TEPISI I STAZE

Celokupnu ponudu tepiha možete pogledati na našem drugom sajtu www.tepihdizajn.rs

Tepisi i staze nude vrhunsku fleksibilnost i kreativnu nezavisnost kada je pitanju dizajn enterijera. Vi kod nas ne kupujete tepih kao što biste ga kupili u nekom salonu.

Kod nas ne postoje ti uslovi. Jer mi Vam izradjujemo tepih kakav Vi zaista želite!

DOSTUPNE VELIČINE :

80x150cm

80x200cm

100x200cm

120x170cm

160x230cm

Štampani tepisi i staze ili prethodno bojeni tepisi?

Sam proces bojenja vlakana tepiha može se rešiti na više načina. Bilo bi pogrešno da kažemo da u ovoj industriji postoji najbolja tehnika za bojenje, odnosno da li su bolji štampani tepisi i staze ili prethodno bojeni tepisi. Sve zavisi od toga šta Vam je zaista potrebno.

Da biste došli do ispravnog zaključka, pomenućemo Vam nekoliko stvari koje morate uzeti u obzir.

Kada se pomenu tepisi, svašta nam može pasti napamet. To mogu biti jarke i žive boje, razni uzorci i dezeni. Njihova prilagodljivost stambenom ili poslovnom prostoru je razlog što ne gube na popularnosti. Okrugli ili pravougaoni tepisi i staze su logičan izbor kada razmišljamo šta odabrati za podnu oblogu?

Zato smo navikli da kupovinu tepiha obavljamo u specijalizovanim salonima. Medjutim mi Vam možemo ponuditi sasvim novu i revolucionarnu uslugu.

A to je štampanje tepiha i staza po Vašoj želji ili dizajnu.

Možemo Vam odštampati šta god poželite, cena će biti odlična. Zahvaljujući našim digitalnim mašinama poslednje generacije, dostupni su nam gotovo svi procesi i tehnike za štampanje tepiha i staza. Uz ovu tehnologiju mogu se odštampati tepisi sa Vašim logom ili nekom reklamnom porukom. Da znate da ova vrsta tepiha zbog načina štampe kod nas često nosi naziv 3D tepisi.

Ako Vam je nešto ovako potrebno, štampani tepisi su odlično rešenje!

Ako nemate veliki budžet, tražite kvalitet, a imate malo vremena, onda su štampani tepisi najbolje rešenje za Vas. Nivo slobode kada je dizajn u pitanju, ovde nema granica.

Sve što zamislite je ostvarivo!

Proizvod od EVA pene po Vašoj meri!

Štampani tepisi i staze, ovo je pravi trenutak da se razbije mit o njima!

Kada kažemo štampani tepisi, ne mislimo samo na metodu bojenja. Zato, jer veliki broj tepiha se na neki način štampa. Ovo je zapravo jedna kategorija metode bojenja tepiha.

A vrste štampe se zapravo svode na stepen zasićenosti vlakana tepiha.

Možda ovo deluje kao komplikovano i nepotrebno objašnjenje, zato ćemo pokušati da Vam pomognemo da odaberete ono što je najbolje za Vas.

Štampane staze nude vrhunsku fleksibilnosti kreativnu nezavisnost kada je pitanju dizajn enterijera. Vi kod nas ne kupujete tepih kao što biste ga kupili u nekom salonu. Kod nas ne postoje ti uslovi.

Jer mi Vam izradjujemo tepih kakav Vi zaista želite!

Dizajn može biti takav da savršeno odgovara Vašoj sobi ili poslovnom prostoru. Zapravo svaki naš štampani tepih je unikat!

Razlikuju se po veličini i printu. Mogu biti u osnovi bež, bela, crna, braon, siva, odnosno koju god boju Vi poželite.

Uprkos velikom napretku u poslednjoj deceniji, još uvek postoje neke zablude kada govorimo o štampanim tepisima.

Proizvod od EVA pene po Vašoj meri!

Jedna od najčešćih briga je da će se tokom vremena istrošiti otisak na mestima na kojima se često prolazi. Medjutim to se neće desiti s obzirom da je štampa hemijski vezana za vlakna tepiha. 

