POLIESTERSKE NARUKVICE SA QR KODOM

U PONUDI IMAMO JOŠ : 

 

  • PAPIRNE BOP NARUKVICE
  • ID-ALL INCLUSIVE NARUKVICE 
  • POLIESTERSKE NARUKVICE
  • PAPIRNE TYVEK NARUKVICE
  • PLASTIČNE VYNIL NARUKVICE
  • SILIKONSKE NARUKVICE

Povećajte sigurnost uz poliesterske narukvice sa QR kodom

Poliesterske narukvice sa QR kodom su savršen proizvod koji obezbedjuje sigurnost za Vas i Vaše posetioce. Uz pomoć jedinstvenog qr koda na poliesterskoj narukvici možete vrlo brzo skenirati narukvicu gosta i omogućiti mu brz ulaz. Time možete biti sigurni da uz pomoć iste narukvice neće biti moguće da udje više ljudi.

Narukvice sa QR kodom se mogu napraviti i isporučiti vrlo brzo. Pogotovu ako imate pripremljeno rešenje ili ideju.

Poliesterske narukvice sa qr kodom su odlično rešenje za sve vrste manifestacija. Mi smo ih radili za klijente kojima su trebale narukvice za klubove, rekreativne centre, javne nastupe, koncerte, festivale, igraonice, spa centre, hotele i slične manifestacije. Sa njima ćete u svakom trenutku znati tačan broj prisutnih osoba i njihove podatke.

Biće dovoljno da se na izlazu ponovo skenira qr kod kako biste osvežili listu sa brojem posetilaca. Znaćete u svakom trenutku kada je ko ušao i izašao sa manifestacije.

I sve to u jednom trenu.

Poliesterske narukvice sa qr kodom Vam mogu omogućiti plaćanje ili neke druge usluge. U suštini sve zavisi od Vaših potreba i ideje. Sa narukvicom se ne može desiti da neko udje, a da nije pozvan ili nije platio za ulaz.

Sama provera jako kratko traje i onemogućava stvaranje velikih redova. Poliesterske narukvice sa qr kodom se izradjuju od prvoklasnog materijala i ne morate da brinete o kvalitetu.

Štampa koju radimo je digitalna, a qr kodovi su savršeno čitljivi. Izdržljive su, udobne i odgovaraju svakom zglobu.

Poliesterske narukvice sa QR kodom za brzu kontrolu ulaza. Kratak rok isporuke, dizajn po Vašoj želji. Štampa narukvice u punom koloru.

Zašto su toliko važne poliesterske narukvice sa qr kodom?

Postale su neophodan detalj i sredstvo na svim mestima gde je puno ljudi. Festivali, koncerti, žurke, nastupi su nezamislivi bez poliesterske narukvice sa qr kodom. Otporna je na sve vremenske uslove i gotovo je nepoderiva.

Narukvice su postale savršena zamena za papirne ulaznice. Ne morate brinuti da ćete je izgubiti poput klasične karte. Uočljiva je na prvi pogled i bez problema možete uočiti ko bez poziva ili ulaznice prisustvuje Vašoj manifestaciji.

Pored qr koda ostaje puno mesta pa se svaka narukvica može brendirati. Tako da poliesterske narukvice sa qr kodom mogu postati odlična reklama za Vas ili Vaše sponzore. Ovo je veliki plus jer ćete mnogo lakše vezati ljude za Vaš brend. Možemo Vam odštampati šta god poželite.

Slogan reklamne kampanje, sliku, logo ili naziv dogadjaja. Na taj način Vam možemo napraviti unikatnu narukvicu sa qr kodom. Za dizajn ne morate da brinete.

Ako nemate pripremu ili ideju naš tim dizajnera će Vam pomoći da dobijete narukvicu kakvu želite.

Naše poliesterske narukvice sa qr kodom se mogu nositi i dugo posle manifestacije. Mogu se prati bez brige da će se nešto oštetiti na njima. Nismo bili svesni koliko ljudi skuplja i nosi narukvice koje služe kao zamena za klasičnu ulaznicu.

Tako postaju sjajna reklama koja može jako dugo da traje. Zato veliku pažnju posvećujemo dizajnu kako bi se kreirala unikatna poliesterska narukvica sa qr kodom.

Sem poliesterskih izradjujemo još papirne tyvek narukvice, id-all inclusive narukvice, plastične vinil narukvice i silikonske narukvice.

Poliesterske narukvice sa QR kodom za brzu kontrolu ulaza. Kratak rok isporuke, dizajn po Vašoj želji. Štampa narukvice u punom koloru.

Naše iskustvo u radu sa poliesterskim narukvicama sa qr kodom

Želimo da Vam pomenemo par stvari koje ne treba raditi sa narukvicom koja ima QR kod. Dosta toga što ćete pronaći na internetu zapravo nije istina. Ovo što ćemo Vam reći je nešto što je iz našeg iskustva. Korišćenje narukvice sa qr kodom može da zavisi od interneta. Bez pristupa nemate mogućnost stvarnog skeniranje koda.

