PODLOGA ZA MIŠ

Da li su podloga za miš i mouse pad ista stvar?

Da, to je ista stvar. Podloga za miš je u stvari površina za postavljanje i pomeranje kompjuterskog miša. Poboljšava preciznost miša, ako mislimo na njegovu upotrebljivost na kancelarijskom ili radnom stolu. Zahvaljujući podlozi moći ćete jako precizno i bez podrhtavanja da koristite miš.

Neke podloge za miš imaju ergonomski breg od silikona koji nam omogućava da oslonimo zglob ruke. Vrlo zgodna stvar za ljude koji su ceo dan za kompjuterom. Ali takve podloge za miš treba probati jer ne odgovaraju svakoj osobi.

Zavisno od vaših potreba, možemo vam ponuditi četiri bazne vrste štampe za podloge. Napominjemo da su ove četiri metode štampanje najčešće.

To su:

  • Podloga za miš sa UV štampom
  • Podloga za miš sa sublimacionom štampom
  • Podloga za miš sa visokofrekventnim zavarivanjem
  • Podloga za miš sa 3D lentikalarnom štampom

Poslednja metoda je jako popularna. Ceo trik je u tome da ako imate dve fotografije na podlozi za miša, zavisno od ugla gledanja će se menjati fotografija. Možete imati dve potpuno različite fotografije, možete ubaciti vaš logo na primer.

Imamo dosta rešenja i primera, tako da ćete lako naći neku zanimljivu ideju koju možete iskoristiti.

Podloga za miš je u stvari površina za postavljanje i pomeranje kompjuterskog miša. Zahvaljujući njoj moći ćete jako precizno da koristite miš

Da li mogu poručiti bilo koju dimenziju?

Naravno!

Pored podloga za miševe, često imamo porudžbine za izradu podloge za miš i tastaturu. Neki standard za mouse pad je 210 x 190 mm, odnosno fi 195mm. Ali to ne znači da ne možete da naručite veću ili manju podlogu za miš. Danas je sasvim normalna izrada XXL podloga za gejmere.

Na vama je da nam kažete dimenziju i oblik koji želite. To znači da sami ili uz našu pomoć možete da dizajnirate podlogu za miš. I odaberete vrstu štampe, ako vam je potrebna.

Ali savetujemo svim našim klijentima da brendiraju, odnosno štampaju podloge za miš ili tastaturu koje izradjujemo za njih. Ovo je dugotrajan i ne tako skup proizvod. Zato je odličan da ga iskoristite kao poklon vašim poslovnim partnerima. Zavisno od potreba možemo na njima odštampati vaš logo sa kalendarom. Ili neku fotografiju sa vašim podatcima.

Ima bezbroj kombinacija!

Ako niste sigurni mi ćemo vam pokazati puno projekata koje smo radili. Lako ćete naći model koji odgovara vašoj firmi. I ne zaboravite da će neko gledati u podlogu za miš tokom celog radnog vremena. Teško da postoji bolji način da se izreklamirate. Za malu sumu novca. To je poklon koji ne zavisi od godišnjeg doba, pola ili prilike.

To je jednostavno jedan od najuniverzalnijih poklona i toplo bismo vam ga preporučili.

Podloga za miš

Da li znate kako da odaberete podlogu za miš?

Ako ne znate, tu smo da vam pomognemo. Kada kupujete podlogu, obavezno je isprobajte.

Bitne su tri stvari. To su brzina, preciznost i udobnost za korisnika.

Imajte na umu da podloga za miš sprečava grebanje stola kontinuiranim trljanjem miša i šake. Da znate još da je podloga sjajan lepak za prašinu. Na taj način se vremenom povećava podrhtavanje miša. Ako vam kursor ne radi kako treba biće dovoljno da operete podlogu.

Možete je oprati deterdžentom ili tekućim sapunom. Samo da vam napomenemo da ne mogu sve podloge za miš da se peru u mašini za pranje veša. Zato obavezno proverite da li je bezbedno pranje na 30 stepeni.

Danas gejmerska industrija pridaje veliku pažnju podlogama za miš i tastaturu. Pogotovu od trenutka kada su masovno počeli da se koriste optički miševi. Od tada su podloge postale jako bitne. Savremeni optički miševi mogu bukvalno da rade na običnom papiru ili nekoj drugoj površini.

Ali za igrice ili neki malo ozbiljniji rad podloge za miš i tastaturu su nezaobilazni. Jednostavno bez njih je rad na kompjuteru mnogo teži. Naravno i igranje igrica.

Podloga za miš

Naručite podlogu za miš preko našeg web sajta?

To je u vreme digitalne revolucije postalo sasvim uobičajeno. Više od polovine narudžbina dobijamo preko našeg web sajta. Ljudima je mnogo lakše da na taj način naruče proizvod. Dovoljno je da nam pošalju predlog ili ideju na e-mail.

Ovo pogotovu važi za veliki broj naših partnera iz inostranstva. Bukvalno sve možete obaviti preko Vašeg laptopa ili smart telefona!

Za ljude koji su stara škola uvek važi poziv za posetu. Dodjite u naš poslovni prostor i napravite narudžbinu.

Tu su naši dizajneri koji će vam pomoći. Popićemo kafu i za čas napraviti najbolje rešenje za vas.  Ovo važi za sve proizvode koje nudimo, ne samo za podloge. Naša ponuda je jako široka i verovatno možemo da napravimo za Vas još puno stvari. Dovoljno je samo da nešto zamislite, a mi ćemo pokušati to da Vam ispunimo najbolje što možemo.

Tu smo za Vas!