preslikači od cirkona

Da li znate šta su u stvari cirkoni?

Cirkoni su mineral koji pripada grupi nezosilikata i formira se u zemlji. Uglavnom je providan, ali može se pojaviti u žutoj, crvenoj, plavoj i zelenoj boji. Ime cirkon je persijskog porekla i u prevodu znači “zlatna boja“.

Cirkoni podsećaju na dijamante pa se zato često koriste kao njihova jeftina zamena. Razlika je očigledna poznavaocima, ali običnim ljudima će delovati isto. Zato su cirkoni odlična alternativa dijamantima. Ovi kristali se već dugo koriste. Od ukrašavanja kraljevske odeće do današnje dizajnerske odeće. 

Nekada je najveći proizvodjač cirkona bio Sovjetski Savez, da bi sredinom prošlog veka jedna američka kompanija preuzela primat. Njeni cirkoni su bili gotovo savršeni.

Danas je proizvodnja cirkona u svetu toliko masovna da je njihova prodajna vrednost jako niska.

Tako je i počela upotreba cirkona na odeći. Na ocenjivanje cirkona utiču četiri faktora:

  • Čistoća

  • Broj karata

  • Boja

  • Kvalitet obrade

Kao što smo rekli, koriste se već nekoliko vekova. Ipak najpopularniji su bili u Indijskoj tradicionalnoj odeći. Kod njih je obavezno da delikatan vez bude optočen cirkonima. Ta njihova opčinjenost svetlucavim vezom je i dalje prisutna.

Medjutim ona se proširila i na ostatak sveta, ali na malodrugačiji način. U zapadnom svetu je jako popularna i na ceni odeća ukrašena cirkonima. Proizvodjači najčešće rade preslikače sa cirkonima. Oni se rade tako što se cirkoni polože na posebnu foliju, a zatim se nalepe posebnom presom na odeću.

Možda ovo deluje jednostavno, ali nije baš tako. Morate imati posebne mašine i znanje za to.

Cirkonima možete napraviti bukvalno i sliku!

Nekada su to bili motivi prirode, dok preslikači od cirkona mogu bukvalno da pariraju štampi. Moguće je napraviti savršene detalje. Danas je uobičajna proizvodnja cirkona koji su savršeno ujednačeni i dobro polirani.

Sa pažnjom su izradjeni i imaju veliku finoću. Mi radimo samo sa visokokvalitetnim cirkonima. Zato su naši preslikači od cirkona bar dva koraka ispred ispred sličnih koji se uvoze iz Kine ili Indije.

Naša prednost je u tome što mi možemo Vama da se prilagodimo. I to što ne morate da poručite milionske tiraže. Uradićemo brzo dizajn ako ga nemate. Mi u svakom trenutku imamo bar osam do deset miliona cirkona na raspolaganju.

Naravno, različitih boja i oblika.

Naši preslikači od cirkona su jako dobri za personalizovanje predmeta kreiranjem slova ili posebnog dizajna. Sam proces izrade nije težak, ali zahteva iskustvo. Prvo se izradjuje na mašini kalup koji će primiti cirkone.

Da li se i dalje koriste preslikači od cirkona?

Kako da ne i to više nego ikada. Preslikači od cirkona su najbolji način prenosa cirkona na odeću. Pogledajte najnovije kolekcije iz sveta visoke mode i primetićete da su oni nezaobilazni. Sve to se prenosi i na svakodnevnu modu.
Cirkone ćete naći na majicama, pantalonama, kapama, kaiševima, cipelama……
Bukvalno se preslikači od cirkona mogu koristiti na svim modelima odeće i obuće. Daju svakom komadu dozu luksuza i otmenosti. Na zapadu je sasvim uobičajeno da se cirkonima ukrašavaju venčanice. Po broju porudžbina kod nas možemo reći da su cirkoni apsolutno u modi.
Radimo preslikače od cirkona savršeno tačno i precizno. Sve to je zahvaljujući našim mašinama, softveru i radnicima koji imaju veliko iskustvo.
Medjutim odeća sa cirkonima nije samo za svečane prilike. I sami se možete setiti da ste bezbroj puta videli majicu koja umesto štampe ima cirkone. Oni jesu skuplji od štampe, ali imaju nešto luksuzno što štampa nikada ne može imati.
Ako želite da podignete Vaš brend za stepenik više, cirkoni su ono što Vam treba. Možemo našim preslikačima od cirkona preneti na bilo koji deo odeće Vaš logo ili promotivnu poruku. To se radi uz pomoć termo prese na temperaturi od 160 stepeni. Za ceo proces je dovoljno 15 sekundi.
Za održavanje neće biti potrebno previše truda. Naši cirkoni su perivi u veš mašini i otporni su na iskuvavanje. Naš savet je da deo odeće sa cirkonima koji perete u veš mašini uvek okrenete naopako.

