3D TPU AMBLEMI

Zašto da odaberete baš nas za 3D TPU amblem?

Zato što ćete uštedeti vreme i završiti sve na jednom mestu. I naravno, bićete prezadovoljni kako je ispao vaš novi 3D TPU amblem.

Svi naši proizvodi se izradjuju od visokokvalitetnih materijala. Krajnji proizvod je vrhunskog kvaliteta i otporan je na habanje. Stalno usavršavamo proces proizvodnje amblema bili oni klasični ili reljefni amblemi.

Zato se uvek trudimo da ih prilagodjavamo potrebama klijenata.

Postoji puno raznih vrsta 3D TPU amblema. Iz našeg iskustva najteža je bila izrada amblema za policiju i vojsku Srbije. Kvalitet mora biti vrhunski i dostojan njih.

Tu smo stekli veliko iskustvo u primeni novih tehnologija i materijala. Zato danas sa pravom možemo reći da smo jedni od lidera u region za izradu amblema bilo koje vrste!

3D-TPU-amblemi

Gde se koristi 3D TPU amblem?

Zaista na puno mesta!

Imali smo puno narudžbina iz nekih sektora privrede za koje nismo ni pomislili da im treba takav proizvod. Ideju za izradu amblema za garderobu smo dobili na jednom velikom sajmu u Italiji. Bili smo oduševljeni kako izgleda krajnji proizvod.

Štampa i njen kvalitet su bili vrhunski.

I tako smo ušli u rizik kupovine mašina za izradu amblema. Ubrzo smo uz pomoć naših novih partnera iz Italije pustili u rad liniju za proizvodnju amblema. I tako su 3D tekstilni reljefni amblemi započeli svoj život u Srbiji. Slike koje su prikazane na našem web sajtu su dokaz kako prvoklasni amblemi za tekstil zaista treba da izgledaju.

Radili smo ih za domaće, ali puno i za Evropsko tržiste.

Danas se 3D reljefni amblemi koriste jako često u policiji, vojsci i na uniformama većine državnih organa. Sem njih velika potražnja za njima je iz sfere sporta. Kod njih je upotreba amblema za dresove sasvim uobičajena. Pored sportske, amblemi su detalj koji se jako često koristi u modi.

Amblem za jaknu je jedan od najtraženijih proizvoda kod nas kada je moda u pitanju.

Amblemi za kape, tašne i obuću su takodje jako traženi.

3D-TPU-amblemi

Mogu li da naručim bilo koji oblik amblema?

Naravno!

Za razliku od metalnih ili vezenih, naši 3D amblemi nemaju nikakvih granica. Mogući su svi oblici! Takodje napominjemo da su naši amblemi izradjeni od vrhunskih sirovina. Štampa može biti onakva kakvu zamislite. Moguća je izrada u svim bojama, pa čak i u boji zlata ili srebra.

3D TPU amblemi su vodootporni i odlično podnose jako visoke temperature.

Amblem na čičak traku je jedna od naših specijalnosti!

Pored svega navedenog, možemo za Vas da nanosimo ambleme na razne vrste tekstila toplotnom presom na temperaturi od 140 stepeni.

Ali bez obzira na sve to, morate znati da su naši amblemi daleko jeftiniji i lakši od metalnih ili vezenih amblema. Rok isporuke je vrlo kratak, pogotovu ako imate već gotovo idejno rešenje.

Ako ga nemate, ne brinite.

 Tu je naš tim dizajnera koji će Vam predložiti i predstaviti kako bi trebao da izgleda Vaš amblem. Mnogo puta smo to radili.

I zato ostavite brige i dodjite kod nas.

Mi ćemo učiniti sve da budete na kraju zadovoljni!