Zahvaljujući našim vrhunskim mašinama za štampu i kvalitetnim materijalima, naši štampani tepisi su u stanju da izdrže visok nivo pešačkog saobraćaja. Dokaz toga je česta upotreba štampanih tepiha i staza na aerodromima, u hotelima i tržnim centrima.

Zato se često za te potrebe koriste polipropilen ili najlon.

Do skoro štampani tepih je bio vizuelno ravan i bez dubine. Medjutim to se drastično promenilo u poslednjih pet godina zbog najnovijih digitalnih tehnologija. A one su u velikoj meri poboljšale krajnji izgled i kvalitet štampanih tepiha i staza.

Imamo već puno gotovih dizajna koje ćemo Vam rado pokazati.

Napravite unikatno rešenje za Vaše podove!

Promo Logo štampani tepisi su zaista u kategoriji svetske klase kada je ova vrsta tepiha u pitanju. Nudimo Vam beskonačan izbor boja i dizajn koji ne možete kupiti u salonima. Zato što je ovo do skoro bilo nezamislivo u proizvodnji tepiha. Sada je moguće napraviti unikatno rešenje za Vaše podove.

Sve što treba da uradite je da pustite mašti na volju!

Promo Logo d.o.o već ima puno iskustva, pa možemo da napravimo rešenje koji će zadovoljiti specifične zahteve po pitanju dizajna. Imamo sjajan tim mladih dizajnera koji obožavaju svaki novi izazov. Uklapanje u budžet naših klijenata je uvek bio naš primarni fokus.

Zato uvek pomažemo našim klijentima da svoje ideje jednostavno pretoče u stvarnost.

Naše mašine su sposobne da proizvedu neograničeno ponavljanje uzoraka i omogućavaju neograničenu upotrebu boja za svaki dizajn. Sa takvom fleksibilnošću, jedva da postoje bilo kakva ograničenja. To znači da možemo tačno uskladiti boje po Vašim zahtevima.

Odnosno, dajte nam šifru boje i dobićete tačno tu boju!

Pored fleksibilnosti, naše mašine su izuzetno precizne. Zahvaljujući tome proizvodimo savršeno tačno štampane tepihe. Prilikom izrade jako vodimo računa da je tepih nepomičan. U većini slučajeva to nije toliko važno. Medjutim, to je posebno važno kada je potrebno podudaranje više širina. Jer dobra penetracija boja i odlična rezolucija su rezultat zajedničkog delovanja elektronike, mehanike i hemije.

A mi to znamo savršeno da uklopimo.

Rado ćemo Vam pokazati neke naše radove. Tada ćete shvatiti koliko je bitan kvalitet štampe za tepihe!

Proizvod od EVA pene po Vašoj meri!

Koje su prednosti štampanja tepiha i staza?

Najvažnija prednost je to što možemo da se prilagodimo Vašim potrebama. Tako nešto je prosto nemoguće kod klasičnih proizvodjača tepiha. Sama štampa ili tkanje ne mogu biti ni približno dobri kao oni izradjeni u digitalnoj tehnologiji.

Naša ponuda je neograničen broj boja koje zaista možemo da Vam odštampamo. A dizajn i cena će biti prilagodjeni Vašim zahtevima.

Ovaj način izrade tepiha i staza je otišao toliko daleko da možemo verno da uradimo simulaciju da štampa izgleda kao tkani tepih. To može da izgleda toliko uverljivo da ćete primeti razliku samo ako dobro obratite pažnju.

Za velike klijente je bitno da napomenemo da možemo da ponudimo velike količine za relativno kratko vreme. Ali zahvaljujući ovoj tehnologiji možemo da ispunimo i male porudžbine. Štampani tepisi su sjajna alternativa u odnosu na tradicionalne tkane tepihe.

A videćete koliko su dobro rešenje ako imate ograničen budžet.

Razvoj i upotreba dizajna u našoj firmi danas ne zahtevaju previše vremena. Biće svakako mnogo lakše i brže ako imate već gotovu pripremu. Za vrhunski kvalitet štampe rezolucija mora biti najmanje 300 DPI. Možete nam poslati svoj dizajn na email u JPG ili PDF formatu.

