mi ih imamo u više veličina, pa ćemo Vam dati savet u vezi toga.

Prsten koji Vama odgovara možda neće odgovarati Vašem prijatelju. Važno je da se osećate prijatno i da Vam ništa ne smeta kada provučete kažiprst.

Prečnik prstena je aspekt koji odredjuje da li će Vam ring držač za mobilni telefon odgovarati.

Druga važna stvar je vrsta materijala od kojeg je prsten izradjen.

Isprobali smo više vrsta matrijala, ali se na kraju u svim segmentima kao najbolji pokazao čelik. Jedini nedostatak čelika je njegova težina, ali to je zanemarljivo i nećete osetiti razliku.

Čelik je izdržljiv, pouzdan i gotovo neuništiv. On ne može da izazove neku reakciju na koži kao što to mogu neki drugi materijali.

Zato je nerdjajući čelik premium materijal za izradu ring držača za mobilni telefon!

Pročitaj više

Treća važna stvar je multifunkcionalnost.

Naš prsten je tako dizajniran da Vam pruža odlično prijanjanje i praktičnost. Ima više funkcija pa će biti koristan kako za nošenje telefon, tako i za video pozive kada je potrebno da Vam obe ruke budu slobodne.

Njegova mogućnost rotacije od 360° će Vam obezbediti podjednako dobro korišćenje telefona u pejzažnoj ili portretnoj orijentaciji ekrana.

Četvrta važna stvar je lakoća montaže.

Kod našeg ring držača za telefon je vrlo jednostavna. Koristimo novi 3M lepak poslednje generacije koji se pokazao kao najbolji do sada. Probali smo nekoliko opcija, ali se 3M lepak pokazao kao najbolji izbor.

3M lepak je postojan, ima dug vek trajanja, izuzetnu čvrstoću i može podići velike težine.

Kako da poručite ring držač za mobilni telefon za Vašu firmu?

Da li tražite ring držač za mobilni telefon? Izradićemo brendirani ring držač za mobilni telefon po Vašem dizajnu. Proizvodnja, odlične cene!

To možete vrlo lako obaviti, u par koraka. Na prvom mestu, našli ste pouzdanog proizvodjača ring držača za telefon.

Uradićemo ih po Vašoj ideji, custom made!

Pozovite nas na +381 11 29 60 494 ili nam pišite na email office@promologo.rs

Iznesite nam Vaše ideje, zahteve, količine, dizajn ili bilo koju drugu opciju brendiranja, odnosno prilagodjavanja Vašim potrebama. Navedite nam koji detalji su Vam važni, uklučujući Vaš logotip, željene boje i sve druge specifikacije.

Zatražite nam ponudu, po kojoj ceni i za koliko vremena će ring držač za mobilni telefon biti spreman za isporuku.

Ako Vam sve odgovara, potvrdite narudžbinu i navedite nam podatke o plaćanju i dostavi. Pošiljke ovog tipa možemo poslati brzom poštom na teritoriji cele Srbije, a isporuka je vrlo brza.

Ako niste iz Srbije, samo nam to napomenite. Imamo uhodanu distribuciju širom sveta.

Postoje različite opcije prilagodjavanja ring držača za telefon, pa nas pitajte za dodatne opcije. Vrlo brzo Vam možemo dati tačnu informaciju koliko je potrebno vremena za njihovu izradu. Postoje minimalne količine za naručivanje, ali to ćemo Vam objasniti u hodu.

U suštini sve opcije zavise od Vaših zahteva!

Biće nam drago da Vam pokažemo uzorke koje smo radili za druge klijente. Tako će moći da budete sigurni kako će izgledati ring držač za mobilni telefon za Vašu firmu!

Nalazimo se na Novom Beogradu u blizini nove autobuske stanice.

Naša adresa je Bežanijski zimovnik 1a. Ako se ne snalazite po Beogradu, pozovite nas pa će neko doći po Vas.

Ako želite sami da dodjete do nas, kliknite ovde pa ćemo Vas prebaciti na našu kontakt web stranicu na kojoj se nalazi mapa.