Kačketi su najpopularnija vrsta kapa na svetu!

Kačketi su vrsta mekanog šešira sa zaobljenom krunom i čvrstim kljunom koji stoji napred. Ono što mi nazivamo kačketom je u stvari bejzbol kapa. Puno firmi koristi kačkete kako bi promovisali svoj brend. Gotovo da ne postoji bolji i ubedljiviji markentinški potez za ubedljivu promociju brenda.

U početku su ih koristili sportski timovi i na njima su promovisali grb svog kluba.

Zato su danas mnogi modni brendovi iskoristili mogućnost da „čelo kačketa“ koriste za promociju dizajna ili logotipa. Večina kačketa imaju na pozadini više rupica za dotezanje ili popuštanje. Na taj način vlasnik kačketa lako prilagodi kačket veličini svoje glave.

Nekad se za to koristi čičak traka ili patent zatvarač.

Bejzbol kačketi su počeli da se koriste početkom 20.veka. Koristili su ih bejzbol igrači kako bi ih obod kačketa zaštitio od sunca. Kako je bejzbol jedan od najpopularnijuh sportova u Sjedinjenim Američkim Državama, tako je postao jako omiljen medju navijačima. Kasnije, a pogotovu od 80-tih godina prošlog, kačketi su postali najpopularnija vrsta kapa na svetu. Za oba pola.

Mi najčešće izradjujemo personalizovane petopanelne i šestopanelne kačkete. To je neki standard i na svetskom nivou.

Koristimo za proizvodnju kačketa najčešće čist pamuk ili mešavinu sa poliesterom. Da bi osigurali kvalitet i dugotrajnost kačketa dodajemo neprimetne metalne ušice ili ušice od tkanine koje se nalaze na vrhu kačketa. Na taj način se osigurava ventilacija, odnosno isparenje znoja.

Imali smo puno narudžbina, naročito tokom leta, za izradu kačketa sa mrežastim materijalom. Mrežasti materijal se uglavnom postavlja na zadnjem delu kačketa i omogućava da koža glave „diše“.

U Sjedinjenim Američkim Državama se ova vrsta kačketa naziva trucker cap.

Kačketi su vrsta mekanog šešira sa zaobljenom krunom i čvrstim kljunom koji stoji napred.

Zamislite kakav kačket želite, mi ćemo ga napraviti?

Kao što smo pomenuli, možemo za Vas izraditi model kačketa kakav nam poručite. Postoji više od 15 boja na raspolaganju i samo je nebo granica za vrstu ili boju štampe. Pored pamuka i poliestera koji se naručuju kod nas najviše, na upit možemo da proverimo i za neke druge materijale.

Trenutno su u svetu popularni kačketi od vune. U tom slučaju je logotip ili marketinška poruka najčešće izvezena na prednjem delu. Ali moguće je vez uraditi na bilo kom delu kačketa. Postoje alternativni brendovi koji koriste razne materijale za obode, a trenutno su jako popularni kačketi sa obodom od drveta (nažalost mi ih još ne radimo).

Ranije su se kačketi radili samo u jednoj veličini sa remenom pozadi za podešavanje veličine. Medjutim ovo je znalo da zadaje probleme. Danas kačkete radimo u više veličina, visina i dubina. Tako da je prosto nemoguće da ne nadjete veličinu za sve ljude i decu.

To je isto važno ako naručujete kačkete kao poklon u reklamne svrhe ili za Vaše poslovne partnere. Svi naši kačketi i dalje imaju podesive remene ili patent zatvarače.

Tako možemo reći da su naši kačketi maltene radjeni po meri.

Zavisno od Vašeg budžeta i broja komada koji Vam je potreban, napravićemo ponudu. Kao i kod svih proizvoda postoji razlika u ceni materijala i ceni izrade. Ako niste baš stručni i ne razumete se u kačkete, biće dovoljno da nam kažete šta ste zamislili.

Mi ćemo Vam onda dati nekoliko predloga šta bi za Vas bilo najbolje.

Pokazaćemo Vam puno modela koje smo radili za naše klijente i budite sigurni da ćete naći nekoliko kačketa koji će ispuniti Vaše zahteve.

Kačketi su vrsta mekanog šešira sa zaobljenom krunom i čvrstim kljunom koji stoji napred.

Ali koju vrstu kačketa da poručim?

Ne brinite za to, imamo puno predloga. U svetu se najčešće rade sledeće četiri osnovne vrste kačketa.
To su:
  • Podesivi kačketi. On uvek ima pozadi kaiš sa rupicama ili čičak traku. To je i najpopularnija vrsta kačketa na svetu. Imaju nizak profil i zakrivljen obod kačketa. Ovo je klasika medju kačketima!
  • Snapback kačketi. To su kačketi sa ravnim obodom. Oni imaju viši profil nego klasični kačketi i malo su dublji. Popularni su medju hipsterima i u hip hop muzici.
  • Dekorativni kačketi. Oni se uglavnom koriste kod streetwear visoke mode. Zavisno od stila mogu imati ravan ili zaobljen obod. Imaju visokiprofil i nepodesivi su. Tu su dozvoljene sve vrste materijala i štampe ili veza.
  • Flexfit kačketi. Ovi kačketi imaju jasnu strukturu i viši profil. Najčešće se koristi u sportu i prave se od pamuka ili mešavine pamuka i poliestera. Da bi bili što udobniji, često se ubaci u materijal nekoliko procenata likre.
Kačketi su tradicionalno sportski ili ležerni komad odeće za svaki dan. Nekada su kačketi imali ograničenje da su samo za sport, ali danas nema više takvih pravila. Često ćete videti ljude u kombinaciji kačketa i sakoa.
Baš zbog toga, naši dizajneri su sposobni da naprave za Vas kačkete baš za namenu koja Vam je potrebna. Nema više limita! Možemo uraditi štampu ili vez tako da je prilagodimo nameni. Može da bude jako upečatljiva ili sasvim diskretna.
Biće nam drago da Vam pokažemo naše raspoložive tehnike.
Kačketi su vrsta mekanog šešira sa zaobljenom krunom i čvrstim kljunom koji stoji napred.
Zato Vas čekamo da nam se javite!
Kliknite ovde i dobićete sve podatke koji su Vam potrebni da stupite u kontakt sa nama. Dodjite do nas i saznajte šta još proizvodimo. Postoji još puno proizvoda koje izradjujemo, a koje uopšte nismo pomenuli na našem web sajtu.
Radimo sa puno ozbiljnih domaćih kompanija. Tokom izlaganja na puno evropskih sajmova stekli smo i zavidan broj klijenata iz celog sveta. Imamo klijente sa kojima saradjujemo skoro 20 godina.
Nemojte da se brinite ni za prevoz robe jer imamo nekoliko proverenih špeditera koji će Vam brzo, sigurno i povoljno isporučiti robu na Vašu adresu.
Trudimo se da upoznamo nove klijente. Jer oni nas guraju napred i daju nam nove ideje. I zato ne volimo da delimo klijente na nove ili stare. Trudimo se da svi oni imaju istu poziciju. Ne volimo da ih delimo na male ili velike. Važne ili manje važne.
Mi se trudimo da sa svim našim klijentima imao više nego korektan odnos. Uvek gledamo da se prilagodimo njihovim potrebama.
Zato ako imate bilo kakvo pitanje, pozovite nas!
Biće nam drago da se upoznamo i eventualno započnemo poslovnu saradnju.