PLASTIČNE NARUKVICE

U PONUDI IMAMO JOŠ : 

 

  • PAPIRNE BOP NARUKVICE
  • ID-ALL INCLUSIVE NARUKVICE 
  • POLIESTERSKE NARUKVICE
  • POLIESTERSKE NARUKVICE SA QR KODOM
  • PAPIRNE TYVEK NARUKVICE
  • SILIKONSKE NARUKVICE

Dizajnirajte sa nama svoje narukvice

Da ne bude zabune plastične narukvice u Srbiji imaju slične nazive poput gumene narukvice, najlonske narukvice, plastificirane narukvice, gumirane narukvice ili žele narukvice. Bez obzira kako ih zovete, plastične narukvice su zabavan i potpuno prilagodljiv proizvod.

Imamo sve više novih klijenata koji koriste plastične narukvice za promociju svog preduzeća, podizanja svesti o svom brendu ili prikupljanju sredstava za neku akciju. Odlične su kao poklon za posebne prilike ili za motivaciju u cilju postizanja boljih rezultata.

Plastične narukvice možemo prilagoditi Vašim potrebama.

U našoj paleti boja lako ćete pronaći onu koja Vam savršeno odgovara. Mogu se štampati, pa su opcije personalizacije beskrajne. Mogu biti jednobojne, mogu svetleti u mraku. Imamo puno gotovih rešenja od kojih će Vam neko sigurno odgovarati. Još bolje će biti ako imate zamisao ili već pripremljeno rešenje.

Ako nemate, tu su naši vredni dizajneri koji će Vam pomoći. Možemo uraditi da plastične narukvice imaju fine detalje koji će dugo trajati. Ako Vam je potrebna dugovečnost, ne brinite.

Možemo se lako prilagoditi opcijama koje su Vam potrebne. Biće brzo gotove ako imate idejno rešenje ili zamisao kako treba da izgledaju Vaše plastične narukvice. Naše plastične narukvice su jako udobne za nošenje i vodootporne su.

Mogu biti odličan reklamni proizvod i mogu se koristiti više dana. Štampanjem plastične narukvice dobijaju vizuelni identitet kakav želite, a na taj način možete sprečiti mogućnost falsifikovanja.

Izradjuju se u jednoj veličini, a zahvaljujući podesivoj kopči odgovaraće svima.

Plastične narukvice izradjene od vinila. Vrhunski kvalitet i brza isporuka. Jednostavna i brza kontola ulaza. Digitalna štampa u punom koloru

Kada i gde se koriste narukvice?

Plastične narukvice se mogu koristiti za sve vrste dogadjaja. Pružaju visok nivo sigurnosti, izdržljive su i udobne su za nošenje tokom nekoliko dana. Mi smo ih često radili za potrebe hotela, bazena i vodenih parkova. Ali odlično su rešenje za koncerte, festivale, predstave, spa centre, igraonice, rekreativne nastupe, kongrese, klubove, javne nastupe i slične manifestacije.

Ako nemate posebnih zahteva možemo Vam vrlo brzo isporučiti narukvice. Ako imate potrebe za personalizacijom ili nekim posebnim dizajnom, pošaljite nam upit na naš e-mail ili nas pozovite!

Imamo plastične narukvice u puno boja. Mogu biti elegantne ili svetlucave. Možemo ih prilagoditi Vama da podrže Vaš brend. Izradjujemo više vrsta narukvica, pa ako niste sigurni koja bi Vam najviše odgovarala, pitajte nas.

Možda će Vam bolje rešenje biti silikonska narukvica ili papirna narukvica. U suštini zavisi od toga koja bi bila njena svrha. Kako god, imamo rešenje koje će Vam savršeno odgovarati. Sam materijal kojim se izradjuju plastične narukvice je jako čvrst pa Vam savetujemo skidanje uz pomoć makaza.

Zahvaljujući velikom broju izradjenih narukvica od različitih materijala, patentirali smo poseban način kopčanja. Narukvica se vrlo lako obmota oko ručnog zgloba i zakopčava drugom rukom. Taj proces bukvalno traje par sekundi i ne treba Vam pomoć druge osobe.

Postoje razni stilovi izrade, ali u razgovoru sa Vama ćemo vrlo brzo imati par ideja i predložićemo Vam najbolja rešenja.

Najbitnija je njena namena, to će nam biti sasvim dovoljno za početak!

Plastične narukvice su odličan sistem kontrole koji se može odlično koristiti u marketinške ili promotivne svrhe.

Plastične narukvice izradjene od vinila. Vrhunski kvalitet i brza isporuka. Jednostavna i brza kontola ulaza. Digitalna štampa u punom koloru

Vinil narukvice su jedan od najboljih marketinških artikala

Mi izradjujemo puno različitih promotivnih artikala za veliki broj klijenata. I kod svih je veliki problem postići dobre rezultate po razumnoj ceni, a razlikovati se od konkurencije. Zato su vinil narukvice odlično rešenje ako zaista želite proizvod koji će Vas promovisati na pravi način i odvojiti od konkurencije.

Vrlo je jeftin i dugo traje.

