Ovde ćemo vam pričati o nečemu što svi obožavaju. To je 3D stiker!

Savršen predmet ako idete u posetu prijateljima ili kao poklon porodici sa putovanja. Postoje sjajne kolekcije 3D stikera sa neverovatnim vizuelnim efektima. Tu prvenstveno mislimo na 3D stikere sa lentikularnom štampom.

To je tehnologija u kojoj se koriste sočiva koja daju štampi iluziju dubine ili mogućnost pomeranja slike. Na taj način možete videti nekoliko fotografija iz različitih uglova. Sve zavisi od ugla iz kojeg posmatrate 3D stiker. Ova tehnologija se koristi i za 3D ekrane.

Lentikularno štampanje 3D stikera je proces koji se sastoji iz više koraka. Potrebne su za to lentikularno sočivo i bar dve fotografije. Tako može da se kreira efekat pokreta, odnosno može se postići da se jedna fotografija pretvara u drugu. Važno je da pripremu radi neko ko ima iskustva da bi se izbegao “ghosting”. On se javlja pri odabiru pogrešnog skupa slika za okretanje.

Tako će lentikularna štampa na 3D stikerima prikazati dve ili više slika promenom ugla gledanja.

Postoji još jedna napredna tehnika gde se koristi 30 ili više fotografija snimljenih u nizu. Na taj način se može stvoriti animacija u trajanju od 1 sekunde. 3D animacija se može postići samo u jednom pravcu. Najčešće se rade sa leve na desnu stranu, jer levo oko posmatrača mora videti 3D stiker iz malo drugačijeg ugla da bi se dobio stereoskopski efekat.

Kod ove vrste štampe na 3D stikerima, moguće je još preoblikovanje, kretanje ili zumiranje koja se mogu postići u oba smera.

3D Stiker

Šta sve može 3D stiker?

Kao što smo pomenuli, niko nije prestar ili premlad za 3D stiker sa vizuelnim efektima. Talentovani dizajneri mogu napraviti sjajna rešenja za Vaš posao ili promotivne aktivnosti. Od zabavnih 3D stikera koji se mogu zalepiti na frižider do nalepnica koje mogu da preplaše bilo koga.

Dakle, ako volite da stvorite zabavnu atmosferu u svom domu ili kancelariji, dajte štampariji ideju. Mogu Vam odštampati Marakanu ili T-rex-a koje ćete zalepiti na zid ili uokviriti. Može biti odlična fora u kombinaciji sa nekimvizuelnim efektom.

Naša firma ima puno iskustva u izradi 3D stikera. Ako vas zanima izrada 3D stikera kliknite ovde i prebacićemo Vas na našu kontakt stranicu. Pozovite nas pa Vam možemo napraviti 3D nalepnicu.

3D stiker je nalepnica koju možete koristiti za dekoraciju ili u funkcionalne svrhe. Zavisi od vaših potreba, ali mogu se izraditi u svim mogućim oblicima. Često se lepe na kutije, ormariće, automobile, prozore, sveske. Mi smo ih često izradjivali personalizovane sa imenom i prezimenom kako biste označili neki svoj predmet.

3D stikeri sa logom brenda se često lepe na proizvode da bi dodatno objasnili nešto u vezi proizvoda ili da dodatno promovišu brend. Odličan su marketinški dodatak proizvodjačima za opisivanje karakteristika proizvoda koji jednostavno nisu vidljivi na prvu loptu.

Posebno su popularni 3D stikeri za automobilske branike, koji se izradjuju kao samolepljivi ili magnetski.
Neki vole da na taj način demonstriraju svoje ideološke ili političke miljenike. Mi često izradjujemo i 3D stikere za zidove koje često radimo od vinila.
Doduše ne mora se zalepiti samo za zid, može se postaviti na bilo koju ravnu površinu. Svaka od njih će ulepšati mesto na kome se nalazi.
Za javne ustanove se izradjuju 3D nalepnice u informativne svrhe.
3D Stiker

