POLIESTERSKE NARUKVICE

U PONUDI IMAMO JOŠ : 

 

  • PAPIRNE BOP NARUKVICE
  • ID-ALL INCLUSIVE NARUKVICE 
  • PAPIRNE TYVEK NARUKVICE
  • POLIESTERSKE NARUKVICE SA QR KODOM
  • PLASTIČNE VYNIL NARUKVICE
  • SILIKONSKE NARUKVICE

Poliesterske narukvice, gde ih možete koristiti?

Firma Promo Logo izradjuje poliesterske narukvice koje su izdržljive, fleksibilne i otporne na vodu. Koristimo samo materijale poznatih svetskih proizvodjača koji garantuju za svoj proizvod. Krajnji proizvod je vrhunskog kvaliteta zahvaljući našim ditigalnim mašinama za štampu poslednje generacije.

Do sada smo ih najčešće radili za koncerte, sportska dešavanja, klubove, festivale, hotele, spa centre, teretane, kongrese, dečije igraonice i mnogo drugih sličnih dogadjaja i mesta. Organizatori ih najčešće koriste za identifikaciju posetilaca.

S obzirom da mogu dugo da traju, savršene su za višednevnu upotrebu. Lako se peru i vrlo brzo suše. Odlične su za kontrolu ulazaka gde nije neophodan tačan broj posetilaca. Ako Vam je bitno da znate trenutan broj posetilaca, izradjujemo poliesterske narukvice sa qr kodom koje Vam to omogućavaju.

Materijal je fleksibilan, mek i nećete osećati narukvicu od poliestera na ruci. Brzo i lako se navlači i ne treba Vam pomoć druge osobe da biste je zatvorili. Podesiva je, pa će odgovarati svakom polu i uzrastu.

Poliesterske narukvice koje mi izradjujemo imaju dobru cenu i odličan kvalitet. Zahvaljujući kvalitetu sirovina koje koristimo za njihovu izradu i digitalnoj štampi bićete ponosni što učesnici ili posetioci imaju tako dobre poliesterske narukvice. Ako su Vam potrebne narukvice koje se koriste više dana, ne razmišljajte dalje.

Poliesterske narukvice možemo da izradimo za Vas u velikim ili malim tiražima. Mogu biti odlično rešenje kako za male tako i za velike dogadjaje.

To je jedno najjeftinijih i najboljih rešenja za brzu kontrolu ulaza.

Silikonske narukvice su jeftin i efektan promotivni artikal.

Poliesterske narukvice su najbolja i najjeftinija zamena za papirne ulaznice

Danas su retka dešavanja širom sveta koja koriste klasične ulaznice. Jedna od zamena za njih su poliesterske narukvice. Nisu skupe, teško ih je izgubiti i mogu se koristiti više puta. Mogu se nositi par dana bez problema.

Gotovo da nema potrebe da ih skidate tokom festivala ili boravka u nekom hotelu. Ako ima potrebe, možemo ih osigurati da ne mogu da se prenesu drugoj osobi. Tako se potpuno sprečava eventualna zloupotreba poliesterskih narukvica. Ipak pored pored svoje osnovne funkcije za identifikaciju, mogu da imaju i još jednu sjajnu namenu.

To je marketing.

Poliesterske narukvice su moćno sredstvo za reklamiranje. Sa dobrim dizajnom nebo je granica! Ako nemate pripremljeno rešenje, rado ćemo Vam pomoći. Tim naših dizajnera već ima puno iskustva sa vizuelnim rešenjima za više vrsta narukvica. Samo nam recite koje su Vaše potrebe.

Osim poliesterskih narukvica možemo Vam napraviti papirne tyvek ili bopp narukvice, silikonske narukvice, poliesterske narukvice sa qr kodom, id-all inclusive narukvice i plastične vinil narukvice.

U današnjem svetu je brendiranje postalo jako važno, pa zašto ne biste iskoristili priliku koja Vam se pruža.

Naša ditigalna štampa je gotovo savršena i niste svesni kako je danas moguće postići gotovo nestvaran kvalitet štampe. Boje su savršene i toliko žive da se skoro može postići kvalitet fotografije.

Možemo odštampati Vaš logo ili slogan.

A može biti odlično mesto za promociju Vašeg sponzora. U svakom slučaju dobićete narukvicu koju će Vaši posetioci ili učesnici želeti da zadrže i posle dogadjaja koji ste organizovali.

Silikonske narukvice su jeftin i efektan promotivni artikal.

Brendirane poliesterske narukvice

Poliesterske narukvice su više od obične ulaznice ili propusnice. Zahvaljujući novim mogućnostima štampe možemo ih izraditi u puno različitih stilova. Pozovite nas ili dodjite do nas pa ćemo Vam objasniti šta je sve moguće. Danas je postalo sasvim uobičajeno da se poliesterske narukvice koriste za brendiranje.

Zato su one postale zamena klasičnim papirnim kartama koje možete vrlo lako izgubiti. Zašto tražiti kartu po džepovima kada Vam je narukvica uvek pri ruci.

