REKLAMNE TRAKICE

Saznajte nešto novo. Ovaj put su u pitanju reklamne trakice!

Reklamne trakice su neizostavni detalj u trgovinama, velikim firmama ili na kongresima. To je proizvod koji se pokazao kao najsigurniji i najbolji u indentifikaciji zaposlenih ili učesnika neke manifestacije. Čak i za firme sa malim budžetima to je neizostavni alat.

Dovoljno je da na reklamnu trakicu koju nosite oko vrata zakačite id karticu sa vašim osobnim podatcima. Tako ćete bez problema i preturanja po džepovima proći kontrolu ili ući na vrata koja su namenjena samo zaposlenima.

Bićete kreativniji, slobodniji i moći ćete radite i u hodu. Reklamne trakice su najjeftinija i najsigurnija pomoć sistemu za autentifikaciju. Jednostavno ne postoji dostojna zamena!

Medjutim reklamne trakice se mogu koristi za razne druge stvari. Možete okačiti vaše ključeve, foto aparat ili mobilni telefon. I nećete potrošiti puno novca jer ovaj naš proizvod ne košta puno. A sjajan je za štampanje logoa vašeg brenda.

Nije baš najbolji za neke duge reklamne poruke, ali za poruke od par reči je savršen. Upečatljiv je jer se uvek nalazi u visini očiju.

I koliko god se trudili, nećete moće da ga izbegnete.

Mi imamo sjajan izbor uzoraka. Materijali su vrhunski. Postoji više modela za kačenje kartica ili druge opreme, zavisno od težine. Kod nas su veliki kupci trakica kongresni centri, velika preduzeća i hoteli. Naravno imamo puno porudžbina manjih firmi iz različitih segmenata industrije.

Pitanje je samo koju izabrati.

Mi ih radimo po meri zavisno od pola i uzrasta. Zavisi naravno i za koju granu industrije je previdjena. Neka standardna širina reklamnih trakica je od 10 do 20 milimetara.

To je savim dovoljna površina za štampu.

Reklamne trakice su neizostavni detalj u trgovinama, velikim firmama ili na kongresima.

Hajde da malo dublje zaronimo.

Bez obzira da li radite na otvorenom ili u kancelariji naše reklamne trakice će vam omogućiti da budete sigurni da je nećete izgubiti. Uvek želimo da napravimo proizvod koji je siguran i koji će vam omogućiti da budete aktivni i kreativni. To smo postigli izradom personalizovanih okovratnih trakica.

Naša reklamna traka je jaka i izdržljiva. Ako vam je potrebno možemo izraditi za vas personalizovane kartice za vaše zaposlene. Biće dovoljno da nam pošaljete podatke koji su potrebni za izradu kartica. Za dizajn imamo već nekoliko pripremljenih formi koje će odgovarati većini. Medjutim ako imate neke posebne zahteve, mi smo spremni.

Već smo radili za policiju i vojsku Srbije čije smo sve zahteve bez problema ispunili.

Kada budete hteli da poručite reklamne trakice obratite posebno pažnju na nekoliko sledećih detalja:

  • Maksimalna zaštita. Zato proverite da li je vaša kartica, telefon ili fotoaparat siguran oko vašeg vrata. Uz vrhunsku reklamnu trakicu nećete morate da brinete za njih.

  • Kvalitet i vek trajanja. Dobra reklamna traka je napravljena da dugo traje i oglašava vas. Bitno je da izdrži test vremena i teške uslove.

  • Podesiva dužina. Ovo je vrlo važno jer možemo da napravimo reklamnu trakicu po vašem zahtevu. Možemo da napravimo za vas seriju koja će odgovarati svim vašim radnicima.

  • Prepoznatljiv i moderan dizajn okovratne trakice. Znamo da je estetika važna koliko i funkcionalnost. Zato reklamne trakice možemo napraviti u većini boja. Štampa je najmanji problem. Lako ćemo uskladiti trakicu sa stilom vaših zaposlenih, pazeći na njihovu individualnost.

Više od 10 godina proizvodimo i dizajniramo nove modele reklamnih trakica. Već smo ih usavršili do perfekcije. Dajte nam predlog i videćete šta smo sposobni da napravimo.

Zato je naša reklamna trakica postala jednostavna i bezbedna.

Naše trake oko vrata nude udoban hvat koji je siguran i dugotrajan!

Reklamne trakice su neizostavni detalj u trgovinama, velikim firmama ili na kongresima.

Da li je reklamna trakica skupa?

Uopšte nije skupa. Mi pravimo prvoklasne reklamne trakice po vrlo povoljnim cenama. Ipak cena zavisi od više faktora. Na primer širina, način štampe, vrsta karabinjera…….

Ali šta god izabrali, cene su više nego povoljne. Izbrendiraćemo ih ili ćemo odštampati neku kratku reklamnu poruku. Kvalitet i vrednost su stvari kojima uvek težimo. Ali po razumnim cenama za naše klijente. U toku 2019.godine smo preradili sistem pričvršćivanja, tako da su sada naše trakice oko vrata mnogo lakše i sigurnije za korišćenje.

Reklamne trake sa imenima pomažu da se identifikuju ljudi koji posećuju vaše poslovne prostore. Zato su savršeni za zaposlene i posetioce. Poboljšavaju sigurnost svih ljudi, a možete da počnete da razmišljate o izradi brendiranih reklamnih traka za dobrodošlicu novih članova tima ili vaših poslovnih partnera.

Uz mnogo boja, lako ćete naći onu koja je savršena za vašu firmu. Nakon toga, naši dizajneri će vama prilagoditi reklamnu traku. Možete dodati imena, naslove poslova ili logo i naziv firme na reklamnu traku.

Šta god vam padne na pamet mi to možemo to da uradimo!

Reklamne trake imaju zaista široku upotrebu. Mi smo ih radili za studente, profesore, bolnice, državne organe i institucije, koncerte, teretane, kongrese, medije, hotele, firme……

To je ono što smo se u dva minuta setili. Personalizovane reklamne trake su odličan promotivni materijal zbog niske cene i velike vidljivosti. Oni su jedan od najkorisnijih i najpraktičnijih promotivnih proizvoda.

Zašto sve to ne biste iskoristili dodavanjem poruke ili vašeg logotipa?

Na taj način ćete napraviti odličnu promociju vaše kompanije ili dogadjaja dajući vašem brendu originalnu reklamu.

Reklamne trakice su neizostavni detalj u trgovinama, velikim firmama ili na kongresima.

Ako ste zainteresovani, predlažemo vam da nas kontaktirate.

Kliknite ovde i bićete prebačeni na našu kontakt stranu. Tu ćete naći sve potrebne podatke da stupite u kontakt sa nama. Nadamo se da ćete doći do nas gde ćemo vam pokazati šta smo sve u mogućnosti da napravimo za vas.

A verujte nam da ćete biti prijatno iznenadjeni.

Čekamo vas!