Pogledajte više na našem YT kanalu Promo Logo

Pogledajte više na našem YT kabanlu Promo Logo

Dobrodošli, ovo je Promo Logo video stranica?

Imamo veliku strast prema poslu koji obavljamo i trudimo se da pružimo sve od sebe da biste dobili savršen proizvod. Skoro dvadeset godina naš tim radnika i dizajnera je posvećen tome da prevazidjemo Vaša očekivanja.

Pozivamo Vas da dodjete do nas i upoznate se bolje sa onim što radimo. Promo Logo video stranica će Vam pružiti tek nekoliko detalja iz našeg pogona. Videćete video kako se radi digitalna štampa na karticama za našeg uvaženog klijenta.

Prikazaćemo Vam i deo proizvodnje 3D stikera koji su postali planetarni hit. Ako imate vremena pogledajte još nešto iz naše proizvodnje, biće dovoljno da kliknete na You Tube video kanal.

Mi imamo iskustvo i mašine da oživimo Vaše ideje i zamisli. Naš cilj je da kreiramo za Vas nešto što ćena pravi način predstaviti Vašu firmu ili brend.

Raspolažemo svim resursima da to i ostvarimo. Naši rokovi isporuke su kratki, ali ako treba i to možemo da smanjimo. Kreiraćemo novu uslugu ili proizvod koji je prilagodjen Vašim potrebama i budžetu.

Napravićemo Vam proizvod koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Usluge koje Vam možemo ponuditi je digitalna štampa na solventnim i sublimacionim štampačima velikih formata. CNC i laserska gravura su naša specijalnost.

Lokalna štamparija u Beogradu koja razmišlja globalno!

Počeli smo pre 20. godina i neverovatno je koliko je štampanje u medjuvremenu napredovalo. Ponosni smo što smo to pratili i da smo danas deo toga. Kako bi zadovoljili potrebe naših klijenata posvećeni smo tome da ostanemo fokusirani na promene.

Aktivno učestvujemo na sajmovima širom Evrope i tu obezbedjujemo znanje. I opremu za rad, naravno. 

Setite se nas kada vam sledeći put bude trebao neki promotivni materijal ili proizvod koji izradjujemo. Videćete da smo po ceni i kvalitetu u samom vrhu najboljih štamparija u Srbiji.

Zato imamo puno klijenata koje godinama pratimo u njihovom napretku. Puno domaćih i stranih klijenata.

Zato bismo voleli da nas sledeći put pozovete.

Pokušaćemo da Vam pružićemo najbolje iskustvo, ako nam to dozvolite.

Bićemo srećni ako budemo uspeli u tome!

Ukrasne trake često izradjujemo od satena, poliestera ili polipropilena

Promo Logo će Vam pomoći da se probijete na vrh!

Mi smo retka štamparija koja saradjuje sa preduzećima svih veličina. Trudimo se da shvatimo šta im je potrebno i kako možemo da im pomognemo. Razmišljamo kako da naši klijenti dodju na najlakši i najefikasniji način do svojih potrošača.
Naša štampa čini da njihov proizvod izgleda još bolje.
Uz dobre ideje i dizajn, ništa nije nemoguće. Mi ćemo Vas uvek posavetovati i biti tu za Vas ako imate neku nedoumicu. Konstatno ulaganje u mašine i opremu nam omogućuje da radimo kvalitetnije, bolje i jeftinije proizvode i usluge.
Možete već danas stupiti u kontakt sa nama.
Dovoljno je pogledajte na dnu ove stranice i pronaćićete naše telefone ili e-mail.
Uz dugogodišnje iskustvo u štampi i marketingu pomoći ćemo Vašem brendu i poslovanju da raste. Koristimo najnovije tehnike u dizajnu kako bismo Vam isporučili najkreativnija marketinška rešenja. Od prilagodjenih rešenja za vizit karte za sve Vaše zaposlene do štampanja velikih dimenzija.
U svakom poslu gledamo da nadmašimo Vaša očekivanja.
Tokom poslednijh deset godina smo kupili puno novih digitalnih mašina koje su zamenile staru opremu. To je znatno povećalo broj izradjenih komada u toku jednog dana. Sam kvalitet je danas mnogo bolji, a cena niža nego ikada.
Sada možemo da se prilagodimo svim zahtevima. Od malih serija do serija koje radimo za multinacionalne kompanije.
Zato je moto naše firme „ kvalitetna štampa, po dobroj ceni i na vreme “.
Privesci za ključeve
Naša najvažnija imovina nisu mašine, već ljudi koji rade kod nas.
Uz njihovu posvećenost i znanje, u mogućnosti smo da Vam ponudimo najbolje što možete da očekujete na tržištu.
Ako ne verujete u to, dodjite do nas i lično se uverite.
Biće nam drago da se upoznamo i započnemo saradnju.
Ako imate bilo kakvo pitanje, pozovite nas.

 

Čekamo Vaš poziv!