Kada tražite lep i zanimljiv poklon, privezak je izuzetan izbor.

Bilo da želite da ga poklonite dragoj osobi, poslovnom partneru ili klijentu, nećete pogrešiti jer privezak za ključeve osim estetske ima i funkcionalnu ulogu. Kao reklamni materijal, izrada privezaka po narudžbini se pokazala odlično u mnogim slučajevima.
Kao predmet koji se svakodnevno upotrebljava, privesci se mogu izrađivati od različitih vrsta materijala i mogu biti raznih oblika i boja. Kada se koriste u promotivne svrhe mogu se izraditi u obliku logoa firme ili imati izvesni reklamni tekst. Kada birate privezak po želji, razmišljajte i o autentičnosti samog proizvoda jer dobar privezak čini njegovog vlasnika posebnim.

Cena i vreme izrade privezaka zavise od složenosti i broja naručenih primeraka.

Pored klasičnih i reklamnih privezaka, postoje i: sublimacioni privesci, 3D silikonski privesci, privesci od Eva pene, plastični privesci Anda, silikonski privesci sa direktnom štampom, plastični privezak sa 3D stikerom Mini, metalni privesci sa 3D stikerom, metalni privezak auto sa 3D stikerom, privezak sa 3D stikerom i gurtnom i silikonski privesci sa 3D stikerom i direktnom štampom. Svaki od ovih privezaka karakteriše vrhunski materijal i izrada.

Za više informacija o proizvodu kliknite na sledeći link: https://promologo.rs/reklamni-materijal