Pogledajte proizvod 

plaketa šifra 002

Pogledajte proizvod

plaketa šifra 029

Pogledajte proizvod – plaketa šifra 132

Pogledajte proizvod

plaketa šifra 050

Pogledajte proizvod – plaketa šifra 133

Pogledajte proizvod

plaketa šifra 131

Plakete od klirita su odličan način da sačuvate drage uspomene!

Od nagrada do fotografija, sve možete sačuvati. U tu svrhu mi najčešće koristimo plakete od klirita. Iako se za ovu namenu može koristiti puno materijala, kliritne plakete su najbolja opcija. Jako su elegantne i mogu se obraditi u oblik koji Vi želite.

Plakete od klirita će na Vašem stolu ili zidu doneti jednu svežu estetsku dimenziju. Zahvaljujuči našim digitalnim mašinama za obradu klirita možemo preneti bukvalno sve što Vam padne na pamet na kliritnu ploču. Najčešće kompanije naručuju plakete od klirita za svoje zaposlene kao nagradu.

Često kliritne plakete služe kao zahvalnica ili poklon klijentima.

Kod nas možete naručiti plakete od klirita sa svojim logotipom ili nekom reklamnom porukom. Zahvaljujući našem novom laseru, možemo uraditi dubinski otisak vrhunskog kvaliteta. Laser je poslednje generacije i dizajn koji on uradi je kristalno jasan.

Kao primer pogledajte nekoliko fotografija plaketa na našem web sajtu koje smo izradili za naše partnere. Ako Vas nešto više zanima , pogledajte više plaketa od klirita na našem drugom web sajtu http://www.plakete.rs/sr.

Tu ćete naći puno primera naših kliritnih plaketa koje smo radili tokom poslednjih desetak godina.

Da li znate zašto je baš klirit jedan od najboljih materijala za plakete?

Mi koristimo klirit najboljeg kvaliteta koji postoji na našem tržištu. To je veoma važno jer on dopušta obrade i dizajn koji je teško primenjiv kod klirita slabijeg kvaliteta. Na prvi pogled oni izgledaju potpuno isto, ali tek na kraju ćete videti razliku.

Pokušali smo par puta sa jeftinijim kliritom zbog budžeta klijenta, ali nismo dobili proizvod za koji možemo da kažemo da nas zadovoljava na duge staze.

Zato uvek savetujemo klijentima malo skuplji klirit za izadu plaketa. Na kraju sam proizvod je neznatno skuplji.

Ali dobijate savršenu plaketu od klirita!

Kod nas možete naručiti plakete od klirita sa svojim logotipom ili nekom reklamnom porukom. Zahvaljujući našem novom laseru, možemo uraditi dubinski otisak vrhunskog kvaliteta.

Kako se proizvode kliritne plakete?

Naše ploče od klirita za izradu plaketa prolaze kroz jedan delikatan proces. Treba biti jako pažljiv da se ne bi desila neka greška koja kasnije ne može da se otkloni. Sam proces nanošenja slike ili teksta radi naša digitalna mašina. Slike koje ona izradjuje su besprekorne. Prenosi na klirit svaki detalj.
Na taj način izradjujemo plakete od klirita koje imaju vrhunski kvalitet, bez mogućnosti da se pojave mrlje ili zastarevanje materijala tokom vremena. Ovo pominjemo jer se često rade plakete od stakla. One nemaju dobre karakteristike kao klirit. Ako želite pravu stvar, u ovom slučaju birajte samo klirit za izradu plaketa.
Iz našeg dugogodišnjeg iskustva Vam to od srca preporučujemo.
Sam proces izrade počinje sečenjem klirita na potrebne mere za izradu plaketa. Zatim se testira kvalitet i otpornost samog materijala. Zatim, zavisno od dizajna, kreće oblikovanje klirita.
Tek kada sve ovo završi kreće se nanošenjem ili skidanjem materijala da bi se dobila zadata štampa, odnosno dizajn. Nakon nanošenja štampe gotovo svaka ploča od klirita se obradjuje sa alatom koji ima dijantski vrh.
Mi imamo poseban softver i mašinu sa dijamantskim vrhom koja to radi umesto čoveka.
Da znate kada budete tražili plakete da su plexiglass, akril i klirit u stvari ista vrsta materijala različitih proizvodjača. Da znate da je ovo je jedini plastični materijal koji ima prirodnu UV zaštitu. Gotove ploče klirita mogu biti obojene tako da se postiže gotovo beskonačan spektar boja i nivoa svetlosne propustljivosti.
Veliki izbor ploča, neutralnih, prelivajućih, belih, svetlosno propustljivih i providnih, sa sjajnom ili mat površinom, nude veliku mogućnost primene za različite svrhe i potrebe dizajnera. Kliritne ploče mogu biti ekstrudirane (XT) ili livene (cast CN).
Svaki proizvodni proces obezbeđuje različite tehničke parametre. Iskustvo je pokazalo da se livene i ekstrudirane ploče mogu koristiti naizmenično.
U svakom slučaju finalna selekcija tipa ploče vrši se u zavisnosti od namene, tehničkih zahteva i cene.
Kod nas možete naručiti plakete od klirita sa svojim logotipom ili nekom reklamnom porukom. Zahvaljujući našem novom laseru, možemo uraditi dubinski otisak vrhunskog kvaliteta.

