Moderni tepisi br.7032

Šifra proizvoda: 7032 Kategorija: , , Ознаке: , ,

Naši tepisi su izradjeni od poliestera i polipropilena, a to su dve vrste sintetičkih materijala od kojih se proizvodi 80% tepiha na svetu.

Imamo u ovom trenutku sedam vrsta tepiha podeljenih po sledećim oznakama: Kristal, kašmir, saten, etno, alegra, velvet i bambo.

Svaki od njih ima neke karakteristike po kojima se razlikuje. Biće dovoljno da nam kažete nekoliko podataka na osnovu kojih ćemo Vam reći koja vrsta tepiha će biti savršena za Vas.

Radimo tepihe metodom štampanja, što znači da možemo da uradimo na njima dezen, logo ili boju koju poželite!

Ako nemate iskustva ili vremena za kreiranje tepiha, naši dizajneri će Vam pružiti svu neophodnu pomoć. U svakom slučaju, biće lako da učinite bilo koju prostoriju prijatnom za boravak i izrazite svoj stil kroz dezen ili boju.

Imamo predlog dimenzija na stranici svakog proizvoda, ali ako želite neku drugu veličinu tepiha biće dovoljno da nas pozovete. Možemo ih izraditi u obliku koji poželite, širine do 1.6 metara i dužine do 30 metara.

Dizajn, boju i logo na svakom tepihu možemo zajedno da kreiramo. Radimo sve ono što je nemoguće u klasičnim salonima koji prodaju tepihe.

Naši tepisi odgovaraju svim podnim oblogama i imaju odlične termoizolacione karakteristike.

Ako je pod suviše klizav, za neke modele preporučujemo podloge protiv klizanja tepiha. S obzirom da su izradjeni od sintetičkih vlakana čišćenje će biti lako, a mrlje će se skinuti sa tepiha bez problema.

Naši tepisi su otporni i većina je predvidjena za veliki promet ljudi. Sve tepihe štampamo na digitalnim mašinama poslednje generacije. Štampa je vrlo postojana, a uz redovno održavanje svi naši tepisi će Vas dugo služiti.

Možda deluje čudno da se tepisi štampaju, ali je to danas jedan od glavnih načina izrade nižeg i srednjeg cenovnog ranga tepiha.

Uz pomoć najnovijih softvera sa kojima radimo, nijedan dizajn ili boja kod nas nisu nemogući.

Neka Vaš novi tepih postane platno za kreativnost i Vaš dizajn.

Ako želite tepih po Vašem ukusu, ne morate da tražite dalje!

Dodatne informacije

VELIČINA

160cm x 240cm, 100cm x 200cm, 120cm x 180cm, 140cm x 200cm, 160cm x 300cm, 80cm x 160cm, 80cm x 200cm

VRSTE TEPIHA

ALEGRA, BAMBO, CASHMIR, CRISTAL, ETNO, SATEN, VELVET