Prava štamparija za Vas!

Vaše ideje = naša rešenja + štampa!

Bavimo se štamparskim uslugama skoro 20 godina. U ovom poslu postoji širok spektar radova orijentisanih na proizvodnju štampanih proizvoda. Specijalizovali smo se na tržištu za jedan odredjen broj proizvoda. Njih smo predstavili na našem web sajtu, ali postoji bar još dva puta više proizvoda koji čekaju svoj red da dobiju stranicu na našem web sajtu.

Naša štamparija voli nove izazove i nove klijente. Tako proširujemo svoje znanje i broj artikala koje možemo da Vam ponudimo. Mi ne zahtevamo od naših klijenata ogromne serije. Postoji uvek minimum komada za narudžbinu koja će odgovarati velikoj većini. Uvek se trudimo da održimo visok nivo profesionalizma.

Zato smo danas sposobni da primimo narudžbine bilo kog nivoa složenosti!

Zbog toga smo danas jedna od vodećih kompanija u štamparskoj industriji na našem tržištu. Naši klijenti nam veruju, a konkurencija nas poštuje. Mi se oslanjamo na razvoj i na primeni najnovijih softvera i opreme u našem poslu.

Mi smo štamparija koja je učestvovalia na puno sajmova širom Evrope i zato smo stekli puno klijenata van granica naše zemlje. Sa većinom i dalje saradjujemo. Zato smo izvozno orijentisani, jer skoro polovina naših narudžbina dolazi iz inostranstva.

Promovisanjem i preporukama uspevamo da iz godine u godinu povećamo broj kupaca. Naše štamparija ima umerene cene u odnosu na konkurenciju.

Ali naši kupci se vraćaju kod nas ne samo zbog cena, već na prvom mestu zbog kvaliteta proizvoda i odlične usluge.

Trudimo se da svakog meseca proširimo asortiman uvodeći u ponudu nove artikle. Ne prodju svi uspešno na tržištu, ali treba uvek probati. Medjutim, dešavalo nam se da uz neke izmene proizvod dobije baš ono što mu je nedostajalo.

U tome nam puno pomaže naš tim dizajnera. Samo velike kompanije imaju svoje dizajnere ili agenciju koja obavlja taj posao za njih. I sa njima je lakše raditi jer nam dostave sve pripremljeno. Ali tu nema puno izazova koje tražimo.

Zato volimo manje kompanije sa kojima možemo zajedno doći do najboljih rešenja.

Naša firma je tim kompetentnih i iskusnih profesionalaca koji su fokusirani na to da urade posao što bolje.

Podloga za miš

Štamparija koja radi sve vrste štampi!

Naš veliki plus je to što tim naših dizajnera uzima u obzir sve Vaše želje i potrebe.
Zatim istražuje koncept Vašeg brenda i na kraju će Vam ponuditi nekoliko rešenja. Sa Vama smo od samog početka do isporuke naručenih proizvoda. Naši zaposleni imaju znanje i iskustvo da proizvod prilagodjen Vama i Vašim potrebama izrade u najkraćem roku.
U našem proizvodnom pogonu se izradjuje najveći deo proizvoda koje Vam možemo ponuditi.
Možemo za Vas raditi sledeće vrste štampi:
  • Digitalna štampa na pločastim materijalima
  • Sito štampa i UV štampa
  • Štampa velikog formata
  • Eko solventna štampa
  • Sublimaciona štampa
  • Sve vrste naknadne štampe
Pored svih vrsta štamparskih usluga, naše preduzeće može Vam pružiti i promotivne usluge. Saradjujemo sa puno markentinških agencija koje su specijalizovane za ovu vrstu posla. Kod nas je sasvim normalno da se ideja razvija od nule, uzimajući u obzir poslovnu filozofiju i potrebe naših klijenata.
Naša prednost u odnosu na druge je to što možemo da proizvedemo nestandardne i neobične proizvode. Mi možemo da napravimo zaista moćan proizvod. Ali da biste dobili moćan proizvod morate imati vrhunske mašine koje su sposobne da to urade.
I ljude koji znaju da njima rukuju. Mi smo srećni da imamo oba!

Za Vas možemo uraditi sve vrste završnih obrada. Ako niste sigurni koju, mi ćemo Vas posavetovati koja je najbolja za Vas. Kod nas ćete pronaći najpotpuniji asortiman štamparskih usluga sa visokim kvalitetom izrade.

Zahvaljujući našem timu dizajnera u mogućnosti smo da Vam ponudimo najbolje rešenje. Tako stičemo poverenje naših klijenata.

Jaki prijateljski odnosi sa njima su vrednosti koje negujemo.

Podloga za miš

Za dizajn i štampu ne morate dalje da tražite!

Mi imamo sposobnost i znanje da koncepte i ideje pretvorimo u robnu marku po Vašoj želji.
Radimo sve ono što pomislite da možete da poklonite ili Vam treba kao dodatak za Vaš proizvod. Mi ćemo napraviti tačan broj komada koji ste naručili. I uradićemo isporuku do Vaših vrata.
Gde i kad želite.
Pomažemo preduzećima da napreduju i razvijaju se. Kroz inovacije i nove proizvode nastojimo da poboljšamo kvalitet našeg rada.
To je u stvari srž onoga što radimo!
Uvek volimo da pomognemo neodlučnom klijentu. Zajedno donosimo pametnije odluke. Zajedno pronalazimo najbolje rešenje. Ali ako želite ceo posao možete prepustiti nama.
Mi ćemo krenuti od nule i predstvavićemo Vam idejno rešenje. Sve Vaše zamerke ćemo primeniti da biste dobili savršen proizvod za promociju Vašeg brenda. Jer kako se štamparska industrija razvija, tako se razvijamo i mi.
I dalje učestvujemo na sajmovima širom Evrope i pratimo šta je novo na tom polju. Trudimo se da naše mašine budu u korak sa onim što je standard u Zapadnoj Evropi.
Zato negujemo odnose sa našim klijentima koji su ključni za dalji napredak naše proizvodnje i usluga.
Podloga za miš

Bilo bi nam drago da se upoznamo. Ako ste zainteresovani kliknite ovde i saznajte naše telefone.

Tu ćete saznati gde se tačno nalazi naša štamparija na Novom Beogradu. Pored proizvoda na ovoj stranici, radimo još puno toga što Vam je sigurno treba. Možete narudžbinu uraditi i putem email-a. Tako ceo posao može biti završen iz Vaše fotelje.

Biće dovoljno da nam napišete šta Vam je potrebno, a mi ćemo Vam brzo odgovoriti i poslati ponudu.

Videćete i sami da je stres u radu sa nama na minimumu.

Sa ponosom možemo da istaknemo da naša firma ni u kom segmentu ne zaostaje u odnosu na neku firmu iz Zapadne Evrope. Mi se strogo pridržavamo dogovora, rokova i kvaliteta.

Uverićete se u to posle prvog posla sa nama. Slobodno nas pozovite za bilo koji proizvod iz naše branše.

Jer smo ga verovatno već radili za nekoga!