Osveživači za auto

Pogledajte galeriju

promo fresh

Pogledajte proizvod

osveživač za auto

Pogledajte proizvod

osveživač za auto

Pogledajte proizvod

osveživač za auto

Pogledajte proizvod

osveživač za auto

Pogledajte proizvod

osveživač za auto

Pogledajte proizvod

osveživač za auto

Pogledajte galeriju

dostupnih oblika

Da li mogu da naručim personalizovan osveživač za auto kod Vas?

Naravno, ako želite da Vam napravimo unikatan osveživač za auto na pravom ste mestu.

Imamo puno oblika i modela koji su odmah spremni za proizvodnju. Ali ako Vam nijedan ne odgovara možete nam predložiti neki novi oblik koji će zadovoljiti Vaše standarde. Ako nemate gotovo idejno rešenje imamo dizajnere koji će to uraditi za Vas. To ćemo brzo I lako rešiti.

Što se tiče štampe u mogućnosti smo da Vam uradimo najbolju. Tu nema ograničenja nikada su u pitanju boje. Možemo da uradimo sve onako kako nam kažete.

Medjutim osveživači za auto ne moraju da se koriste samo u kolima. Možete ih koristiti kod kuće ili komercijalnim prostorima kao što su lobiji, toaleti, hodnici ili bilo koji drugi unutrašnji prostor. Baš zbog toga pravimo jelkice I druge oblike koji su prepoznatljivi kao osveživači za auto. Ali postoje drugi oblici osveživača za prostorije koji su diskretni i lako se uklapaju u enterijer prostorije. Zavisno od namene, možete birati puno različitih mirisa iz naše ponude. Ako se dvoumite, mi ćemo Vas posavetovati. Da bi nam taj posao bio lakši postoji tablica gde se koji miris koristi. Poslušajte nas, mi imamo veliko iskustvo kada je u pitanju proizvodnja osveživača za automobile i prostorije!

Postoji puno različitih metoda i brendova osveživača za auto i prostorije. U slučaju da hoćete da naručite personalizovane osveživače za automobile sa mirisom koji želite, to će biti gotovo nemoguće. Jer veliki proizvodjači osveživača za kola prvo zahtevaju ogromne serije. Drugo teško ćete uspeti da se dogovorite sa njima oko štampe Vašeg brenda. Zatim biranje mirisa. Verujte nam da takvih pitanja ima bar nekoliko desetina.

Osveživači za auto

Sa nama je to sve mnogo lakše.

Budite sigurni u to!

Već smo radili puno puta osveživače za automobile za mnoge domaće i strane klijente. Kod nas pri porudžbini osveživača za auto je vrlo lako da se prilagodimo Vašim zahtevima. Ako nemate, brzo ćemo napraviti dizajn i pripremu za štampu. Biće još lakše, brže i jeftinije ako imate već spremno idejno rešenje.

U tom slučaju “najveći problem” će biti biranje mirisa za osveživače za automobile.

Ali imamo već spremnu paletu mirisa koja je podeljena po kategorijama. Tu je jasno objašnjeno za koju granu industrije je koji miris predvidjen. Ako Vam je potrebno neko napredno rešenje osveživača za prostorije pošaljite nam upit na e-mail ili nas pozovite.

Mi ne proizvodimo električne osveživače vazduha, difuzore ili napredne sisteme za kontrolu mirisa. Ali saradjujemo sa firmama koje su liderina tom polju. Možemo ih brendirati Vašim logom ili nekom marketinškom porukom. Uradićemo sve onako kako ste Vi zamislili.

I verujte nam da će na kraju taj proizvod biti jeftiniji nego da ih direktno kontaktirate. Često radimo za njih pa smo dobili dobre popuste za njihove proizvode. Da se u to uverite, biće dovoljno da nam pošaljete upit!

Kada naručujete osveživače za auto vodite računa da neki od njih mogu imati hemikalije koje ne prijaju svakoj osobi. Važno je da kod svakog osveživača za kola ili prostorije postoji garancija da ne izazivaju alergije ili astmu i da nisu toksične.

Zato kao i kod svih drugih proizvoda,nemojte gledati samo cenu. Jer za razliku od 10 dinara jeftinije možete kupiti proizvod koji će Vas izgledom zadovoljiti.

Ali vodite računa i o zdravlju ljudi.

Osveživači za auto moraju biti ugodni svakoj osobi. Njihov glavni zadatak je da emituju prijatne mirise koji su neškodljivi svim osobama. Ne samo da eleminišu neprijatne mirise. Zato mi proizvodimo osveživače za kola samo od prvoklasnih sirovina. I nabavljamo ih samo od najboljih i proverenih proizvodjača materijala za izradu osveživača za auto.

Mi jednostavno ne koristimo materijale koji su jeftiniji da bi bili najjeftiniji na tržištu. Mi cenimo naš proizvod. Kada Vam budemo pokazali razliku izmedju našeg osveživača za auto i nekog drugog, videćete zašto nije bitna razlika od par dinara.

Ako želite da izaberete kvalitet i dobru cenu, izaberite nas!

Osveživači za auto

Sjajno, kako da vas pronadjem?

Ovo će biti vrlo jednostavno. Biće dovoljno je da kliknete ovde!

Na taj način ćete biti prebačeni na našu kontakt stranicu. Lako je pronaći naš telefon ili e-mail. Pozovite nas ili nam e-mail-om pošaljite upit. Napišite nam ukratko šta Vam je potrebno i neko od naših zaposlenih će Vas ubrzo pozvati.

Ako ne možete da dodjete do nas možete poručiti bilo koji od naših proizvoda iz vaše fotelje. Danas i mi veliki deo posla obavljamo preko raznih alata i platformi. To je vrlo važno za klijente koji nisu iz Srbije. A njih imamo puno.

Verujte nam da je online poručivanje problem samo prvi ili drugi put. Pokušajte i videćete koliko vremena i novca možete tako uštedeti. To je sasvim normalan način poslovanja u zapadnim zemljama. To je sve više prisutno i u našem poslu, ali trebaće još neko vreme dok se klijenti iz Srbije I regiona potpuno ne priviknu na digitalno poslovanje.

Mi sa ponosom možemo da istaknemo da naša firma ni u kom pogledu ne zaostaje u odnosu na neku firmu iz Evropske unije. Mi se uvek pridržavamo dogovora, kvaliteta i rokova. Po tom pitanju smo beskompromisni!

U to ćete se uveriti već posle prvog posla. Imajte na umu da je naša paleta proizvoda ogromna i da smo tek jedan deo prikazali na našem web sajtu.

Slobodno nas kontaktirajte za bilo koji proizvod iz naše branše. Sigurno smo ga već radili!

Čekamo Vaš poziv!