Savremeno rešenje, ako Vam treba sigurnosna narukvica koja funkcioniše brzo i lako.

Možemo uraditi koju god boju želite, biće dovoljno da nam date color code te boje. Dobićete tako tačno boju koju ste želeli, bez povećanja cene. Cena je toliko pala u odnosu na pre desetak godina da možemo reći da ne postoji bolje i jeftinije rešenje koje bi moglo da zameni poliesterske narukvice.

S obzirom na kvalitet štampe i završnu obradu, naše poliesterske narukvice postaju modni detalj. Danas je sasvim normalno da ih ljudi nose umesto sata ili klasične narukvice, kao suvenir.

Danas je ceo proces automatizovan pa je njihova izrada brza i u odličnom kvalitetu.

Ne zavisimo od dobavljača i sve završavate u našim prostorijama. Radimo razne vrste narukvica više od 10.godina i za nas ne postoje nerešive situacije. Poliester od kojih izradjujemo narukvice je odličnog kvaliteta i jako je izdržljiv.

Prijatan je za nošenje i ne izaziva alergijske reakcije. Kiša ili voda ne utiču uopšte na njih, a jako brzo se suše.

Ekološki su sasvim prihvatljive i mogu se reciklirati.

Silikonske narukvice su jeftin i efektan promotivni artikal.

Dizajn poliesterske narukvice po Vašoj želji

Možemo Vam ponuditi puno boja. Ako niste sigurni uvek preporučujemo neke mirnije boje kako bi vizuelni rezultat štampe bio maksimalan. Ali dizajn je danas takav da se rade namerno nespojive stvari. Sve zavisi od klijenta i njegovih potreba.

Neko voli diskretnu reklamu, dok drugi to ne priznaju kao oglašavanje. Zato će Vam neko od naših dizajnera uvek predložiti ako misli da možemo da Vam ponudimo još bolje rešenje.

Ako imate već gotovo rešenje to će biti savršeno jer na taj način kratimo rok izrade i isporuke.

Štampa je savršena tako da je falsifikovanje gotovo nemoguće, sem ako imate iste mašine i tehniku izrade kao i mi. Ali tako nešto nam se nije desilo do sada. Na kraju poliesterske narukvice postaju suvenir posle dogadjaja.

A to je odličan način da se Vaš brend ili brend Vašeg sponzora i dalje reklamira i promoviše.

Materijal je izuzetnog kvaliteta i napravljen je od vlakana velike gustine. Zato kažemo da su naše poliesterske narukvice gotovo neuništive.

Zato su našle široku primenu, posebno za dogadjaje ili prilike koje traju nekoliko dana. Čak i pri dužem nošenju zadržavaju postojanost štampe i kvalitet materijala. Zato ne morate da se brinete da li će izdržati. Dizajn poliesterske narukvice može biti baš onakav kakav vi želite.

Mi ih izradjujemo, a Vi odredjujete kako će izgledati. Zato smo u stanju da napravimo personalizovane poliesterske narukvice sa rešenjem koje je Vama potrebno. I to po odličnoj ceni, u vrhunskom kvalitetu.

Silikonske narukvice su jeftin i efektan promotivni artikal.

Ako mislite da vam trebaju poliesterske narukvice, pozovite nas!

Nadamo se da smo objasnili gde sve mogu da se koriste poliesterske narukvice. Medjutim postoji još dosta mesta koja ni nama ne padaju na pameti zato se i mi nekad iznenadimo za neku narudžbinu. Pogotovu kakva rešenja imaju neki naši klijenti.

Ali ako nemate ideju u kom stilu želite poliesterske narukvice, pogledajte neka rešenja i primere kako su drugi to radili na Pinterest-u.

Ako i tu ništa ne pronadjete rado ćemo Vam pomoći.

Naš tim dizajnera već ima veliko iskustvo. Uradili su više stotina različitih dizajna narukvica od različitih materijala za naše klijente. Daće Vam nekoliko predloga koji mogu da se promene. Ne brinite i ako nemate nikakvu ideju, mi ćemo napraviti rešenje koje će Vam odgovarati.

Poliesterske narukvice su udobne, sigurne, izdržljive, dugotrajne, mogu se prati, nemaju neprijatan miris, mogu se reciklirati i ne izazivaju alergijske reakcije.

Možda ćete pomisliti da su savršene, što nije daleko od istine.

Zato ako ste zainteresovani pozovite nas na 011 29 60 494 ili nam pišite na naš email office@promologo.rs

Imamo još puno proizvoda koje izradjujemo i sigurni smo da ćete pronaći još nešto što Vam treba u poslovanju.

Nalazimo se na Novom Beogradu u ulici Bežanijski zimovnik 1a. Biće nam drago da nas posetite i pogledate šta sve možemo da Vam ponudimo.

Jedan deo je prikazan na našem web sajtu, ali još puno proizvoda čeka svoju stranicu.

Čekamo Vas!