Ali ne radimo samo plakete od klirita?

Klirit je jako čvrst i postojan materijal. Muzeji širom sveta ga koriste za čuvanje istorijskih dokumenata. Kliritni znakovi, okviri za slike ili logotipi se neće promeniti decenijama. To važi i za fotografije koje su zaštićene kliritom.

Tako zaštićene uspomene na posebne prilike mogu trajati doživotno. Predmeti od klirita mogu lako postati i porodično nasledje. Radili smo predmete od klirita za venčanja, rodjendane, nagrade, radna dostignuća, reklame i još mnogo toga.

Kvalitetna plaketa od klirita nije samo predmet za očuvanje Vaših uspomena, ona služi da očuva estetiku Vašeg preduzeća u tom trenutku.

Dobar dizajn na plaketama od klirita može Vašoj kompaniji da donese nove poslove. Poslaćete dobru reklamnu poruku svojim klijentima profesionalno uradjenom plaketom na kojoj Vaš logo deluje savršeno. Postoje ti momenti kada je bitna sitnica koja vam pomaže da budete prvi medju jednakima.

Budući da dizajnirate gotovo svaki aspekt svoje plakete, svaka ploča je jedinstvena za svog primaoca.

Na taj način ćete joj poslati poruku koju želite.

Nismo pomenuli da plakete od klirita možemo personalizovati. Ovo je važno ako dodeljujete nagrade svojim zaposlenima. Radimo za neke kompanije I zidne displeje od klirita.

Sa dobro usmerenim svetlom izgledaju luksuzno i otmeno. Sjajni su ako želite da istaknete sva Vaša dostignuća ili uspomene.

Na njima će sve izgledati kao na fotografiji!

Dimenzije, oblik ili neki posebni zahtev se podrazumevaju.

Možete nam zadati da vam izradimo kliritnu plaketu i druge proizvode od klirita onako kako ste to već negde videli ili zamislili.

Kod nas možete naručiti plakete od klirita sa svojim logotipom ili nekom reklamnom porukom. Zahvaljujući našem novom laseru, možemo uraditi dubinski otisak vrhunskog kvaliteta.

Konkaktirajte nas već danas!

Biće dovoljno da kliknete ovde i bićete prebaćeni na kontakt stranicu našeg web sajta.

Tu ćete naći naš email i naše telefone. Ako dolazite do nas tu je mapa sa detaljnim objašnjenjem da nas što lakše pronadjete.

Mi radimo pored plaketa od klirita još mnoštvo proizvoda koji su vam sigurno potrebni.

Jedan deo možete videti na našem web sajtu. Veći deo čeka da se predstavi na našem web sajtu.

Ali sve možete videti dolaskom u naše poslovne prostorije na Novom Beogradu.

Čekamo na vaš poziv ili dolazak!