PODMETAČI ZA ČAŠE

Podmetači za čaše, koji izabrati?

Sa toliko različitih modela podmetača za čaše koje možete izabrati, došli ste na pravo mesto jer ih skoro sve nudimo. Možemo vam napraviti jednokratne ili višekratne podmetače za čaše. Možemo ih prilagoditi vašem stilu ili brendu.

Da ne budemo preopširni, napravićemo vam podmetač za čašu kakav zamislite!

Sigurno ćemo imati model podmetača koji ispunjava sve vaše zahteve.

Ako vas zanima, pomenućemo vam nekoliko modela podmetača za čaše koje naši klijenti najčešće poručuju kod nas.

A to su:

  • Podmetači za čaše od stakla
  • Podmetači za čaše od medijapana
  • Podmetači za čaše od plute
  • Podmetači za čaše od vinila
  • Podmetači za čaše sa direktnom UV štampom

To je neka osnovna ponuda i ako nemate specifične potrebe, neki od gore pomenutih podmetača će vam sigurno odgovarati. Bitno da je da imate neku ideju, a tu su naši zaposleni koji će vam pomoći.

Ne brinite, uvek pronadjemo nekoliko dobrih ideja.

Podmetači za čase su izradjeni od prvoklasnih materijala. Tako da ne morate da razmišljate o dugotrajnosti i kvalitetu. Što se tiče oblika i dimenzija, tu nema nikakvih ograničenja. Napravićemo podmetače za čaše baš onako kako je vi zamislite.

Malo istorije…….

Podmetač za čašu je od svog nastanka bio odličan promoter bezbroj brendova.

Prvi podmetači za čaše su bili dizajnirani za dekantere ili boce vina. Nastali su sredinom 18 veka i bili su drugačijeg oblika nego današnji. Prvi podmetači za čaše od kartona su napravljeni u Nemačkoj 1880. Godine. Dvanaest godina kasnije izradjen je, ponovo u Nemačkoj, prvi otirač za pivo napravljen od drvene mase.

Ukratko, tako je započeo njihov život na našoj planeti!

Jednostavno, tanjirići se koriste u zapadnoj kulturi već puno godina. Najbolji primer je ispijanje čaja za koji se uobičajno koristi set šoljica i tacni. Do sredine dvadesetog stoleća, podmetači supravljeni od mnogih materijala. A bilo je stilova za koje je dobro što su nestali.

Oduvek je namena podmetača bila da sakupi kondenzaciju sa čaše. Na taj način se štitila površina stola i urednost. Zaista je vrlo neprofesionalno i neuredno kada barmen koriste krpe umesto podmetača za čaše.

Tako se gostima ne ostavlja baš sjajan utisak.

Zato su naše prostirke za čaše savršeno rešenje!

Radjene su tako da upijaju svu neželjenu tečnost sa čaše. Štampa je postojana. Vrhunska. Obični podmetači kratko traju. Za razliku od njih, naše podmetače ćete dugo koristiti. Da bi bili kao novi biće dovoljno da ih operete. Jednostavno ih potopite u malo vode, dodajte deterdžent i na kraju ih prosušite. I tako ih koristite iznova i iznova.

Sve dok vam ne dosade. A onda nas pozovite!

Danas je kućna upotreba podmetača sasvim uobičajena. Ali mi smo više orijentisani na proizvodnju podmetača za ugostiteljsku industriju.

A tu se najbolje pokazuje znanje i kvalitet!

Podmetači za čase su izradjeni od prvoklasnih materijala. Tako da ne morate da razmišljate o dugotrajnosti i kvalitetu. Što se tiče oblika i dimenzija, tu nema nikakvih ograničenja. Napravićemo podmetače za čaše baš onako kako je vi zamislite.

Da znate, mi zaista proizvodimo podmetače za čaše za profesionalnu upotrebu

Ovde je najčešće u pitanju izrada podmetača za čaše u reklamne svrhe. Ako vam je to potrebno, ne morate dalje tražiti. Radimo ih uglavnom za ugostitelje. I domaće i strane. Bilo je puno narudžbina i od proizvodjača pića koji su snabdevali restorane i kafiće. Medjutim, imali smo upite i narudžbine od kompanija koje su ih poklanjale poslovnim partnerima. Ili su se podmetači koristili prilikom promocija, sniženja ili godišnjica.

Puno je mogućnosti, samo je na vama da odaberete pravu.

Sve vrste naših podmetača za čase su izradjene od prvoklasnih materijala. Tako da ne morate da razmišljate o dugotrajnosti i kvalitetu. Što se tiče oblika i dimenzija, tu nema nikakvih ograničenja. Napravićemo prostirku za čaše baš onako kako je vi zamislite. Boja i nijansa nisu nikakav problem. Biće dovoljno da nam pošaljete kod boje.

Ako je nemate, zajedno ćemo pronaći onu pravu. Verujte nam, mi smo u ovom poslu profesionalci!

Ako niste znali, svako piće ima svoju vrstu podmetača. Zato se koristi više materijala za njihovu izradu. Ono što je važno, mi vam možemo uraditi na bilo kojoj vrsti materijala vrhunsku štampu.

Na vama je samo da odredite šta su prioriteti. Da li je to logo, neka akcija ili marketinška poruka.

Ili nešto sasvim drugo……

Bitno je da na kraju proizvod bude vrhunski. Za to smo mi zaduženi, ne brinite!

Podmetači za čase su izradjeni od prvoklasnih materijala. Tako da ne morate da razmišljate o dugotrajnosti i kvalitetu. Što se tiče oblika i dimenzija, tu nema nikakvih ograničenja. Napravićemo podmetače za čaše baš onako kako je vi zamislite.
Ako želite da saznate gde se nalazimo kliknite ovde.
Ako nismo do sada saradjivali, predlažemo vam da za prvi put dodjete kod nas.
Tako ćemo se upoznati i najlakše uraditi ono što vam je potrebno.
Ne oklevajte, već nas pozovite!
Čekamo vas!