MAGNETI ZA FRIŽIDER

Magneti za frižider? Naravno da ih proizvodimo!

Magneti za frižider su stvar koji svi obožavaju. Najčešće ih zalepimo za frižider, ali mogu se postaviti na bilo koju metalnu površinu. Magneti za frižider su zabavni i šareni način da svom frižideru date neku osobnost. Nešto po čemu će se razlikovati od drugih frižidera.

A tu mi stupamo na scenu!

Mi ćemo napraviti za Vas magnet za frižider tako da postane moćno marketinško oružje Vašem preduzeću. Ne zaboravite da dobro uradjen magnet ostaje dugo na frižideru. I sad zamislite koliko jedna mala i zabavna stvar može da utiče na Vaš posao.

Magneti za frižider su jedna od naših specijalnosti. Napravili smo ih bezbroj. Od raznih materijala i oblika. I isprobali smo na njima puno vrsta štampi. Zahvaljujući širokom izboru magneta kod nas, gotovo su neograničeni načini da pošaljete poruku svojim kupcima ili promovišete svoj brend.

Na primer, možete koristiti magnet za frižider da obavestite svoje klijente o nekom važnom dogadjaju. Ili možemo Vam napraviti magnet u obliku kuće gde ćete oglašavati vaše poslovanje sa nekretnima. Ili magnet na kome ćete nudity usluge čišćenja i održavanja.

Kombinacija je bezbroj i budite sigurni da ćemo pronaći onu pravu iza Vas!

Magneti za frižider? Naravno da ih proizvodimo!

Magneti za frižider po meri!

Pogledajte našu galeriju slika i videćete sami koliko različitih modela možemo da Vam ponudimo. Magneti za frižider se kod nas rade tako da rezultat bude jedinstven za Vas.

Originalni da pošalju poruku kakvu Vi želite.

Prvi magneti za frižider su se puno razlikovali od današnjih. Bili su teški i najčešće cilindričnog oblika. Na njima bi bilo teško primeniti ono što se danas radi. Tek puno vremena kasnije je razvijen fleksibilni magnet. On se izradjuje od feromagnetnog ili feromagnetnog spoja koercicije (najčešće barijum-ferit) pomešan sa plastičnim vezivom. On se ekstrudira kao lim i prolazi preko linije snažnih cilindričnih trajnih magneta. Za generisanje magneta se ne koristi elektromagnetizam.

Često se koriste i feritni magneti sa dekorativnim elementima pričvršćeni na magnete lepkom.

Za razliku od konvencionalnih magneta, magneti za frižider se magnetiziraju na izmeničnim severnim južnim polom na strani koja dotiče frižider ili neku drugu površinu. To najbolje možete osetiti ako uzmete dva ista ili slična magneta i približite ih jedan drugom. Osetićete da se naizmenično privlače i odbijaju za nekoliko milimetara. Većina magneta za frižider koristi obrazac magnetizacije koji se zove Halbachniz.

Ova konstrukcija magneta je pojačano magnetno polje sa zadnje strane, dok je sa prednje strane magnetno polje skoro ravno nuli.

Magneti za frižider? Naravno da ih proizvodimo!

Iz iskustva može moreći da smo najviše magneta za frižidere radili kao poslovne poklone i turističke suvenire. Ne zaboravite da kada god klijent pridje frižideru, videće Vašu reklamnu poruku ili logo firme.

Pokušajte sami da izračunate koliko je to puta godišnje.

Naša računica je da će Vas videti od 2.000 do 5.000 puta godišnje. Nadamo se da sada shvatate marketinšku moć ovih malih i šarenih predmeta!

Od vaših potreba i zahteva zavisi od kog materijala je najbolje da izradimo promotivni magnet, odnosno magnet za frižider.

Najčešće ih proizvodimo od ovih materijala:

 

  • Guma
  • PVC
  • Metal
  • Staklo
  • Epoksid
  • Klirit
  • Keramika
  • Metal

U kombinaciji sa štampom, kombinacije su beskonačne.

U razgovoru sa vama lako ćemo naći najbolju soluciju za Vašu firmu.

Magneti za frižider? Naravno da ih proizvodimo!

Da li je moguće da postoje ljudi koji sakupljaju magnete za frižider?

Nego šta, niste svesni koliko je to popularno u svetu. Sakupljanje magneta za frižider je ozbiljan hobi. Uglavnom su to kolekcionari koji su specijalizovani za magnete sa svojih putovanje ili za neku odredjenu  temu. Lako ih je nabaviti, ima ih u svakoj suvenirnici širom naše planete. Ali ne postoji opšte priznati naziv za ove kolekcionare. Kao što je slučaj za numizmatičare (kolekcionari novca).

Najbliži priznanju je predlog ruskog kolekcionara da to bude memo magnetika. Inače se ovaj termin puno koristi medju ruskim kolekcionarima. Nastao je od latinske reči memorial i grčke reči magnetis. Izvesni kolekcionar iz Velike Britanije Tony Lloyd (on je najveći kolekcionar u Evropi, njegova zbirka ima preko 5.000 različitih magneta za frižider) predložio je naziv “thuramgist” za sakupljača magneta za frižider.

Postoji još jedan jak predlog, a to je “ferrovenirist”. Kombinacija je reči magnet i souvenir na latiskom jeziku.

Nadamo se da će uskoro izabrati naziv iza kojeg će stati svi kolekcionari magneta za frižidere.

Svojevremeno najveća potvrdjena kolekcija magneta za frižidere pripadala je Louise J. Greenfarbiz Las Vegasa, Nevada.

Godine 1997. uvrštena je u Ginisovu knjigu rekorda kao najveći kolekcionar magneta za frižidere. Njena zbirka je imala 19.300 različitih komada. I nije stala na tom broju, jer je kolekcija narasla na gotovo 30.000 komada. Ni tu nije bio kraj, već je 2015.godine potvrdjeno da je kolekcija porasla na fantastičnih 45.000 komada.

Louise Greenfarb umrla je 7. decembra 2019. Njen sin Bryan Greenfarb je nastavio majčinim putem. Prema podatcima od pre par mesec i poseduje zbirku od neverovatnih 65.000 magneta za frižider bez duplikata.

Bravo za porodicu Greenfarb!

Magneti za frižider? Naravno da ih proizvodimo!

Zainteresovani ste?

Ako jeste, čekamo vas!

Kliknite ovde i prebacićemo Vas na našu kontakt stranu. Saznaćete na toj strani naš broj telefona, e-mail ili mapu gde se nalazimo. Lako ćete nas naći, nalazimo se na Novom Beogradu u blizini nove autobuske stanice. Ako ne poznajete dovoljno dobro Beograd pozovite nas i neko od naših zaposlenih će Vas dočekati.

Kada budete došli u naš poslovni prostor videćete da radimo još puno stvari koje su Vam sigurno potrebne u poslu.

Ako imate neko pitanje ili ste u nedoumici, ne oklevajte nego nas pozovite!

Do skorog vidjenja.