UKRASNE TRAKE

Šta su ukrasne trake?

To su tanke trake od materijala. Najčešće tkanina ili sintetički materijal. Ponekad se koristi i metal. Ukrasne trake često izradjujemo od satena, poliestera ili polipropilena. Ovi materijali su se pokazali kao najbolji i najtrajniji.

Za neke ekskluzivnije prilike ukrasne trake se mogu napraviti od svile ili somota.

Na Vama je da odredite koji je materijal najbolji za Vaš proizvod. Ukrasna traka se često koristi u ukrasne ili simbolične svrhe.

To opet zavisi od zemlje gde se koristi. Neki narodi ukrasne trake koriste za mašne, kao vrpce u kosi ili oko tela, na zgrada, ambalaži, na poklonima…..

Iznenadili biste se koliko ukrasne trake imaju različitih uloga.

Često nam klijenti postavljaju pitanje da li se kaže ukrasna trakica ili ukrasna traka. U principu obe opcije su ispravne. Mi ih zovemo ukrasne trakice, ali nemojte da pomislite da su ovo ispravne reči za ovaj proizvod. Kažemo trakica jer su u većini narudžbina su od 10mm, 15mm i 25mm.

Ali ako Vam treba možemo napraviti i širu ukrasnu traku. Dužinu i širinu ćemo prilagoditi Vašim potrebama. To kažemo jer nekome ukrasne trakice trebaju u koturu od 50 metara, a nekom u dužini od 50 centimetara. Mi smo tu da zadovoljimo Vaše dekorativne potrebe.

Naši materijali su probrani i vodimo računa o kvalitetu. Nabavljamo sirovine samo od najboljih prodavaca i proizvodjača. Bez obzira koji materijal odabere, svi su za višekratnu upotrebu. Oni se neće lako kidati, gužvati ili izbledeti. Njihova fina izrada i fleksibilnost nam omogućava da ih oblikujemo po zahtevu klijenta.

Možemo ih izrezati u bilo koji oblik!

Što je traka šira to su veće mogućnosti. Postoje klasični i savremeni stilovi upotrebe ukrasnih traka. Klasični stil je prepoznatljiv svim ljudima. Koristi se najčešće za božične jelke, dvorišta, tematske zabave, seoske kuće i tako dalje. Koriste se za ukrašavanje poklona, buketa cveća i njihova upotreba je ograničena samo Vašom maštom.

Naše ukrasne trake možete pokloniti poslovnim partnerima i bliskim prijateljima.

Korisne su za rodjendanske zabave, važne godišnjice i druge radosne dane. Uvek ćete ih videti i koristiti kada je neka zabava u pitanju. Nezamenljivi su za ukrašavanje ručno izradjenih predmeta. Ako želite nekom proizvodu da date dodatnu vrednost ili jednostavno želite da izgleda bolje, ukrasna traka je najbolje rešenje!

Ukrasne trake često izradjujemo od satena, poliestera ili polipropilena

Štampamo na svim vrstama ukrasnih traka!

Tako je, možemo da odštampamo ukrasnu traku kako Vi želite. Imamo više linija ukrasnih traka i većinu stilova koji se danas traže. Ako nemamo baš onaj koji Vama treba, napravićemo ga. Uz pomoć naše savršene štampe dobićete uzorak koji ste baš poželeli. Ukrasne trake su dostupne u širokom spektru boja pa će biti savršeni za ukrašavanje poklona ili cvetnih aranžmana.

Saradjujemo sa jednom poznatom firmom koja važi kao „proizvodjač najlepših ukrasnih traka na svetu“.

Sa njihovom ponudom dobijate samo najviši kvalitet. Napravićemo za Vas koliko god različitih uzoraka Vam treba. Pokrivamo sve, od rodjenja deteta do svadbi i rodjendana. Napravićemo Vam ukrasnu traku za svaki poklon i priliku!

Kao što smo pomenuli možemo svaku traku da odštampamo sa idejnim rešenjem koje nam dostavite. Ako niste sigurni ili ga nemate, naši dizajneri će napraviti rešenje koje vam najviše odgovara. Biće dovoljno par podataka ili neki primer. Imamo puno iskustva u ovoj oblasti. Radili smo ukrasne trake i za strane klijente tako što smo narudžbine radili putem telefona i imejlova.

Ovo je vrlo efikasan i brz način da se zaključi posao!

Naše ukrasne trake će pretvoriti iskustvo pakovanja poklona u čisto uzivanje. Kada budete koristili naše ukrasne trake, izgledaće kao da niste štedeli na poklonu. Biće nam zadovoljstvo da bezbrižno prodjete kroz sledeću prazničnu sezonu.
 Imamo ukrasne trakice za svaku priliku!
Mali napor da se ukrasi poklon mašnom od ukrasne trake, biće više nego očigledan na licu osobe koja prima poklon.

Od svih vrsta, mi bismo Vam od srca preporučili satenske ukrasne trake. Zahvalne su za štampu, dugo traju i izgledaju luksuzno. Pri tom imajte u vidu da im je cena vrlo korektna. Zaista nisu skupe. Pogotovu za kvalitet i upotrebnu vrednost. Satenska tkanina se odlikuje sjajnom površinom sa jedne strane i mat površinom sa druge strane.

Inače upotreba ukrasnih traka je počela u srednjem veku i tada se koristila svila. I u to vreme je bila dostupna samo višim slojevima društva. Danas se satenske trake izradjuju od poliestera ili pamuka. Nisu skupe i dostupne su svima. I nezamenljive su za ukrašavanje poklona.

Ukrasne trake često izradjujemo od satena, poliestera ili polipropilena

Preporučujemo Vam ukrasne trake od satena?

Svaka vrsta materijala omogućava različitu vrstu tkanja. Jer neko voli svilenkastu teksturu, a neko grub ili sirov izgled ukrasnih traka. Ako niste znali, saten je nastao u Kini upravo zbog toga što je ona oduvek bila poznata po proizvodnji svile. Postala je vremenom vrlo popularna tkanina i Kina je izvozila širom sveta.

Saten se tada koristio za izradu kraljevske odeće i odeće bogatih žitelja Evrope. Satenske trake su pak svoj vrhunac dostigle početkom 20.veka. Koristile su se za naglašavanje odeće ili kao dodatci za šešire, torbice i cipele.

Za vas ćemo brzo napraviti probni uzorak. Na taj način možemo brzo i lako da ispravimo ako Vam nešto ne odgovara. Uradićemo besplatno uzorak u više boja ili dezena. Naše ukrasne trake koriste mnogi zlatari i poslastičari širom Srbije.

Naravno i prodavnice poklona su jedni od naših najboljih kupaca ukrasnih trakica. Mi smo ih često koristili kao rukohvat pri izradi reklamnih papirnih kesa. Ponosni smo na njih i sigurni smo da dižu vrednost svakom proizvodu.

A to ima za rezultat povećanje prodaje!

Ukrasne trake često izradjujemo od satena, poliestera ili polipropilena

Ako mislite da Vam je ovaj ili neki drugi naš proizvod potreban, predlažemo Vam da kliknete ovde!

Bićete na taj način prebačeni na našu kontakt stranicu. Tu ćete naći sve što Vam je potrebno da nas kontaktirate.

Biće nam drago ako možemo da Vam pomognemo.

Čekamo Vaš poziv!