KRPICE ZA NAOČARE

Pogledajte svet savršeno jasno! Sa našim krpicama za naočare

To je moguće sa našim krpicama za naočare. One su izradjene su od mikrovlakana koji se pokazao kao najbolje i najjeftinije sredstvo za čišćenje naočara. Ukljanjanje otisaka prstiju ili mrlja će biti ultra lako. Biće dovoljno da predjete par puta preko stakla.

Svaka naša krpica za naočare će sa lakoćom ukloniti mrlje ili prljavštinu sa vaših mobilnih telefona, ekrana i drugih sličnih površina.

Mikrofiber je vrhunski materijal koji će zaštiti stakla vaših skupih naočara ili zamagljenja koja su uzrokovana nepravilnim čišćenjem. To je ekstra fini materijal koji je super mekan, bez dlačica i siguran za sve vrste stakla.

To znači da njegova upotreba nije ograničena samo kao krpica za naočare.

Po vašem zahtevu im možemo promeniti dimenziju. Na taj način će biti mnogo lakše da pošaljete pravu reklamnu poruku ili promovišete Vaš brend.

Zahvaljujući našoj vrhunskoj štampi možemo na krpicama za naočare da odštampamo šta god želite.

Važno je da napomenemo da su mikrofiber krpice za naočare predvidjene za višekratnu upotrebu. Savetujemo pranje u mašini za pranje veša, na niskoj temperaturi. To je najbolji način da se spreči habanje krpe. Pranjem će se produžiti vek trajanja krpice za naočare i efikasnost u čišćenju stakala.

Krpice su izuzetno lake i gotovo da ih nećete osetiti ni u džepu od pantalona. Tako ćete bez puno napora moći dobro da očistite stakla. Standardna veličina krpice za naočare je dovoljno velika da očistite na primer televizor ili manje staklene površine.

Kao što smo rekli, bitno je na početku odrediti namenu, a zatim dimenzije.

Sve ostalo će biti mnogo lakše!

Krpice za naočare predvidjene za višekratnu upotrebu.

Sa krpicom za naočare brinete o svom zdravlju!

Upravo tako. Dok ne probate našu krpicu za naočare, nećete znati koliko čišćenje stakala može biti lako. To je zato što za njihovu izradu koristimo samo premium materijale. Jer kvalitetan mikrofiber sa lakoćom uklanja mrlje, prašinu, otiske prstiju i prljavštinu. Ne ostavlja ogrebotine, dlačice ili tragove čišćenja.

Medjutim mikrofiber lošijeg kvaliteta radi sve suprotno od toga. I nikada nećete biti zadovoljni. Zato vam savetujemo da ako imate nameru da za svoju firmu naručite krpice za naočare, obratite obavezno pažnju na kvalitet mikrofibera. Uzmite uzorke nekoliko proizvodjača i testirajte ih.

Videćete da razlika itekako postoji!

Mi smo isprobali puno materijala i izdvojili svega nekoliko koji apsolutno ispunjavaju naše visoke zahteve. Zato vam možemo pružiti nekoliko opcija. Ipak sve zavisi od namene i vrste štampe koja bi se koristila. Ali ne brinite, naći ćemo za Vas pravi uzorak mikrofibera za krpicu za naočare.

Većinu krpica koje smo radili za klijente su uglavnom bili namenjeni njihovim kupcima ili poslovnim partnerima. Zato ih možemo spakovati za vas u vrlo lepu izbrendiranu kesicu. Ali ako želite da izgledaju malo luksuznije, onda vam predlažemo izradu kutijice u boji i štampi koju nam predložite.

Ako nemate idejno rešenje, tu su naši dizajneri koji će to uraditi za Vas.

Naše krpice za naočare su sigurne i možete ih koristi bez straha. Materijal nabavljamo samo od proverenih dobavljača koji imaju dokaz o ispitivanju materijala. Uvek tražimo taj dokaz jer vodimo računa o ljudima koji su alergični.
Zatim, ne manje važno, je upotreba hemikalija. Želimo da naši kupci budu sigurni će korisnici krpica za naočare biti savršeno zdravi.
Oči su osetljiv organ i mi jako vodimo računa o tome.
Zato budite sigurni da smo sve ove činjenice uzeli u obzir. Jednostavno, mi smo ozbiljna firma i ne želimo sebe i druge dovedemo u neugodnu situaciju.
Zato uvek radimo samo sa proverenim firmama i sirovinama. Ako želite da opstanete na tržištu, to je jedini način!
Krpice za naočare predvidjene za višekratnu upotrebu.

Kod nas možete uraditi i manju seriju.

Imamo puno klijenata kojima je potrebno 100 ili 200 komada krpica za naočare. Uglavnom su to optičarske radnje.

Ali imamo trgovce koji uz kupljen proizvod daju na poklon krpice za naočare koje su naručili kod nas. Jer svako zna nekoga ko nosi naočare za vid kome može da pokloni krpicu za održavanje naočara.

U svakom slučaju mnogi nose sunčane naočare pa će većini krpica za naočare biti neophodna.

A dobra krpica traje godinama. Uz minimalno održavanje. Sad zamislite koliko će potencijalna mušterija puta videti vašu reklamu. Uz nekoliko proizvoda koje bismo Vam preporučili, krpice za naočare su u samom vrhu.

Jeftina i dugotrajna reklama!

Za razliku od nekih manjih predmeta koje proizvodimo, krpica za održavanje naočara ima više nego dovoljno prostora za sve vrste marketinških trikova.

Bukvalno možemo na njima odštampati šta god poželite.

Ako Vam ovaj proizvod deluje interesantno, pozovite nas. Predlažemo Vam da ako ste u mogućnosti dodjete do nas. Uz kafu ćete nam lako objasniti šta treba vašem preduzeću. Znajte da proizvodimo na desetine proizvoda koji nisu prikazani na našem web sajtu.

U našim kancelarijama ili magacinu za isporuku ćete sigurno naći proizvod koji vam treba.

Otvoreni smo za saradnju i volimo nove poslove i klijente. Oni nas teraju da naučimo nešto novo u našem poslu.

Nalazimo se u industrijskom delu Novog Beograda, blizu nove autobuske stanice.

Kliknite ovde i bićete prebačeni na kontakt stranicu našeg web sajta. Tu ćete naći sve podatke koji su Vam potrebni.

Ako živite u inostranstvu, to nije nikakav problem. Dugo godinama obilazimo i učestvujemo na sajmovima dizajna i štamparskog materijala širom Evrope.

Na taj način smo stekli puno klijenata iz celog sveta. Sa mnogima saradjujemo i dalje. Zato ako niste sigurni oko organizovanja prevoza, tu smo mi da vam pomognemo.

Saradjujemo sa nekoliko vodećih špediterskih kuća uz čiju pomoć brzo i sigurno isporučujemo robu našim klijentima širom sveta.

Radili smo to toliko puta da možete da se opustite. Isto važi i za isporuke širom Srbije i regiona.

Vidimo se!