Kliknite ovde i prebacićemo Vas na našu kontakt stranicu. Neko od naših zaposlenih će Vam ubrzo odgovoriti.

Štampani tepih je podna obloga uradjena prema Vašim željama. Savršen je za Vaše kancelarije, ali i za kratkoročna pojavljivanja kao što su sajmovi ili izložbe. Štampani tepisi daju dodatnu vrednost Vašem brendu i odličan su reklamni prostor.

Kada hodate, prirodno je da Vaše oči prate Vašu putanju kretanja. Zato je ovo dobra prilika koju ne treba ispustiti.

A ovo je posebno važno ako želite da se razlikujete od Vaše konkurencije.

Proizvod od EVA pene po Vašoj meri!

Od kog materijala se izradjuju tepisi i staze?

Naši tepisi za štampanje su izradjeni od  visokokvalitetnog ultrasoft mikrofibera poliestera. Gornji sloj je od poliestera, a donji od neklizajuće gume. Površina ima odlična neklizajuća svojstva i dobro upija vlagu. Gornji, odnosno završni sloj vlakana tepiha je dobro zaštićen što će omogućiti lako održavanje, čaki ako je u pitanju bež, belaili siva boja.

Površina tepiha je gusta pa zbog toga se može na njima primeniti i najzahtevnija štampa. Zbog toga je mekan na dodir i otporan na habanje.

Zato se često izradjuju dečiji tepisi sa njihovim junacima.

Sama površina za štampanje je visokog kvaliteta i nije pogodna samo za tepihe već i za prostirke, staze, a sve češće se izradjuju otirači. Štampa se radi na mašinama u visokoj rezoluciji koje mogu da pruže gotovo žive boje i kvalitet fotografije. A sve to praktično i na malim i na velikim formatima. Tako visoka rezolucija nam omogućava da odštampamo gotovo fotografski kvalitet na Vašem tepihu.

Jer sam proces prenosa štampe na materijal se radi gotovo na molekularnom nivou. A to je važno jer na ovaj način štampani tepih neće tako lako izbledeti ili izgubiti boju.

Jednom odštampan tepih na našoj mašini je postojan i neće tako lako izgubiti boju.

Iako je sam tepih neklizajuć, na nekim uglačanim podovima se može desiti da se blago pomera. Ali taj problem se lako može rešiti uz pomoć dvostrane lepljive trake ili neklizajuće podloge za tepihe. Naši štampani tepisi spadaju u kategoriju srednjoročnog rešenja. U obzir smo uzeli da ima veliku frekvenciju ljudi.

Gusto tkanje prigušuje zvuk i čini da je površina po kojoj hodate meka. Tako je otporan na mrlje i nije težak za čišćenje. Ivice možemo da obradimo tako da je moguće spojiti više tepiha u jedan bez jasno vidljivih spojeva.

Blagi mat odsjaj površine dozvoljava da se štampa jasno vidi pod različitim uglovima.

Naši štampani tepisi su odlični za sve podne površine, pa čak i za one koje se greju!

Kada kažemo štampani tepisi, ne mislimo samo na metodu bojenja. Svi tepisi i staze se na neki način štampaju Svaki naš štampani tepih je unikat!

Štampanje tepiha u Promo Logu!

Želite da se istaknete na nekom izložbenom prostoru ekskluzivnim tepihom radjenom po meri?

Tražite jedinstvenu podlogu za pod na nekom dogadjaju ili za Vaše poslovne prostorije? To je sada sasvim moguće!

Postali smo eksperti u štampi tepiha i staza, pa možemo da Vam pružimo najbolje. Uradićemo za Vas najbolji štampani tepih sa Vašim logotipom po Vašoj meri. Danas imamo sve više narudžbina od velikih korporacija, jer ovom vrstom oglašavanja se vrlo lako može unaprediti korporativni identitet Vašeg preduzeća.

