ŠTAMPA NA ŠOLJAMA

Štampa na šoljama? Kreirajte je sa nama!

Uz našu pomoć napravićemo Vam savršenu foto šolju. Štampa na šoljama je naša specijalnost!

Radimo ih u svim veličinama. Ako imate neku želju van standarda, pošaljite nam upit pa ćemo se raspitati da li ih ima na raspologanju. Sve naše šolje su uradjene od prvoklasne keramike i pogodne su za upotrebu u mikrotalasnoj pečnici. Više od 90% šolja koje isporučimo klijentima su bele boje.

Mi Vam preporučujemo belu boju jer su najpogodnije kada je u pitanju štampa na šoljama. Medjutim ako Vam je potrebna neka druga boja, uvek postoji mogućnost da proverite sa nama da li je to izvodljivo u tom trenutku.

U tim slučajevima zavisi od toga koliko Vam je hitna isporuka.

Naša štampa na šoljama je savršena!

Možemo preneti na nju precizno i jasno bilo koju fotografiju. Koliko god da je boja u pitanju. Radili smo šolje sa fotografijama sa razne prigode. Za venčanja, rodjendane, odmore….

Personalizovane šolje predstavljaju sjajan poklon koji se često naručuje kod nas. Pristupačna cena i jednostavno prilagodjavanje dizajna su veliki plus ako razmišljate koji proizvod da odaberete za poklon. To je poklon koji traje godinama, a koristimo ga gotovo svi svakog dana.

Vaš brend ili logotip mogu izgledati sjajno zahvaljući našim mašinama poslednje generacije koje rade štampu našoljama. Bićete izuzetno zadovoljni kvalitetom štampe i šolje!

Ako želite malo da začinite stvari, odaberite neku šaljivu poruku.

To je način da svakom vlasniku Vaše šolje popravite raspoloženje tog dana. Ako niste sigurni koji stil ili dizajn štampe Vam se dopada, pogledajte našu galeriju slika. Štampa na šoljama nekim malim detaljem može izgledati vrlo moderno i sveže.

Medjutim ako je Vaša firma tradicionalna ili su pravila stroga, lako ćemo napraviti takav dizajn.

Za to je zadužen tim naših dizajnera koji imaju veliko iskustvo u nekonvencionalnom dizajnu, ali se odlično snalaze u korporacijskom vizuelnom identitetu.

Štampa na šoljama je naša specijalnost! Radimo ih u svim veličinama. Ako imate neku želju van standarda, pošaljite nam upit pa ćemo se raspitati da li ih ima na raspologanju. Sve naše šolje su uradjene od prvoklasne keramike i pogodne su za upotrebu u mikrotalasnoj pečnici.

Ako niste sigurni za šolju, pitajte nas!

Personalizovane šolje su popularne već decenijama. Sam kvalitet šolja i njihov dizajn se jako malo promenio.
Medjutim opcije štampe na šoljama se drastično promenio. Zahvaljući novim alatima i moćnim softverima, ne postoji ništa što ne može da se odštampa. U to u vrhunskom kvalitetu.
Zahvaljujući našim mašinama poslednje generacija, možemo uraditi sve ono što je poslednji trend u svetu. Godinama pratimo trendove i trudimo se da ih primenimo u našoj proizvodnji. Radimo štampu na šoljama u svim bojama i stilovima. Ali uvek postoji još nešto novo. Ali i to ćete naći u našoj ponudi.
Biće dovoljno samo da malo „zagrebete“.
Ali ako ne želite da rizikujete, uvek igrajte na sigurno. To je bela šolja, klasičnog dizajna. Postoji nekoliko veličina i oblika. One su i najzahvalnije za sve vrste štampi na šoljama. Postoje obložene i neobložene šolje. Obložene šolje su premazane posebnim materijalom koji je sposoban da primi kvalitetno otisak štampe.
U ovom slučaju je površina šolje za štampu uvek bela. Na taj način štampa izgleda uvek savršeno.
Neobložene šolje su druga vrsta. To su u stvari sve šolje koje se pojavljuju u drugim bojama. U stvari to je keramika bez dodatnih premaza. Može se bojiti kako nam je volja, jer ne sadrže premaz koji imaju obložene šolje.
Neka dva osnovna oblika koja se koriste za štampu na šoljama su cilindrične i konusne šolje.
Uopšteno govoreći, uvek je lakše raditi sa šoljama cilindričnog oblika. Efekat štampe je mnogo ubedljiviji i mogu da se rade svi dizajni koji su potrebni. Zato Vam savetujemo da ne razmišljate o konusnim šoljama. Krajnji rezultat je uvek lošiji.
Uvek dajte prednost šolji cilindričnog oblika. Postoje još i šolje čudnih oblika, ali Vam savetujemo da ih obavezno izbegnete. Ako želite da se predstavite u pravom svetlu, zaboravite na šolje čudnog oblika. Neravne su i štampa vrhunskog kvaliteta će izgledati bedno.
I uvek su puno skuplje od klasičnih belih šolja!
Štampa na šoljama je naša specijalnost! Radimo ih u svim veličinama. Ako imate neku želju van standarda, pošaljite nam upit pa ćemo se raspitati da li ih ima na raspologanju. Sve naše šolje su uradjene od prvoklasne keramike i pogodne su za upotrebu u mikrotalasnoj pečnici.

Kako se radi štampa na šoljama?

Kada je štampa na šoljama u pitanju, najbolje je raditi digitalni print. Postoje dva osnovna procesa nanošenja štampe na šoljama.

To su :

  • Sublimacija boje. Ovo je jedan od najčešćih načina kada se radi štampa na šoljama. Ovo je proces pri kojem se posebna vrsta mastila prenosi na papir. Zatim se štampa na šolji prenosi uz pomoć jake toplote na samu šolju. Na taj način se ceo Vaš dizajn prenosi savršeno na spoljnji deo šolje. Ovaj proces je započeo Noel De Plasse 1957.godine u Francuskoj. Prednosti su sledeće: Troškovi su niži, lako se može nabaviti repromaterijal, štampu je jako teško zagrebati. Nedostatci su sledeći: Štampa je moguća samo na obloženim belim šoljama, trošak zamene mastila može biti jako skup. 

  • Štampač sa belim tonerom. Ovo je najnovija tehnoligija štampe na šoljama! Ovo je verzija 2.0 u odnosu na sublimaciju boje. Ovi štampači su slični štampačima koji se koriste decenijama. U njemu se nalazi toner na bazi plastike koji radi štampu na šolji. Medjutim ovaj toner može da štampa na mnogim materijalima. Revolucionarnim ga čini beli toner. Zahvaljujući njemu savršeno štampa u beloj boji. Prednosti: Šolje ne moraju da budu obložene, mogu biti u svim bojama, odlična tehnologija koja nije samo za štampanje šoljica. Mane: Cena je mnogo veća nego za sublimacionu štampu, ako se ne nanese savršeno lako će se izgrebati.

Naša štampa na šoljama je savršena! Možemo preneti na nju precizno i jasno bilo koju fotografiju. Koliko god da je boja u pitanju. Radili smo šolje sa fotografijama sa razne prigode.

Nadamo se da smo Vam sada malo olakšali na putu koju šolju izabrati. Zavisno od budžeta i potreba, nadamo se da će Vam sada biti malo lakše u izboru.

Ako želite da uspostavite saradnju sa nama, biće dovoljno da kliknete ovde!

Tu su naši kontakti i mapa sa podatcima gde se nalazimo u Beogradu.

Ako imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, pozovite nas ili nam pišite putem email-a.

Čekamo Vas!