Termosi su izolaciona posuda za skladištenje tečnosti koja znatno produžava vreme da napitak ostane vruć ili hladan.

Prvi termosi su napravljeni krajem 19. veka i desile su se neznatne promene u tehnici izrade.

Najviše u dizajnu i materijalima.

Приказ 1–16 од 22 резултата

Šta su termosi?

Svaki termos se sastoji od dve boce koje su medjusobno povezane. Izmedju njih se nalazi vazduh koji je skoro izvučen, tako da se može reći da je oko njih vakum.

Na taj način se duže vreme zadržava toplota ili hladnoća tečnosti.

Kada je hladna tečnost u termosu, vakum koji se nalazi izmedju dve boce sprečava kondenzaciju sa spoljnje strane termosa.

Termosi se najčešće koriste u domaćinstvima, ali se često koriste i van kuće. Medjutim, danas postoji puno vrsta termosa, a neki se čak koriste u industriji.

Medjutim mi ne radimo industrijske termose, mi štampamo i prodajemo termose sa Vašim logom ili nekim natpisom koji Vi poželite.

To su uglavnom termosi različitih veličina, ali za ličnu upotrebu.

Pročitaj više

Vakumski termos je izmislio škotski naučnik James Dewar, a to se desilo prilikom njegovog istraživanja kriogenike.

Često ćete na zapadu naići na izraz Dewar bocom, koji je dat u njegovu čast. Medjutim termosi su u početku bili izradjeni od gvoždja što je rezultiralo njihovom velikom težinom.

To je uticalo na nisku potražnju kada su domaćinstva u pitanju. Ali polovinom 20. veka je počela izrada termosa od tankog nerdjajućeg čelika, a kasnije od stakla, alumijuma i plastike.

I sve to je dovelo do eksplozije prodaje na tržištu jer su termosi postali znatno jeftiniji za proizvodnju.

I dalje su nezamenljivi, a danas se prodaju bolje nego ikada pre.

Termosi su kod nas postali odličan artikal za kompanije koje ih poklanjaju svojim zaposlenima ili poslovnim partnerima. Odlična su reklama!
Termosi su kod nas postali odličan artikal za kompanije koje ih poklanjaju svojim zaposlenima ili poslovnim partnerima. Odlična su reklama!

Koje vrste termosa postoje?

Do današnjih dana se desilo puno promena na termos boci.

Zato u ponudi postoji puno raličitih vrsta termosa. Kod nas u prodaji su najpopularniji termosi za kafu i čaj, termosi za vodu, termos šolja, termos boca, sportski termosi….

Postoji dosta vrsta termosa koji na prvi pogled izgledaju vrlo slično. Ako su Vam potrebni termosi u reklamne ili neke druge svrhe, biće nam drago da Vam objasnimo sve što želite da znate o njima.

Puno toga se promenilo u poslednjih dvadeset godina, ali se i dalje razvija.

Zato je u medjuvremenu nastalo puno novih vrsta termosa koji imaju različite namene.

Svaka vrsta termosa ima svoje autentične prednosti i nedostatke.

Pročitaj više

Ali ne brinite, svaki naš termos ima odlične karakteristike.

Samo je važno da nam kažete šta Vam treba, a mi ćemo Vam ponuditi savršen model termosa. Danas je upotreba termosa vrlo široka jer je zahvaljujući staklu i aluminijumu on postao nezamenljiv za industriju i domaćinstva.

Da napomenemo, mi radimo samo termose za potrebe domaćinstva, a ne za industriju.

Ako ste zainteresovani da pogledate kolekciju termosa koju možemo da Vam ponudimo, dodjite do nas. Upoznaćemo Vas sa raznim modelima, a možemo Vam preporučiti naše favorite.

Nismo pomenuli jednu važnu stvar, a to je štampa na termosima.

Naša specijalnost je to što možemo da odštampamo na termosima šta god poželite. Do sada je to bilo najčešće brendiranje, personalizacija ili termosi koji su bili predvidjeni kao poklon na nekim manifestacijama.

Imamo mašine za štampu poslednje generacije, tako da je moguće raditi termos sa UV štampom, tehnikom laserske gravure ili tehnikom sublimacione štampe.

Ne brinite, uradićemo za Vas štampu najboljom tehnikom!

Da li se mogu štampati termosi?

