DRVENE REKLAMNE PALETE

Šta su drvene reklamne palete?

To je najnoviji proizvod i apsolutni hit u kancelarijskoj opremi. Mi smo ga primetli pre par godina na sajmovima širom Evrope. Drvene reklamne palete uradjene su tako da su verna kopija starijeg brata koji su služi za tovar robe u kamionima.

Sve je apsolutno isto!

Glavni materijal za drvene reklamne palete je prirodno drvo.  Uglavnom se za njihovu izradu koristi bukovo drvo, jasen ili hrast. Naš model je kopija evropskog modela paleta za transport u odnosu 1 prema 10 što se tiče dimenzija. Ali postoji više dimenzija za drvene reklamne palete, a možemo za Vas i da je prilagodimo Vašim potrebama.

Verovatno se pitate kako da brendirate drvene reklamne palete?

Nudimo dve opcije, a najbolja je kombinacija obe. Ali odlučite sami o tome. Prva opcija je da odštampamo Vaš logotip ili neku reklamnu poruku nadrvenu reklamnu paletu. Površina za štampu je više nego dovoljna. Štampa se može raditi bukvalno na celoj površini reklamne palete.

Imamo poseban softver za te namene. Naša ditigalna mašina za štampu može da odštampati Vaš dizajn kristalno jasno.

I ovde su sve boje u opciji i nema ograničenja.

Druga opcija je po nama još bolja. A važna je za Vaš bužet jer nije skupa. To su brendirani papirići/podsetnici.

Tu postoji više obrazaca štampanja, a mi Vam opet predlažemo dva. Oni su zajedno sigurno najbolja opcija. Tu se brendira svaki papirić, diskretno ali upečatljivo. Da ipak ostavimo dovoljno mesta za pisanje, ali da se jasno vidi vaš logotip ili reklamna poruka.

Druga opcija koju vam predlažemo je po nama još bolja. To je da se brendiraju sve četiri strane tabaka.

To je „mind-blowing“ opcija!

Zato što se Vaš dizajn vidi sa svih strana. I uvek je upečatljiv i u vidokrugu onog koji sedi za stolom. Naše mišljenje je da su drvene reklamne palete u kombinaciji sa papirićima/podsetnicima jedna od najboljih reklamnih opcija.

A ne košta puno.

Ako želite da produžite promociju ili reklamu biće dovoljno da poručite novu količinu papirića za drvene reklamne palete sa Vašim odštampanim dizajnom.

Glavni materijal za drvene reklamne palete je prirodno drvo. Uglavnom se za njihovu izradu koristi bukovo drvo, jasen ili hrast. Naš model je kopija evropskog modela paleta za transport u odnosu 1 prema 10 što se tiče dimenzija.

Pogledajte naše slike za kancelarijske reklamne palete!

Ako i dalje niste sigurni kako izgledaju reklamne palete za kancelarijski sto, pogledajte slike na našem web sajtu.
Tu smo dali nekoliko primera kako smo radili drvene reklamne palete za naše klijente. Možete tu videti kako dobro izgleda štampa i dve primenjene opcije koje smo vam pomenuli. Možemo uraditi i po Vašem dizajnu ili ideji.
Ako niste sigurni, prepustićemo taj posao našim dizajnerima.
Oni imaju već puno iskustva u dizajnu štampe. Daće Vam nekoliko rešenja ili opcija za drvene reklamne palete. U principu sve zavisi od Vaših želja i marketinških potreba.
Objasnite nam šta ste zamislili, a mi ćemo to prilagoditi na bilo kom proizvodu koji izradjujemo.
Medjutim drvene reklamne palete smo radili i za ugostitelje. Nije za svaki restoran ili kafić. Savetujemo ih za ugostitelje kod kojih je atmosfera opuštenija i gde su gosti osobe koje obožavaju nove restoranske trikove. Od naših mušterija koje su poručivali drvene reklamne palete za restoran, čuli smo da je većina gostiju bila oduševljena kada su dobili piće posluženo na reklamnoj paleti.
Kasnije smo dobili porudžbine poznatih kompanija za proizvodnju pića da za njih proizvedemo drvene reklamne palete. Naravno sa njihovim dizajnom koji smo odštampali nareklamnim paletama.
To su bile ozbiljne serije koje smo izradili za njih. Koriste ih i dalje u Srbiji i regionu.

