Reference

Da li i Vi želite da budete naš klijent?

Promo Logo nudi komunikaciju sa klijentima koja je prilagodjena njihovim potrebama. Na taj način smo u mogućnosti da brzo i kvalitetno završimo posao klijentu. Pokrivamo bukvalno sve grane privrede i sve veličine preduzeća.

Reference dobijamo od zanatlija do multinacionalnih kompanija. To su naši klijenti!

Bez obzira na veličinu, naš glavni prioritet je uspeh i zadovoljstvo klijenata. Sa skoro dvadeset godina rada imamo iskustvo i stručnost u štamparskoj industriji. Vaše potrebe definišu proizvode i usluge koje nudimo.

Imamo veliku strast prema štampanju i trudimo se da damo sve od sebe i pružimo Vam jedinstvene ideje i dizajn. Naš kreativni tim dizajnera Vas može uputiti u to šta Vam je sve neophodno da bi Vaša reklamna kampanja dobro prošla. Oni našim klijentima kreiraju jedinstven imidž i promotivne komade koji će efektno predstaviti imidž brenda.

Na stranici reference smo pomenuli jedan deo naših klijenata. Za neke radimo nekoliko puta godišnje, a sa nekima saradjujemo gotovo na nedeljnom nivou. U principu sve zavisi od njihovih potreba.

Oni nas preporučuju prijateljima, pa posao širimo skoro bez ikakve reklame.

Imamo prilagodljiv dizajn sa mnogo uzoraka pa Vam neće biti teško da izaberete koji putem krenuti. Ako imate već svoj dizajn, to će biti lakše i brže. Ali ako nemate rešenje, kombinujući stručnost naših zaposlenih i opreme sa kojom raspolažemo, oživećemo Vaš projekat. Imamo sve potrebne resurse za početak.

Možete pogledati i pročitati stranice našeg web sajta za proizvode za koje mislite da mogu da Vam budu interesantni.

Za više informacija, predlažemo Vam da nas pozovete i dodjete do nas.

Podloga za miš

Ko smo mi?

Mi zaista volimo to što radimo. Štampa nam je u krvi!

U stvari, ništa nas ne čini sretnijim od isporuke proizvoda koji će pomoći da postignete svoje ciljeve. Naša misija je da Vam pružimo najkvalitetnije proizvode i usluge. Budite sigurni da ćemo premašiti Vaša očekivanja.

Uvek se trudimo da isporučimo robu na vreme i u okviru Vašeg budžeta. Posvećeni smo tome da napredujemo i zato se trudimo da pratimo novosti u štamparskom poslu. Nastavićemo da se razvijamo kao tim profesionalaca koji se bave marketinškim proizvodima i uslugama.

Mi smo uvek spremni da odgovorimo na sve izazove koji se nadju na našem putu.

Naš kvalitet su personalizacija i raznolikost proizvoda koje možemo da Vam ponudimo. Način komunikacije sa klijentima je jedan od najvažnijih temelja našeg poslovanja. Pridajemo tome veliki značaj, jer dok ne shvatite nečije želje ili potrebe ne možete doći ni do rešenja.

Naša pouzdanost im je jako važna.

Kada radite suviše brzo, greške se uvek dešavaju. Mi radimo umereno brzo i zato su greške retke i minimalne. Rokove skoro nikad ne probijamo i uvek se trudimo da Vam damo poštene cene. Uvek tretiramo naše kupce sa uvažavanjem i poštovanjem jer znamo koliko je teško danas razvijati posao.

Zato danas imamo nekoliko stotina aktivnih klijenata širom Srbije i sveta.

Pozivamo Vas da nas kontaktirate kada Vam sledeći put bude trebalo nešto iz sektora štampe i promotivnih proizvoda. Znajte da postoji dobar razlog zašto se i dalje bavimo ovim poslom. A dvadeset godina rada i sticanja iskustva je iza nas.
I danas saradjujemo sa desetak klijenata iz prve godine našeg poslovanja. Mi smo njih podržavali, a i oni su podržavali nas. Sigurno je da postoje dobri razlozi zbog kojih i dalje saradjujemo.
Voleli bismo da dobijemo priliku i da otpočnemo saradnju sa Vama. Pokušaćemo da odnos sa starim mušterijama prenesemo na Vas.
Mi radimo drugačije od naših kolega i sigurni smo da Vam možemo pružiti najbolje iz štamparskog sveta, ako nam date priliku.
Podloga za miš

Da li želite da saradjujete sa nama?

Promo Logo je firma iz Beograda koja može da se pohvali kao jedna kompletna marketinška mašinerija. Jedan deo naše ponude je predstavljen na našem web sajtu. Za drugi veći deo biće neophodno da dodjete do nas.
Biće nam drago da se upoznamo sa Vama!
Ako Vam treba samo ponuda, pozovite nas ili nam pošaljite e-mail. Na dnu ove stranice možete pronaći ove podatke. Ako želite nešto više kliknite ovde i bićete prebačeni sa stranice reference na našu kontakt stranu.
Iz našeg iskustva savetujemo Vam da je uvek bolje pozvati nas. Neko od našeg ljubaznog osoblja će Vam se javiti.
Znamo da je danas svima bitno da posao bude uradjen što pre. Mi se trudimo da taj rok bude što kraći. Neki posao možemo završiti  u roku od sat vremena, a za neke komplikovanije nam je potrebno više dana.
Tu je još i broj narudžbina koje čekaju na svoj red. Zato Vam savetujemo da ako ste u mogućnosti ranije najavite posao kako bismo Vas planirali. To je u našem poslu jako važno. Zato se uvek trudimo da damo realnu procenu vremena.
Uvek ćemo u dogovoru sa Vama pronaći način da posao završimo pre roka. Ako želite, robu Vam možemo besplatno skladištiti dok Vam ne bude bila potrebna.
Ako nemate mogućnost prevoza ne brinite. Za celu teritoriju Srbiju, robu šaljemo kurirskom službom.
Kada je inostranstvo u pitanju, imamo nekoliko špediterskih kuća koje mogu dopremiti robu u bilo koji kutak planete, brzo i sigurno.
Podloga za miš

Prilikom procesa naručivanja možete birati bukvalno sve. Vrstu papira, težinu, veličinu, oblik i druge detalje.

Naši dizajneri će Vam savetima i informacijama u tome pomoći. Daće Vam kreativna rešenja za štampu da biste ostvarili svoje ciljeve.

Zato nastojimo da naše klijente učinimo uspešnim razumevanjem njihovih potreba, tretirajući ih kao naše poslovne partnere. Smatramo da naša firma proizvodi mnogo više od mastila na papiru.

Zato ćemo Vam pomoći da bolje ispričate Vašu priču i da Vaše poslovanje bude uspešnije.

Ako Vam treba bilo koja informacija, slobodno nas pozovite!