Naravno, upravo Vam to i nudimo!

Vaš zadatak je samo da pronadjete termos koji Vam se dopada i da nam kažete koliko komada Vam treba i u kojoj boji. Predloge za štampu Vam možemo mi pripremiti na osnovu Vaših sugestija.

Važno je samo da imate neku ideju kako bi to trebalo da izgleda.

Za sve ostalo će se pobrinuti tim naših dizajnera koji Vam mogu dati nekoliko predloga. Ako imate gotovo rešenje, to će biti sjajno.

U tom slučaju će sve biti gotovo za kraće vreme!

Zavisno od vrste površine termosa, zavisi vrsta štampe koja će se primeniti.

Kao što smo pomenuli, štampu na termosima radimo UV štampom, tehnikom laserske gravure ili tehnikom sublimacione štampe.

Pročitaj više

UV štampa je jedan od najboljih procesa štampanja ikad stvorenih i granica njene upotrebe je gotovo nezamisliva.

Mi na našim UV štampačima radimo desetine raznih proizvoda, možda i stotine. Ako budete došli do nas možemo Vam pokazati uživo kako izgleda proces UV štampe.

Ona ubrzava i pojednostavljuje personalizaciju štampe, tako da smo u mogućnosti da uradimo više malih serija koje se po nečemu razlikuju.

Laserska gravura je još jedan odličan način za brendiranje termosa.

Ona je vrlo popularna u grafičkoj industriji i daje mogućnost stvaranja vrhunske štampe, u ovom slučaju na termosima. Vrlo je često koristimo, a nedavno smo nabavili iz Italije mašinu za lasersku gravuru poslednje generacije.

Kod nas je ovo omiljena vrsta štampe za sve vrste metala.

Sublimaciona štampa predstavlja hemijski proces kojim se boja, u ovom slučaju štampa, dejstvom toplote i pritiska prenosi na površinu termosa.

Odlična tehnika, ali nije za sve vrste termosa.

Termos je kod nas postao odličan artikal za kompanije koje ih poklanjaju svojim zaposlenima ili poslovnim partnerima. Odlična su reklama!

Termosi sa Vašim logom

Termos je kod nas postao odličan artikal za kompanije koje ih poklanjaju svojim zaposlenima ili poslovnim partnerima. Odlična su reklama!

Termosi su kod nas postali odličan artikal za kompanije koje ih poklanjaju svojim zaposlenima ili poslovnim partnerima.

Nisu skupi, odlična su reklama, a mogu da traju godinama. Nismo verovali da jedan tako „običan proizvod“ može da postane toliko tražen kod nas.

Radili smo za sportske firme termos bocu za vodu i kažu nam da su se odlično pokazale i u ekstremnim situacijama.

Ova vrsta termosa je odlična ako Vaša firma nije suviše formalna i nema puno ograničenja. Ova vrsta termosa ima vrlo moderan dizajn i odlična rešenja.

Pozovite nas, pa Vam možemo poslati neke slike da biste bolje shvatili kako izgledaju.

Možemo da Vam ponudimo više vrsta štampi, pa neće biti problem uraditi šta god poželite.

Sve mašine za štampu su u našoj firmi i možemo Vam demonstrirati kako rade štampu na termosima.

Pročitaj više

Termos šolja za kafu i čaj je po našoj evidenciji jedan od najpopularnijih iz kategorije termosa. Ima puno modela u različitim veličinama i bojama.

Za njih se često odlučuju kompanije zbog njihove praktičnosti. Verujemo da gotovo svaka odrasla osoba pije kafu ili čaj.

Zato se ovo pokazao kao univerzalan poklon bez obzira na pol i godište osobe kojoj je taj poklon namenjen.

Termosi su se pokazali kao odličan poklon jer nemaju sezonu.

Kafu ili čaj pijemo svakodnevno, a zavisno od godišnjeg doba može zadržati nepromenjenu toplotu ili hladnoću tečnosti više sati.

Ako imate pripremu štampe, to će biti sjajno. Uštedeće novac i vreme potrebno za izradu.

U suprotnom tu su naši dizajneri koji Vam mogu pomoći ako nemate neku kreativnu ideju.

Oni imaju puno iskustva i alate koji će im pomoći da dobijete odlične predloge za štampu.

Da li želite da poručite termose sa štampom?