Drvo za reklamne palete je uvek vrhunskog kvaliteta. Suvo je i vlažnost drveta je uvek manja od 8 procenata. Tako će proizvod biti stabilan i neće menjati svoj oblik. Boje koje koristimo su na vodenoj bazi. To isto važi za lak koji štiti drvene reklamne palete.

Sastavljanje reklamne palete se vrši samo uz pomoć lepka. Tako da se za njihovo sastavljanje ne koristi uopšte bilo kakav metal. Mi uvek maksimalno koristimo površinu drvene reklamne palete. To se odnosi i na drvo i na papiriće/podsetnike.

To savetujemo i Vama ako ste zainteresovani za izradu reklamnih paleta od drveta.

Glavni materijal za drvene reklamne palete je prirodno drvo. Uglavnom se za njihovu izradu koristi bukovo drvo, jasen ili hrast. Naš model je kopija evropskog modela paleta za transport u odnosu 1 prema 10 što se tiče dimenzija.

Reklamne palete koje se uklapaju u svaki prostor!

Ovo tvrdimo iz svog iskustva. Mogu se koristi u tradicionalnim ili stilizovanim prostorima. Bitno je naći pravi dizajn. Zahvaljujući laku na vodenoj bazi koji ima mat završnicu, čišćenje će biti brzo i lako. Ako se drvene reklamne palete bude koristile za čaše, drvo upijaja višak tečnosti. Drvo će se posle nekog vremena osušiti i mrlje će zauvek nestati.
Zbog deformacije drveta, ne savetujemo Vam da reklamne palete od drveta potopite u vodu.
Za čišćenje će biti dovoljno da koristite suvu ili vlažnu krpu.
Drvo za izradu reklamnih paleta je uvek dobro očišćeno od raznih nepravilnosti. Zatim je brušeno da bi se dobila savršeno glatka površina. Ovo je važno za reklamne palete od drveta. Na taj način se izbegavaju eventualne povrede prstiju. Da nije obradjeno, rizikujete da se parčence drveta zabije u prst na ruci. A to nije dobro, pogotovu za ljude čiji posao zavisi od tastature.
Zato za izradu reklamnih paleta od drveta izbegavamo da koristimo reciklirano drvo. Ipak ništa ne može da zameni izgled drveta koje se prvi put koristi!
Nadamo se ćete posle ovih predloga dobiti neku novu ideju. Ako nemate iskustva sa dizajnom proizvoda, ovo je odlična prilika da iskažete Vašu kreativnost. Uvek treba početi od malih stvari!
Ako Vam negde zapne, tu smo mi kao Vaša pomoć. Ako nemate vremena, prepustite ceo posao nama. Ne brinite jer smo ozbiljne firma koja posluje više od 20 godina. Ako niste sigurni u proizvod, probajte sa minimalnom serijom.
To uvek predlažemo i novim i starim klijentima.
Nama nije cilj da vas zatrpamo nekim proizvodom. Mi želimo da svaki naš partner bude zadovoljan. I kada mu treba neki proizvod koji mi izradjujemo, pozove baš nas.
Ako procenimo, uvek ćemo Vam reći da taj proizvod nije za vas i predložićemo Vam neki drugi koji je po našem mišljenju bolji za Vas.
Glavni materijal za drvene reklamne palete je prirodno drvo. Uglavnom se za njihovu izradu koristi bukovo drvo, jasen ili hrast. Naš model je kopija evropskog modela paleta za transport u odnosu 1 prema 10 što se tiče dimenzija.

Ako Vam ovo deluje zanimljivo, pozovite nas za dodatna pitanja!

Kliknite ovde i predjite na našu kontakt stranicu. Savetujemo novim klijentima, ako su u mogućnosti, da prvi put dodju do nas. Na kontakt strani se nalazi mapa sa detaljnim podatcima gde se nalazimo na Novom Beogradu.

Ako želite, ceo posao se može obaviti preko email-a. Često tako radimo, pogotovo sa klijentima iz inostranstva.

I funkcioniše sjajno.

Ako nemate mogućnost preuzimanja robe, možemo je poslati brzom poštom.

Videćete koliko je lako poslovati sa nama!

Čekamo vas!