Pogledajte galeriju 3D stikera

okruglog oblika

Pogledajte galeriju 3D stikera

pravougaonog oblika

Pogledajte galeriju 3D stikera

elipsoidnog oblika

Pogledajte galeriju 3D stikera

proizvoljnog oblika

Šta su stikeri?

Teško je to objasniti u jednoj rečenici.

Najjednostavnije rečeno, stikeri su vrsta nalepnice. To može biti komad štampanog papira, plastike, vinila ili nekog drugog materijala. Zajedničko svim vrstama stikera je da imaju jednu stranu koja je lepljiva. Najčešće se stikeri koriste za dekoraciju ili u našem slučaju za promociju brendova i proizvoda. Ali sve to zavisi od potreba naših klijenata.

Kod nas se stikeri izradjuju u svim oblicima i veličinama. Nema nikakvih ograničenja kada su u pitanju boje i dizajn.

I zato sve što zamislite, mi možemo da proizvedemo!

Ipak naša specijalnost su 3D stikeri nalepnice. To je nešto što se danas najčešće poručuje kod nas.

Naši klijenti obožavaju 3D stikere i često ih koriste za identifikaciju sa njihovim brendom. Mogu se zalepiti ili zakačiti na bilo koji proizvod i tako ga dodatno označiti. 3D stikeri deluju jako luksuzno i podižu dizajn proizvoda ili pakovanja na jedan viši novo.

Ovo je vrlo jednostavan i jeftin način da vizuelno podignete vrednost vašeg brenda ili proizvoda. Takodje se stikeri koriste za opisivanje karakteristika koje nekad nisu tako očigledne na vašem proizvodu. Bili smo puno puta iznenadjeni kako stikeri promene na bolje izgled nekog proizvoda!

3D stikeri

3D nalepnice, predstavite se!

Kao što smo već pomenuli, po nama su najbolje 3D nalepnice. To je ono što najviše izradjujemo u ovoj kategoriji proizvoda. Moguća je primena više vrsta štampe. Stikeri za zid, laptop, decu i kupatilo se kod nas vrlo često naručuju.

Ono što preporučujemo našim kupcima je štampa 3D stikera na beloj, providnoj, zlatnoj ili srebrnoj foliji. To su klasične folije koje daju najbolje rezultate u vizuelnom dizajnu krajnjeg proizvoda. Folije su prvoklasne. Koristimo poliuretansku smolu za izradu 3D stikera nalepnica.

Tako mogu dati manji ili veći sjaj zavisno od vaših potreba. Zahvaljujući ovoj vrsti smole stikeri imaju dugotrajnu zaštitu od grebanja. I zato će trajati godinama.

Neki klijenti su nam se poverili da je ovo proizvod koji jako dugo traje i da je sjajna besplatna reklama na duže staze. Na primer, često ćete videti na braniku stikere za automobile koje smo mi radili za poznate brendove.

Naši 3D stikeri mogu biti bilo kog oblika. Na vama je da ga zamislite. Ako nemate ideju budite bez brige. Tu su naši dizajneri koji će vam pomoći. Bitno je da nemate u dizajnu oštre uglove, već da su blago zaobljeni.

Ovo je vrlo važno da bi se poliuretanska smola pravilno razlila po celoj zamišljenoj površini.

Što se tiče boje, sky is a limit!

Moguće je odštampati bilo koju boju u nijansi koju zamislite. Ipak kada radimo porudžbinu, uvek klijentu pošaljemo probni uzorak 3d nalepnice na odobrenje. To praktikujemo kada je god moguće i kod drugih proizvoda koje izradjujemo. Tako smo sigurni i vi i mi.

Ako Vam je potrebno, 3D stikere i nalepnice možete naručiti sa promenljivim podatcima. Često smo radili stikere sa serijskim brojem ili QR kodom. Ovo je jedan od trikova kako dodatno podići vrednost proizvoda.

Mi se ne bavimo trgovinom, ali imamo poverenje u klijente koji su nam to otkrili.

Ali neka to ostane medju nama.

3D stikeri

Super,kako da poručim 3D stikere?

To je najmanji problem!

Savetujemo Vam da prvi put dodjete kod nas da biste videli šta i kako radimo. Nalazimo se na Novom Beogradu i zaista nije teško pronaći nas. Ako Vam je lakše kliknite ovde i preći ćete na stranicu kontakt sa Google mapom.

Uvek je bolje da na početku zajedno prodjemo kroz ono što vas muči ili vam je potrebno. Nikad se ne zna, možda u našoj proizvodnji otkrijete da baš mi proizvodimo nešto što nigde niste mogli da pronadjete.

Jednostavno, ni mi sami ne znamo šta sve možemo da proizvedemo dok nam to neko od naših klijenata ne zatraži.

Ovo je takav posao gde se rešenja i materijali menjaju na mesečnom nivou.

I zato nama nikada nije dosadno!

Ali ako niste iz Beograda ili želite da poručite nešto van granica Srbije, ni to nije problem. Mi dugo već radimo sa domaćim i ino partnerima. Slanje robe u bilo koji kutak sveta za nas je nešto što radimo gotovo svakodnevno.

I već imamo razne kanale kojima snabdevamo naše kupce brzo, jednostavno i sigurno. Naravno, možete naručiti robu i preko našeg website-a. Biće dovoljno da nam pošaljete e-mail sa idejnim rešenjem i par osnovnih podataka.

Ako ga nemate, mi ćemo ga napraviti. Nakon toga, biće dovoljno da se čujemo i potvrdimo narudžbinu. Vrlo je jednostavno i sve možete da obavite iz fotelje!

Čekamo vas.