U Promo Logu ćete pronaći sve što Vam je potrebno sa jednog mesta. Neće biti teško da svoje klijente impresionirate novim tepihom. Bilo da želite da Vam odštampamo logo, slogan ili nešto personalizovano. Naša misija je da pružimo najbolji mogući izgled prostorijama u kojima boravite.

Potrebna Vam je inspiracija ili novo rešenje, ali postoje odredjeni uslovi?

Pogledajte šta smo do sada uradili i dobićete nove ideje!

Brendiranje je postalo važno za sve grane industrije i morate naći najbolji način da se što bolje predstavite. Svakom poslu će biti bolje ako se pokaže u pravom svetlu. Zato se Promo Logo d.o.o Beograd specijalizovao kada je u pitanju proizvodnja štampanih tepiha. Radimo za Vas po narudžbini i to tačno ono šta ste zamislili.

Štampane staze koje proizvodimo su postali funkcionalan način da ostvarite svoj cilj!

Zašto ne biste kreirali savršen ulaz u Vašu kompaniju?

Da li je vreme da sredite pod u kancelarijama ili na izložbenim dogadjajima? Sve to ćete uz našu pomoć brzo, lako i jeftino rešiti!

Imamo dve vrste tepiha. Na jednom je površina glatka, dok je drugi malo puniji sa čupavim završetkom. Budite sigurni da će uz dobar dizajn Vaš novi tepih osvežiti prostoriju u kojoj se nalazi.

Predstavićemo Vam najbolje opcije sa pravim kvalitetom za koje smatramo da su za Vas!

Na našem web sajtu smo prikazali tek jedan deo dizajna štampanih tepiha. Imamo još puno toga da Vam pokažemo, a svakim danom se naša kolekcija predloga povećava i to sa različitim temama.

Kada kažemo štampani tepisi, ne mislimo samo na metodu bojenja. Svi tepisi i staze se na neki način štampaju Svaki naš štampani tepih je unikat!

Da li Vam treba neki savet za štampane tepihe?

Slobodno nam se javite!

Postoji puno mogućnosti, a mi smo pomenuli svega nekoliko. Zbog neograničenih mogućnosti štampe, ne čudi nas ako imate nekoliko pitanja. Naš iskusni tim će Vam rado pomoći. Pitajte ih sve što Vas zanima, a oni će Vam pružiti odgovore i pomoć. Biće dovoljno da kliknete ovde i zatim nam pošaljete email.

Tako nam možete postaviti pitanja ili zatražiti besplatnu ponudu. Za eventualna plaćanja Vam možemo poslati instrukcije.

Bavimo se ovim poslom skoro 20 godina i do sada smo stekli više od 500 lojalnih klijenata širom Srbije i Evrope. Uvek težimo da izradimo proizvode najboljeg kvaliteta po ceni koja će odgovarati kupcu. Sve naše proizvode možemo dostaviti o Vašem trošku putem kurirskih službi ili preko naših špeditera ako je narudžbina veća.

U mogućnosti smo da brzo odgovorimo na Vaše uslove, jer je preko 70% naših procesa automatizovano. Tako smo znatno skratili vreme pripreme i proizvodnje Vaše narudžbine.

Radimo još puno drugih proizvoda u reklamne shvrhe, a jedan deo njih možete videti i na našem web sajtu.

Ali savetujemo Vam da dodjete do nas i vidite još puno proizvoda koje smo izradili za domaće i strane klijente. Na našoj kontakt stranici nam možete napisati e-mail ili nas možete pozvati telefonom, a tu možete saznati nešto više o nama. Ako želite, prijavite se i saznajte nešto novo.

Na dnu stranice ćete lako pronaći te podatke. Nalazimo se na Novom Beogradu, a klikom na mapu saznajte tačnu adresu.

Ako Vam se ovaj članak dopao, možete ga podeliti sa drugom osobom klikom na Instagram ili Facebook. Možete da ostavite komentar ili postavite pitanje na naš email.

Ako želite saznati nešto novo, pročitajte neki članak na našoj Blog stranici. Saznaćete puno zanimljivih i praktičnih stvari u vezi naših proizvoda.

Ako imate neko pitanje, slobodno nas kontaktirajte.