PRIVESCI ZA KLJUČEVE

Gde se najčešće koriste privesci za ključeve?

Privesci za ključeve su jedan od najčešćih suvenira ili reklamnih predmeta koje izradjujemo. Zato se u našoj firmi privezak za ključeve radi po narudžbini i obično se koristi za promociju poslovanja ili brenda.

Standardni reklamni privezak nosi naziv preduzeća i kontakt informacije, a često i logo. Ali ne mora uvek da se radi po pravilima.

Zato ćemo napraviti privezak onako kako ste Vi zamislili!

Ljudi koji prvi put dodju kod nas su obično zabrinuti i teško se odlučuju za konačan izgled. Ali ne brinite za dizajn. Ako ga nemate ili niste sigurni, tu je naš tim dizajnera koji će Vam pomoći u tome.

Radili smo to mnogo puta i zato je dovoljno da dodjete opušteni i da prepustite nama sav posao. Biće dovoljno da nam date par podataka.

Ako imate idejno rešenje sve će biti brže. Ako ga nemate mi ćemo ga napraviti za Vas.

Privesci za ključeve

Kako se naručuju privesci za ključeve po želji?

Uvek je prva i najbolja opcija da dodjete do nas. Mi se nalazimo na Novom Beogradu i nije teško naći nas. Ako vam je potrebna naša tačna adresa, biće dovoljno da kliknete ovde.

Naravno, ako vam je lakše, možete da naručite bilo koji privezak za ključeve online preko našeg websajta. Pronadjite proizvod koji Vam se dopada i razmislite koliko Vam je komada potrebno. Zatim nam pošaljite e-mail sa svim podatcima koji su potrebni za izradu i idejno rešenje priveska za ključeve.

Ako to nemate, ne brinite tu smo mi da Vam pomognemo. Ovo smo radili puno puta tako da ne morate ništa da brinete. Naravno ovo je samo jedna od opcija. Uvek predlažemo našim klijentima da ipak prvi put dodju kod nas. To je najbolji način da se prvo upoznamo a zatim predjemo na posao.

I zato, čekamo vas!

Privesci za ključeve

Privezak je sjajna stvar za marketing!

Privezak za ključeve je odličan marketinški trik.

To smo zaključili iz razgovora sa našim klijentima. Imajte na umu da će vlasnik priveska uvek imati ključeve sa sobom. Teško da postoji bolji način da podsetite svog klijenta ili prijatelja na vas ili vaš brend. Oni su mali i dovoljno jeftini da se isplati raditi ih u velikim serijama.

Da znate da naši privesci za ključeve mogu da ponude dodatne funkcije.

Na primer kao otvarač za flaše! Možete na njega prikačiti usb flash, vojni nož, makazice ili porodičnu fotografiju.

Poslednje dve godine je pojačana tražnja privezaka od klirita ili plexiglasa. Ako Vam treba nešto tog tipa jako lepo mogu da se naprave i plastični privesci sa 3D stikerom. Njihova primena je široka jer sam materijal omogućava koji god oblik zamislite, a to isto važi za bojenje i štampu.

Ali mi proizvodimo priveske i od drugih materijala.

To su najčešće eva pena sa direktnom UV štampom ili laserskom gravurom, tekstilni privezak sa štampom, 3d privezak za auto od silikona…..

Još puno opcija je moguće. Vaše je da nam kažete ili pokažete privezak za ključeve kakav želite.

Na primer, eva pena je sjajan materijal od koga se može dobiti bilo koji oblik. Ako želite nešto što će dugo trajati rešenje su metalni privesci u obliku koji želite.

Zaista je granica samo Vaša mašta!

Privesci za ključeve

Zar i u ginisovoj knjizi rekorda?

Da, ovo verovatno niste znali.

Postoji čovek koji je upisan u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba sa najvećom kolekcijom privezaka za ključeve. To je Angel Alvarez Cornejo iz Sevilje u Španiji. Upisan je u Ginisovu knjigu rekorda 25 juna 2016 kao kolekcionar 62.257 privezaka za ključeve. Sakupljao ih je ceo život, a započeo je u 7 godini. Kolekcija je toliko velika da je primoran da svoje priveske za ključeve čuva u garaži i iznajmljenom magacinu.

Da se i mi malo pohvalimo. Na 41. Medjunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije, po oceni stručnog žirija, dobili smo prvu nagradu!

I to u robnoj grupi „Reklamna grafika“ za privezak za ključeve koji je proizveden u našoj firmi.

Zato se ne brinite, na pravom ste mestu!

Radili smo za puno velikih domaćih i stranih kompanija. Jedan delić te saradnje možete videti na slikama naših proizvoda. Za nas veličina serije nije problem. Radimo serije od 100 do preko 100 000 komada. Za nas ne postoji podela na male i velike klijente! Prema svakom pristupamo na isti način i trudimo se da proizvod uvek bude bolji nego što smo se dogovorili.

Zato ako ste zainteresovani, ne oklevajte, pozovite nas!