Postoji puno vrsta 3D stikera

Danas na internetu možete pronaći puno primera. Širok je raspon stilova i tema koje možete izabrati prema Vašoj želji.
Kako bismo Vas malo zainteresovali i pomogli da pronadjete svoj 3D stiker, daćemo Vam nekoliko primera za dizajn:
  • 3D stikeri inspirisani prirodom. Dizajn je takav da prirodni elementi na 3D nalepnici unosu smirenost i spokoj u atmosferu prostorije.Vrlo često sa suptilnom upotrebom boja, ove zidne 3D nalepnice će odgovarati gotovo svakoj sobi ili poslovnom prostoru.                         
  • 3D stikeri sa motivacionim porukama. Svima je potrebna motivacija u svakodnevnom životu. Uz 3D stikere sa najlepšim citatima uvek ćete imati pozitivne misli i srećan pogled na život. Ako spadate u melanholične osobe, savetujemo Vam da probate ovu tehniku. 
  • 3D stikeri za zid. Deca prosto obožavaju ove hiperrealistične nalepnice za zid. Uz pametno korišćenje percepcije dubine, ove nalepnice imaju sposobnost da ožive i najneuglednije zidove. Samo zamislite svog omiljenog heroja na zidu! 
  • 3D stikeri sa likom iz crtaća. Ovo je još jedna vredna opcija ako razmišljate o tome koji su to popularni 3D stikeri danas. Nalepnice sa omiljenim junakom iz crtanog filma će ulepšati svaku dečiju sobu. Ova umetnost je toliko razvijena širom sveta da je gotovo nezamislivo da se danas promoviše neki novi crtani film bez 3D nalepnica sa glavnim junakom. One su postale omiljeni predmet svim mladim obožavaocima.
3D Stiker

Postoji više načina kako možete podići raspoloženje u svakoj prostoriji postavljanjem 3D stikera.

Ako ne možete da pokrenete svoju maštu, daćemo Vam nekoliko ideja.

Ako Vaša soba ima zid bojen u belo, oživite ga jarkim bojama. Kontrast boja daje upečatljiv efekat svim osobama koje ga vide na zidu. Vaša dnevna sobe može biti dobro mesto za zidne nalepnice. Da biste poboljšali njen vizuelni izgled, probajte sa trikom da uskladite boje jastuka na garnituri sa 3D nalepnicom na zidu.

Medjutim 3D stikeri ne moraju uvek da završe na zidu. Probajte da eksperimentišete sa drugim komadima nameštaja kao što su zidne police, komode ili stolovi.

U principu možete probati sa svim nameštajem od drveta.

Odlična stvar za Novu godina!

Za novogodišnje praznike možete primeniti novu taktiku. Svi koriste svetla da bi ukrasili prozore, pa zašto Vi ne biste probali da ih zamenite sa nalepnicama za prozore u duhu nove godine. Biće mnogo efektnije i svi će primetiti novotariju na Vašoj terasi. Tako ćete svom domu dodati novogodišnju vizuelnu iskru.

Postoje dizajni koji su prilagodjeni svakoj prostoriji. Morate da znate da spoljne i unutrašnje nalepnice se ipak ne postavljaju na isti način. Za zahtevne i veće nalepnice obavezno je lepljenje uz pomoć folije za prenos da bi bila savršeno postavljena. Za razliku od spoljašnjih, manje zidne nalepnice se vrlo lako lepe i odlepe sa zida.

Zato Vam savetujemo da kod većih angažujete stručnjaka. Pogledajte kako on lepi, da biste  znali kako sami da zalepite 3D stiker sledeći put.

U domovima je upotreba 3D nalepnice najčešće kao dodatak kućnom dekoru. Gotovo da ga možemo poistovetiti sa cvećem. Baš kao i zidne slike, zidne nalepnice mogu dosadan zid pretvoriti u zabavnu i uzbudljivu površinu. Ako se pravilno uskladi sa drugim predmetima u sobi, može se napraviti divna paleta boja, stvarajući iluziju prostora i simetrije.

Ipak, mi Vam savetujemo da krenete od dečije sobe. Dizajn u njihovoj sobi se može kombinovati u nekoliko pravaca-  da soba izgleda razigrano i da obrazuje decu. 3D stikeri sa napumpanim belim oblacima ili razne životinje su odličan početak.

Pogledajte šta nude štamparije u Vašem gradu.

Postoji puno kolekcija 3D nalepnica sa uzorcima životinja. Njihova popularnost širom sveta neprestano raste, pa zato iskoristite priliku da ukrasite Vaš dom nekim originalnim dizajnom. Pogledajte malo Pinterest i nećete verovati šta sve postoji.

Danas talentovani dizajneri imaju neverovatne ideje kako bi kreirali najbolji mogući izbor.

