Podloga za miša

U zavisnosti od vašeg izbora u mogućnosti smo da vam ponudimo podloge za miša proizvedene putem 4 različite tehnike štampe i to tehnikom UV štampe, sublimacione štampe, visokofrekventnog zavarivanja i 3D lentikalarne štampe gde se fotografije menjaju u zavisnosti iz kog ugla gledate.
Standardna dimenzija podloge za miša ili popularno nazvani mouse pad je 210 mm x 190 mm ili fi 195 mm,ali u zavisnosti od želje i potrebe klijenta podmetače za miša mozemo proizvesti i u drugim dimenzijama i obliku.
Na našem web sajtu pomoću aplikacije DIZAJNIRAJ, možete bez znanja bilo kog dizajnerskog programa, učitati vaš logo ili fotografiju i videti kako će vaš podmetač za miša izgledati i pre same štampe.
Naš predlog ili sugestija za podmetače za miša koje se dele kao korporativni pokloni da se odštampa preko cele površine podmetača godišnji kalendar sa logom i podacima vaše komapanije i sigurni smo da će vaš poslovni partner ili draga osoba kojoj ste poklonili podmetač za miša, tokom cele kalendarske godine koristiti podmetač za miša sa logom vaše kompanije

Приказани сви од укупно 5 резултата