Termosi su kod nas postali odličan artikal za kompanije koje ih poklanjaju svojim zaposlenima ili poslovnim partnerima. Odlična su reklama!

Nismo Vam rekli da su termosi gotovi u potpunosti i da čekaju samo da se odštampaju.

Nalaze se u našem magacinu tako da se ne čeka dugo njihova isporuka. Iz prakse znamo da najviše vremena u ovom slučaju oduzima priprema. Zato smo i rekli da se puno vremena i novca štedi ako imate ideju ili gotovu pripremu.

U razgovoru nam možete reći šta želite, a na osnovu toga ćemo Vam dati predlog koje je najbolje rešenje za štampu termosa.

Termosi su savršeni za putovanja, ali i za kancelarije.

Odlično su rešenje da uživate u toploj kafi ili hladnoj limunadi bilo gde i bilo kada. Naši brendirani termosi su postali vrlo tražen korporativni poklon ili promotivni proizvod.

Obratite pažnju pa ćete videti koliko puta se pojavljuju brendirani termosi u nagradnim igrama kao utešna nagrada.

Oni su vrlo vredan poklon koji može bez problema da traje godinama. Ne zahteva posebnu pažnju, a pranje je vrlo jednostavno i brzo.

Zbog svoje svestranosti, termosi mogu da odgovaraju svakoj kompaniji. Imamo puno modela, pa Vam neće biti teško da pronadjete odgovarajući termos. Raznolikost modela i njihove boje osigurava da možete lako pronaći savršen termos za svoju reklamnu kampanju, tim ili poslovne saradnike.

Termosi dobro dodju svakoj odrasloj osobiu svakodnevnom životu. I na poslu i tokom slobodnog vremena. U kancelariji ili u parku. Njihova korisnost je neupitna, možda ste se samo odvikli od upotrebe termosa. Uz naše brendirane termose moći ćete da uživate u svom omiljenom piću!

Zato ne sumnjamo u njihov uspeh u Vašoj reklamnoj kampanji ili kao poklon Vašim zaposlenima i ljudima sa kojima saradjujete!

Započnite saradnju sa firmom Promo Logo!

Termosi su samo jedan mali deo naše ponude. Naša firma Promo Logo se bavi prodajom, izradom i štampom raznih proizvoda. Možete da pogledate jedan deo tih proizvoda na našem web sajtu.

Kliknite ovde i prebacićemo Vas na glavnu stranicu. Tu možda dobijete još neku ideju!

Mnoge artikle mi proizvodimo i radimo po Vašim zahtevima. Mi se ne bavimo samo prodajom gotovih ili brendiranih proizvoda, mi ih za Vas proizvodimo!

Po Vašim zahtevima.

Puno puta započnemo proizvodnju nekog reklamnog proizvoda na osnovu porudžbine nekog našeg klijenta.

Jednostavno, ni mi ne znamo šta smo sve u mogućnosti da napravimo.

Termosi su kod nas postali odličan artikal za kompanije koje ih poklanjaju svojim zaposlenima ili poslovnim partnerima. Odlična su reklama!

Redovni smo izlagači na sajmovima i pratimo šta se dešava u svetu digitalnog i grafičkog dizajna. Puno ideja dobijamo sa nekih platformi i web sajtova.

Našim klijentima koji nisu u ovom poslu savetujemo da posete pinterest.com ako su u potrazi za nekom idejom.

Ako Vam treba još neki savet za dobijanje ideja, daćemo Vam nekoliko predloga kada se budemo upoznali.

Ako želite započnete saradnju sa nama, pozovite nas na 011 29 60 494 ili nam pišite na email office@promologo.rs. Imamo puno reklamnih proizvoda koje smo radili za puno domaćih preduzeća, ali i za velike svetske kompanije.

Rado ćemo Vam ih pokazati u našim kancelarijama. Radimo puno na tržištu Srbije, ali smo stekli puno klijenata tokom sajmova u Evropi na kojima smo bili izlagači.

Nalazimo se na Novom Beogradu u blizini nove autobuske stanice, u ulici Bežanijski zimovnik 1a.

Ako niste iz Beograda ili se ne snalazite najbolje u beogradskom saobraćaju, pozovite nas i neko od naših zaposlenih će doći po Vas.

Budite sigurni da ćete kod nas pronaći još puno proizvoda koji su Vam sigurno potrebni.