Pogledajte galeriju

bedževa dimenzije 36mm

Pogledajte galeriju

bedževa dimenzije 36mm

Pogledajte galeriju

bedževa dimenzije 55mm

Pogledajte galeriju

bedževa dimenzije 55mm

Šta su bedževi?

Bedževi su dodatak za garderobu koji sadrže neke podatke organizacije. Može da predstavlja ili prikazuje neki podvig ili posebno dostignuće zaposlenog. Često se koristi kao odlikovanje u policiji ili vatrogasnoj službi. Bedževe smo često radili za škole i fakultete kao sredstvo identifikacije.

Proizvodili smo bedževe u svrhe promocije i reklamiranja proizvoda ili brenda. Ipak i dalje postoji još puno mesta gde bi mogli da nadju svoju primenu.

Prvi bedževi su se pojavili u srednjem veku kada su ih vitezovi nosili kao grb koji je predstavljao njihovu lojalnost i odanost kralju. Oni su se tada izradjivale od olova, zlata, srebra ili drugih plemenitih metala. U to vreme bedževe su dobijali hodočasnici posle završetka hodočašća. Bili su jako popularni u Engleskoj. Zabeleženo je da je 1483.godine kralj podelio 13 000 bedževa što je ogroman broj obzirom na broj stanovnika u to času.

Najveći bedževi su se nosili kao privezak na kragni. Nosili su ih vojnici, službenici, sluge i svi kraljevi podanici. To je ostao običaj do današnjih dana pa engleska vojska nosi bedž na kapi.

Danas se bedževi proizvode od metala , plastike, kože, gume, tekstila…..

Jako su popularne tekstilne značke koje se mogu prišiti ili prilepiti peglom na svim vrstama odeće. One se često koriste u dizajnu obuće i kao dodatak za torbe. Ako niste znali postoji veliki broj kolekcionara bedževa i znački. Njihova popularnost je eksplodirala početkom 80.godina prošlog veka.

U mnogim vojskama širom sveta se bedževi nose kako bi se označila jedinica ili čin oficira. Kod izvidjača su obavezni kako bi se dokazalo člansko u grupi ili neka nagrada za svakog izvidjača.

Djaci često nose u školi bedževe na majci ili džemperu.

Bedževi su dodatak za garderobu

Pružite nam priliku da za Vas kreiramo bedževe!

Mi možemo da dizajniramo i proizvedemo bilo koju vrstu bedževa.

Radimo samo sa vrhunskim sirovinama i materijalima. Možemo ih personalizovati samo za Vas. Naši bedževi su sjajni ako hoćete da predstavite profesionalan imidž svom klijentu. Oni su prvoklasni i odlično obradjeni. I nikad Vas neće obrukati. Pored klasičnih oblika i dimenzija u stanju smo da za Vas izradimo bedževe i značke po Vašoj zamisli.

Napravićemo bedževe koji su dizajnirani tako da odgovaraju Vašim potrebama. Naša ponuda obuhvata puno različitih modela bedževa. Od mekane emajlirane igle do eksluzivnih bedževa ili znački od otpornijeg emajla. Opcije su beskrajne. Što se tiče štampe u mogućnosti smo da vam ponudimo puno opcija.

Ipak , nalazite se na stranici jednog od najboljih proizvodjača znački i bedževa u Srbiji i regionu!

Ako nemate gotovo rešenje tu je naš dizajnerski tim. Uz njihovu pomoć izabraćete rešenje kojim ćete biti više nego zadovoljni. Znaju sve trikove uz čiju pomoć će savršeno predstaviti Vaš brend ili logotip.

Štampa je moguća u svim bojama, a biće dovoljno da nam date smernice ili kod boje iz kataloga. Izrada bedževa za Srbiju i inostranstvo je moguća u svim oblicima, veličinama, bojama i štampama. Na Vama je samo da nam date neke predloge. Ako Vam treba neki predlog, pogledajte za inspiraciju na ovoj stranici bedževe koje smo radili za naše klijente.

Možda Vam se baš tu dopadne neki model bedža koji smo mi proizveli!

Ako vam treba neki savet pozovite nas kako bismo vam pomogli. Radimo od 9 časova do 17 časova radnim danima. Vikendom zasluženo odmaramo. Ako je posao hitan, radimo i vikendom.

Pa se kasnije odmaramo :))

Bedževi su dodatak za garderobu

Kako da poručite bedževe?

Iz naše proizvodnje izlaze jedni od najboljih bedževa koje možete da nadjete na našem tržištu. Sigurni smo u to jer ih godinama proizvodimo i imao dobar kontakt sa kolegama. Nošenjem bedža Vaši zaposleni će dobiti profesionalniji izgled koji je kupcu ili klijentu bitan. Možemo bez problema da ih personalizujemo sa imenom zaposlenog i logom Vaše kompanije.

Radili smo bedževe za preduzeća sa nekoliko desetina zaposlenih i za kompanije sa nekoliko hiljada zaposlenih. Radićemo ih i za Vas! Možemo da isporučimo upravo količinu koja Vam je potrebna.

Ako imate pripremljen dizajn, sve će biti lakše i brže. Ako ga nemate naši dizajneri će uraditi pripremu za izradu bedževa ili znački. Štampa može da se radi u punoj boji što omogućava metalnim delovima da zablistaju. Možemo po Vašoj zamisli da promenimo i boju metala. Sve to da bi bedž na kraju izgledao baš posebno.

Jednim delom su naši bedževi handmade, jer se veći deo u proizvodnji radi ručno. Tako da pre početka proizvodnje bedževa možemo da Vam pokažemo uzorak kako će izgledati na kraju.

Ovo je sjajan naćin da se neke stvari isprave u startu!

Bedževi su dodatak za garderobu

Svi naši proizvodi su radjeni sa ljubavlju i to ćete osetiti.

Mi posao ne odradjujemo, mi ga zaista radimo kao da ga proizvodimo za nas. Nismo najjeftiniji, ali daleko od toga da smo medju najskupljima. Ali sigurno proizvodimo vrhunske komade, medju najboljima na našem tržištu.

Zahvaljujući tome imamo puno klijenata iz inostranstva. Posećivali smo i učestvovali na puno dizajnerskih i štamparskih sajmova.

Naše mašine i oprema su poslednje generacije. Sve što radimo je na svetskom nivou kvaliteta!

Zato ako imate bilo kakvo pitanje kliknite ovde!

Prebacićemo Vas na našu kontakt stranu gde ćete naći sve potrebne informacije.

Čekamo Vas da se javite i da započnemo saradnju!