Možemo odštampati na njima gotovo sve što Vam padne na pamet. Pored namena koje smo Vam pomenuli, plastične narukvice su sjajne za prikupljanje sredstva za pomoć. Radili smo ih više puta za velike kompanije koje su imale velike kampanje. Medjutim to ne znači da radimo samo velike serije.

Biće nam drago da se prilagodimo Vama i napravimo originalne plastične narukvice.

Sve naše narukvice se proizvode po strogim standardima kvaliteta. Sirovine za njihovu proizvodnju uzimamo samo od proverenih firmi. Zato naše narukvice ne utiču na zagadjenje životne sredine i većina njih se može reciklirati. Ne izazivaju alergije, pa ne morate brinuti o zdravlju.

Naše plastične narukvice su fleksibilne i podesive prema veličini zgloba. Mnogi organizatori koncerata, sajmova, žurki, festivala i sličnih manifestacija ih sve više koristi umesto papirnih ulaznica ili propusnica.

Plastične narukvice su gotovo najbolji proizvod za dogadjaje gde postoji potreba da jedna ista osoba više puta u toku dana udje i izadje sa manifestacije. Otporne su na oštećenja, pa kao što smo rekli mogu se koristiti više dana.

Zadržavaju boju, dok je štampa postojana.

Zato su plastične narukvice odlično rešenje kada treba brza i jednostavna identifikacija učesnika!

Plastične narukvice izradjene od vinila. Vrhunski kvalitet i brza isporuka. Jednostavna i brza kontola ulaza. Digitalna štampa u punom koloru

Narukvice izradjujemo od vinila

Plastične narukvice izradjujemo od kvalitetnog vinila koji nabavljamo od najboljih proizvodjača. Ovo je važno kako bi se dobio vrhunski proizvod koji ima odličnu cenu. Vodimo računa da budu dopadljive, izdržljive i da mogu traju duže nego što traje dogadjaj za koji je namenjena.

Možda ne znate, ali postoji više udruženja u Srbiji gde se članovi bave upravo sakupljanjem narukvica. Lako ćete ih naći, dovoljno je da ih potražite na Google-u.

Često izradjujemo narukvice koje kada se jednom zatvore ne mogu više da se otkopčaju. To je sve u cilju zaštite da se plastične narukvice ne bi prenosile sa  jedne osobe na drugu osobu. To je vrlo često bitna bezbednosna mera, ali time onemogućavate da više osoba udje sa istom narukvicom.

Postoji mogućnost štampanja barkodova na narukvicama. Tako se u potpunosti eleminiše falsifikovanje.

Ako želite da brendirate plastične narukvice radimo to u metodi digitalne štampe.

To znači da time dobijate štampu u punom koloru!

Naše mašine za digitalnu štampu su poslednje generacije, pa ako želite da se uverite u kvalitet digitalne štampe dodjite do nas da Vam pokažemo šta smo radili za naše klijente. Mogu da odštampaju takve detalje da je otisak gotovo veran originalu.

Možemo da Vam garantujemo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših narukvica. Još jedna važna stvar, a to je cena. Vrlo smo konkurentni za proizvode koje izradjujemo.

Znamo da je cena proizvoda uvek jedno od prvih pitanja, pa se zato trudimo da dobijete odličan kvalitet po ceni koja će Vam odgovarati.

Plastične narukvice izradjene od vinila. Vrhunski kvalitet i brza isporuka. Jednostavna i brza kontola ulaza. Digitalna štampa u punom koloru

Kako još mogu da se koriste plastične narukvice?

S obzirom da vinyl narukvice dugo traju, mogu se koristiti i za neke druge aktivnosti kada prodje dogadjaj za koji su bile namenjene. Ne morate bacati plastične narukvice, jer postoji više kreativnih načina da im date novi život.

Mnogi ljudi ih koriste kao oznake ili kao podlogu za izradu nekih sitnica. Mogu biti odlična zaštita za radne površine, ali u tom slučaju ih morate imati više komada.

Često se koriste za zatvaranje džakova ili manjih pakovanja. Dovoljno je da obmotate plastičnu narukvicu i zategnete je koliko treba. Ako imate puno kablova i želite da napravite neki red, primenite isti sistem kao kod džakova. Videli smo i neke zanimljive ideje poput obmotavanja vruće šoljice sa plastičnim narukvicama kako bi se šolja držala bez problema.

Ljubitelji botanike koriste narukvice kako bi obeležili šta se nalazi u kojoj saksiji.

Dovoljno je ispisati markerom kako bi pratili svoje male biljke.

Jedno od najpopularnijih upotreba plastičnih narukvica je kao zamena za klasičan bukmarker. Ako ste kreativni, iskoristite plastičnu narukvicu kao bazu za izradu modne narukvice.

Potražite neke ideje na Pinterest-u.

Ovo su samo neke od mogućnosti. Ako Vam se dopao tekst o plastičnim narukvicama i mislite da ih možete iskoristiti za sledeći projekat, javite nam se.

Pozovite nas na 011 29 60 494 ili nam pišite na naš email office@promologo.rs

Biće nam drago da Vas upoznamo i predstavimo Vam još puno dobrih proizvoda koji Vam sigurno trebaju.

Čekamo Vas!