Ipak cirkon je bliži dijamantu nego bilo koji drugi prirodni dragulj.

Njegov sjaj i presijavanje je nešto što je uporedivo sa dragim kamenjem. Medjutim njegovu popularnost ne treba da umanji to što se često doživljava kao jeftina imitacija dijamanta. On je jedinstven kamen i to treba ceniti. Briljantan sjaj cirkona u kombinaciji sa njegovom tvrdoćom i rasponom boja čini ga vrlo poželjnim.

Zato je toliko popularan u modnom svetu. Cirkoni se mogu preneti na gotovo svakoj vrsti materijala.  

Oni su jedan od najjednostavnijih i najkreativnih načina da odeći dodate sjaj bez prevelikog troška. Cirkoni zaista prave razliku, a mogu se peglati i održavati kao i sva druga odeća.

Sa njima će Vaša odeća izgledati moderno i sa puno stila.

Podloga za miš

Pogledajte na YouTube kako se nanose preslikači od cirkona!

Naši preslikači od cirkona su jako dobri za personalizovanje predmeta kreiranjem slova ili posebnog dizajna. Sam proces izrade nije težak, ali zahteva iskustvo. Prvo se izradjuje na mašini kalup koji će primiti cirkone. Zatim se cirkoni nanose na foliju i na kraju se preslikač od cirkona postavi na tkaninu.
Pod presom koja je zagrejana, cirkoni se vrlo brzo zalepe za proizvod.
Ako Vas zanima taj proces možete ga naći na YouTube.
Da ne zaboravimo da Vam pomenemo da treba izbegavati hemijsko čišćenje odeće sa cirkonima jer se može desiti da oni dobiju žutu boju usled njihovih hemikalija. Zato ih perite bez brige u veš mašini, ali obavezno ih okrenite naopako.
Zato što može da se desi da se otkine cirkon u dodiru sa bubnjem veš mašine. Ako perete obuću koja na sebi ima cirkone kupite džak koji je baš za to namenjen.
Nije skup, a možete u njemu prati sve ono što može biti oštećeno u dodiru sa metalnih bubnjem.

Mi sve naše proizvode radimo s ljubavlju i nadamo se da ćete to primetiti. Mi ne radimo posao samo da bi radili, mi pokušavamo da ovaj svet učinimo boljim mestom za život.

Trudimo se da svaki naš proizvod izadje kao nešto najbolje što možete da nadjete na tržištu. I to po normalnoj ceni!

Znamo da to naši klijenti cene i vraćaju nam se. Naše mašine i softveri su poslednje generacije.

Zato i možemo da Vam garantujemo za naše proizvode. Iza nas je više od dvadeset godina iskustva.

I sve što radimo je na svetskom nivou kvaliteta!

Naši preslikači od cirkona su jako dobri za personalizovanje predmeta kreiranjem slova ili posebnog dizajna. Sam proces izrade nije težak, ali zahteva iskustvo. Prvo se izradjuje na mašini kalup koji će primiti cirkone.

Ako imate bilo kakvo pitanje biće dovoljno da kliknete ovde.

Time ćete biti prebačeni na našu kontakt stranu gde ćete naći sve naše telefone i druge podatke.

Ne ustručavajte se, pozovite nas!

Ili nas posetite na Novom Beogradu. Nalazimo se u blizini nove autobuske stanice.

Bilo bi nam drago da se upoznamo i započnemo saradnju!