Kako da odaberem majice za svoju firmu?

To je vrlo jednostavan zadatak. Napravite prvo malu anketu medju svojim zaposlenima, kakve bi majice voleli da im poručite za uniformu. Sigurni smo da ćete dobiti puno različitih odgovora.

Zato Vam savetujemo da ograničite odgovore i sami ih navedete.

Tako će oni izabrati odgovor koji je po njima najbolji. Bitno je da se odlučite za boju, veličinu, da li je na V izrez ili okrugli izrez. Da li je sa kratkim ili dugim rukavima i da li u obzir dolazi polo majica na dva ili tri dugmeta. Na kraju je još potrebno rešenje za štampu.

Ako ga nemate, naši dizajneri će ga izraditi za Vas.

U suštini možete da izaberete nekoliko vrsta štampi. Na primer sito štampu ili digitalnu štampu. Mada, koju god da odaberete nećete pogrešiti. Koju izabrati zavisi od onoga šta želite da postignete. Ako niste sigurni, tu smo mi da Vam pomognemo. Uvek ćemo koristiti onu metodu štampe koja će biti za Vas najbolja.

Za konačno rešenje su uvek na raspolaganju naši dizajneri. Puno puta su prošli kroz ove probleme i danas ih bez poteškoća rešavaju. Uvek će pregledati Vaš dizajn i sugerisati da li je potrebna neka promena.

Znamo da sve kupce uvek na prvom mestu zanima cena. Ona kod većine nas koji izradjujemo majice za kompanije zavisi od četiri faktora.

To su:

  • Koju ste majicu izabrali?

  • Koliko je komplikovana štampa?

  • Koliko štampa ima boja?

  • Ukupna količina poručenih majica?

Od ova četiri faktora zavisi cena. Ali ne bojte se! Naše cene su umerene i vrlo konkurentne na tržištu.

Danas je lako proveriti cene sa nekoliko upita ili poziva. Važno je da napomenemo da kod nas dobijate visoki kvalitet bilo kog proizvoda koji smo mi izradili. Za vrlo kratko vreme. Iz iskustva znamo da se najviše izgubi vremena u odabiru modela i štampe.

Kada je to spremno, sama izrada majica traje nekoliko dana.

Štampa se ne mora nalaziti na uobičajnim mestima. Može biti na sredini majice, na ledjima ili na vrhu rukava. Kada budete došli kod nas pokazaćemo Vam kao primer neke majice koje smo radili za stare klijente. Nama je dizajniranje majica jako zabavno. Pruža puno mogućnosti, pogotovo ako su nam ruke odrešene.

Pravili smo sjajne štampe za vrlo konzervativne klijente. I bili su oduševljeni našim predlozima. Imamo veliki broj predloga koji se mogu prepraviti tako lako da Vam u potpunosti odgovaraju.

I da budu unikatni!

Majice namenjene Vašim zaposlenima ili kao poklon u reklamne svrhe.

Može i u četiri koraka!

Ovo su u stvari najčešća pitanja koja postavljamo našim klijentima na početku procesa izrade majica za njih.

Ako Vam je ovo prethodno bilo malo nejasno za čitanje, pokušaćemo da Vam objasnimo taj proces kroz 4 tačke:

 

  • Prvo odaberite svoj stil. Morate prvo da odlučite da li će majica biti na okrugli izrez ili polo na dugmiće. Bitno je da li je majica namenjena Vašim zaposlenima ili ćete je koristiti kao poklon u reklamne svrhe. Za nagradnu igru ili promociju Vaših proizvoda. Možemo da odštampamo šta god poželite, može biti 2D ili 3d štampa. Znajte da štampa uvek daje najviše mogućnosti i jednostavno je nezamenljiva. Ako želite luksuzniju varijantu majica, možemo nešto na njima da izvezemo. Sve naše majice su prvoklasnog kvaliteta i izradjene su od 100% čistog eko pamuka. Razmislite i koliko komada Vam je potrebno. Savetujemo da to bude bar dve majice po čoveku.
  • Odaberite dužinu rukava.Često nam kompanije poruče dva kompleta majica. Prvi je sa dugim rukavima, a drugi sa kratkim rukavima. Uvek savetujemo našim klijentima da uzmu odmah obe opcije, jer na taj način su pokrili sva četiri godišnja doba. To savetujemo i Vama ako ste u mogućnosti.
  • Razmislite o dizajnu. Nakon što odaberete vrstu majice, količinu i dužinu rukava, počnite da razmišljate o dizajnu majice. Prvo razmislite o nameni majice, pa zavisno od toga predložite nam vrstu štampe ili veza koju biste želeli. Možemo Vam odštampati logotip firme ili neku tekstualnu poruku sa ili bez slike. Ako imate rešenje, odlično. Ako ga nemate imamo veliku bazu primera, pa ćemo naći neki koji Vam se najviše dopada i prilagoditi ga Vašim potrebama.

  • Pokažite ideju svojim kolegama. Na taj način ćete čuti više ideja i mišljenja o dizajnu koji je potreban Vašoj firmi. Uvek se na taj način pronadje sveža i dobra ideja. Kada konačno dobijete pravo rešenje, mi počinjemo sa izradom majica. Majice, ako to želite, mogu biti personalizovane. Već smo to radili za neke klijente. Na Vama je da dobro razmislite šta Vam je najbolje rešenje koje će se uklopiti sa Vašim standardima. Za ostalo smo mi zaduženi!

Majice namenjene Vašim zaposlenima ili kao poklon u reklamne svrhe.

Brendirajte svoje poslovanje!

Ako Vam je to potrebno, na pravom ste mestu.

Stvorićemo jedinstvenu majicu za Vaše preduzeće. Vaše osoblje će dobiti profesionalan izgled, a sve majice ćemo uraditi po odgovarajućim veličinama Vaših zaposlenih. Personalizovane majice prema našem iskustvu grade timski duh. Nema veze koji model izaberete, jer koji god da naručite ne možete da pogrešite. Prilagodićemo majicu zavisno od toga da li su Vaši zaposleni u kancelariji ili rade sa klijentima.

Nudimo niz mogućnosti koje mogu biti savršene za Vašu kompaniju i Vaše zaposlene!

Ako su Vašoj firmi potrebne majice po meri, to nije problem. Sasvim je normalno da postoji razlika u visini, težini i polu.

Treba Vam pomoć u dizajniranju majica Vaše kompanije? Naš tim Vam je na raspolaganju za pomoć! Ne možete da dodjete do nas da biste preuzeli majice? Naši špediteri će Vam brzo, povoljno i sigurno dostaviti robu do Vaših vrata.

Radili smo to puno puta na teritoriji cele Srbije.

Ali ako se nalazite u inostranstvu, ne brinite. Bilo koju pošiljku možemo poslati na bilo koju adresu širom sveta. Budite sigurni u ovu tvrdnju jer smo to već puno puta radili za strane klijente. Do sada nismo slali robu samo na australijski kontinent. Ali se nadamo da će se neko javiti iz tog područja.

Ako tražite naš kontakt kliknite ovde. Tu su naši telefoni, e-mail i google mapa.

Kontaktirajte nas i potražite besplatnu ponudu.

Čekamo Vaš poziv!