Zato je važno da signal ili mreža budu dostupni na mestu gde se radi očitavanje narukvice sa qr kodom. Tokom rada sa ovim narukvicama shvatili smo da se qr kod ne može izraditi da bude premali ili preveliki.

Da bi očitavanje bilo uspešno ne sme biti manji od 1×1 cm.

Danas se qr kod često koristi kao link prema nekom sajtu. Za vreme korone mnogi restorani su počeli da koriste qr kodove kao vezu prema stranici jelovnika koja će se pojaviti na Vašem mobilnom telefonu. Što znači da narukvice sa qr kodom predstavljaju vezu ka nekom uredjaju.

Možete ga postaviti na bilo koju prikladnu površinu koja se može odštampati.Ipak izbegavamo štampu qr kodova na sjajnim i jako naboranim površinama. Dobra stvar kod narukvica sa qr kodom je to što ne morate da pravite nove ako nema potrebe za tim.

Biće dovoljno da se qr kod ažurira. QR kodovi nemaju rok trajanja. Važno je samo imati vezu da bi link radio.

Sve dok ta veza radi, radiće i Vaš QR kod.

Poliesterske narukvice sa QR kodom za brzu kontrolu ulaza. Kratak rok isporuke, dizajn po Vašoj želji. Štampa narukvice u punom koloru.

Šta znači QR kod?

Da ne zaboravimo, qr kod je skraćenica od engleskih reči quick response code. To je jedna vrsta bar koda koja izgleda kao odštampani kvadrat u kome se skeniraju podatci u crno/beloj boji. U upotrebi su od 1994 godine, a lansirani su u Japanu. Prvobitna namena im je bila u automobilskoj industriji u firmi Toyota.

Služili su za praćenje delova tokom procesa sastavljanja automobila. Čitaju se laserskim skenerima ili upotrebom kamere na mobilnom telefonu. Postoji poseban softver za njihovo dekodiranje.

Najčešće su QR kod narukvice veza do web stranice ili aplikacije. Njihova brzina očitavanja je jako brza i ima veliki kapacitet skladištenja podataka u odnosu naslična rešenja. Qr kodovi se mogu koristiti za prikaz bilo kog teksta korisniku, za povezivanje na bežičnu mrežu i mnoštvo drugih stvari. Postoji veliki broj generatora qr kodova koji se mogu skinuti u obliku softvera.

Mnogi su besplatni, ali oni najbolji zahtevaju plaćanje. Medjutim to nije skupo pa ima smisla koristiti poliesterske narukvice sa qr kodom za velika okupljanja.

Qr kodovi se nalaze i na novčanicama. 2011 godine, Holandija je izdala prvi službeni novac sa qr kodom.

Može se skenirati kamerom telefona i bićete prebačeni na stranicu na kojoj ćete saznati puno o istoriji i dizajnu modernog novca. 2014 godine Centralna banka Nigerije izdala je novi apoen od 100 naira koji je u svom dizajnu imao odštampan qr kod.

To se nije zaustavilo do današnjih dana i još puno zemalja je krenulo sa praksom štampanja QR koda na svojim novčanicama.

Silikonske narukvice su jeftin i efektan promotivni artikal.

Poliesterske narukvice sa QR kodom prilagodjene Vama

Mi naše poliesterske narukvice sa qr kodom često nazivamo identifikacionim narukvicama. Sa njima ćete osigurati Vaš hotel, kamp, zabavni park, koncert, kongres ili festival. Možete na njima da promovišete sebe ili sponzore. Lako ćemo uz pomoć naših digitalnih štampača poslednje generacije napraviti štampu od koje će Vam zastati dah.

Pokazaćemo Vam neke uzorke koje smo radili za naše klijente. Radimo ih u više boja sa odličnom završnom obradom. Lako se obmotavaju i zatvaraju. Možete biti sigurni da je nećete izgubiti.

Radili smo ih često za bazene i spa centre, a odlično su se pokazale u vodi i na treninzima.

Prilagodjavaju se svakom tipu zgloba i imaju veliku površinu koja ostaje za marketinške potrebe. Naše narukvice sa QR kodom su vrlo ekonomične i spadaju u sam vrh proizvoda koje možete dobiti kod nas sa odličnim odnosom cene, kvaliteta i rezultata koje može da pruži.

Ako želite možemo ih numerisati, a možemo Vam ih pripremiti bez ikakvih oznaka sem qr koda.

Mekane su i vrlo udobne.

 

Ako mislite da Vam trebaju poliesterske narukvice sa qr kodom, javite nam se.

Možete nas pozvati na 011 29 60 494 ili nam pišite na naš email office@promologo.rs.

Ako želite da nas posetite nalazimo se na Novom Beogradu u ulici Bežanijski zimovnik 1a.

Pokazaćemo Vam još puno proizvoda koji Vam sigurno trebaju u poslovanju. Sve naše proizvode izradjujemo sa ljubavlju i to se na kraju primeti. Sve što radimo je na visokom nivou kvaliteta.

Javite nam se, čekamo Vas!