Raznolikost je neverovatna, a visok kvalitet ovih 3D stikera čini pregledavanje apsolutno obaveznim.

3D Stiker

Kakav 3D stiker da odaberem?

Profesionalni štampari danas izradjuju 3D nalepnice u svim veličinama i oblicima, a može se koristiti više vrsta štampi. Ona je kristalno čista i jasna, a u nekim slučajevima gotovo kao najkvalitetnija fotografija.  Ako imate neku ideju ili želju pokušajte da proširite vidike svog lokalnog štampara. I njima ponestane ideja i uvek im prija kada vide nešto što rade svakodnevno, ali na jedan drugačiji način. Njihov dizajner će upeglati tekst, fontove ili sliku.
Ako tražite 3D stiker za dnevnu sobu, morate da znate da je ona gostoljubivo lice Vašeg doma. Mesto gde se opuštate i gde Vam dolaze prijatelji.
Razmislite šta bi se uklopilo uz nameštaj i boje.
Uvek gledajte da to bude jednostavno i smireno. Naravno, ako volite raskošan stil sigurno ćete naći puno toga što će se uklopiti u Vaš životni stil. Zato pokušajte da uredite svoj životni prostor u stilu koji Vam odgovara. Danas su cene 3D stikera povoljne i ima puno već gotovih dizajna koje možete kupiti.
Tako ćete vrlo lako i sa malo para redefinisati svoj dnevni boravak ili neku drugu prostoriju.

Puno poznatih brendova ulazi u ovu industriju. Imaju gotove kolekcije za dekoraciju svih prostora uz široku lepezu dizajna, boja i oblika. Ako ste ljubitelj botanike i cvetnih aranžmana, zašto ne ukrasite zid šarenom florom?

Ako želite da se probudite srećni, probajte 3D stiker grane sa jarko ružičastim cvetovima. Ako volite orient, zašto ne puzavica sa crvenim cvetovima i visećim cvećem. Lako ćete napraviti svoju mirnu zonu u kojoj ćete uživati. Zamenite svoje uokvirene slike sa nalepnicama u obliku prozora gde mogu biti odštampani prizori mesta koja Vas najviše uzbudjuju I koja najviše volite.

Postoji puno pametnih dizajna koja će Vam otvoriti nove poglede na svet oko sebe.

Sve ovo što je napisano u ovom tekstu, upravo radi naša firma Promo Logo. Bavimo se dizajniranjem i izradom 3D stikera više od 15.godina. Ima veliko iskustvo i radili smo najrazličitije dizajne i veličine.

Radimo samo veće serije i žao nam je što ne možemo da izradimo samo jedan komad po Vašem dizajnu.

U stvari i to je možda moguće ako Vi imate pripremljen dizajn, a mi slobodne mašine.

Pozovite nas, pa ćemo se dogovoriti!

3D Stiker

Pokušali smo da Vam prenesemo neka znanja i savete u vezi 3D stikera.

Nadamo se da Vam se članak dopao, a ako želite da saznate još nešto kliknite ovde. Bićete prebačeni na našu stranicu “3D stikeri” gde možete da pročitate još neke zanimljive stvari koje su vezane baš za 3D nalepnice.

Ako ste prepoznali mogućnost da iskoristite 3D stikere u Vašem poslu, obavezno nam se javite. Kliknite ovde i dobićete kontakt stranicu sa svim našim podatcima.

Dugo smo u štamparskom poslu i proizvodimo puno različitih personalizovanih predmeta za puno ozbiljnih i velikih klijenata širom Srbije i sveta. Ako Vas zanima sa kojim domaćim firmama smo saradjivali, kliknite ovde.

Na našem web sajtu možete videti samo jedan deo. Zato Vam savetujemo da dodjete do nas.

Mi se nalazimo u mirnom industrijskom delu Novog Beograda, u blizini nove autobuske stanice. Na kontakt stranici našeg web sajta, pronaći ćete našu adresu i mapu gde se tačno nalazimo.

Ako želite da podelite ovaj post sa nekim kolegom ili prijateljem, možete to uraditi klikom na Instagram ili Facebook.

Možete da ostavite komentar ili postavite pitanje na naš e-mail.

Želite da saznate nešto novo?

Pročitajte još neki članak u okviru našeg bloga. Saznajte puno praktičnih i zanimljivih stvari u vezi sa našim proizvodima.

Veliki pozdrav!!