Privesci

Privesci za ključeve su neke od retkih stvari koje svi stalno drže i nose sa sobom, što ih čini savršenim za reklamiranje vašeg brenda ili kompanije jel će vaši klijenti ili drage osobe kojima budete poklonili reklamni privezak za ključeve imati, uvek logo vaše kompanije ili proizvoda u tašni ili džepu. S obzirom da su ključevi koriste nekoliko puta dnevno, reklamni privesci su  idealan način za reklmiranje vašeg brenda.

Osim u reklamne svrhe,privessi za ključeve su i odličan suvenirski poklon kojim cete sigurno obradovati dragu osobu kojoj budete poklonili privezak za ključeve kao suvenir.

Na našem web sajtu pomoću aplikacije DIZAJNIRAJ, možete bez znanja bilo kog dizajnerskog programa, učitati vaš logo ili fotografiju i videti kako će vaš reklamni privezak izgledati i pre same izrade, sa logom vaše kompanije ili proizvoda koji želite da reklamirate.

Na 41. Medjunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industraije Grafima, po ooceni stručnog žirija, dobili smo Zlatni pečat tj. prvu nagradu u robnoj grupi Reklamna grafika za privezak proizveden u našem preduzeću.

Приказ 1–12 од 17 резултата