Termosi Venti

Šifra proizvoda: Termosi Venti Kategorija: Ознаке: , , ,

Termosi Venti se najčešće koriste u domaćinstvima, ali se često koriste i van kuće. Medjutim, danas postoji puno vrsta termosa, a neki se čak koriste u industriji.

Mi ne radimo industrijske termose, mi štampamo i prodajemo termose sa Vašim logom ili nekim natpisom koji Vi poželite.

To su uglavnom termosi različitih veličina, ali za ličnu upotrebu.

Zavisno od vrste površine termosa, zavisi vrsta štampe koja će se primeniti. Kao što smo pomenuli, štampu na termosima radimo UV štampom, tehnikom laserske gravure ili tehnikom sublimacione štampe.

UV štampa je jedan od najboljih procesa štampanja ikad stvorenih i granica njene upotrebe je gotovo nezamisliva. Mi na našim UV štampačima radimo desetine raznih proizvoda, možda i stotine. Ako budete došli do nas možemo Vam pokazati uživo kako izgleda proces UV štampe. Ona ubrzava i pojednostavljuje personalizaciju štampe, tako da smo u mogućnosti da uradimo više malih serija koje se po nečemu razlikuju.

Laserska gravura je još jedan odličan način za brendiranje termosa. Ona je vrlo popularna u grafičkoj industriji i daje mogućnost stvaranja vrhunske štampe, u ovom slučaju na termosima. Vrlo je često koristimo, a nedavno smo nabavili iz Italije mašinu za lasersku gravuru poslednje generacije. Kod nas je ovo omiljena vrsta štampe za sve vrste metala.

Sublimaciona štampa predstavlja hemijski proces kojim se boja, u ovom slučaju štampa, dejstvom toplote i pritiska prenosi na površinu termosa. Odlična tehnika, ali nije za sve vrste termosa.

 

Dodatne informacije

BOJA

Bela, Crna